Revit Kursus MEP pikeun Sistem Listrik

Tangtu AulaGEO ieu ngajarkeun panggunaan Revit pikeun modél, ngararancang sareng ngitung sistem listrik. Anjeun bakal diajar damel kolaborasi sareng disiplin sanés anu aya hubunganana sareng desain sareng pangwangunan gedong.

Salami pamekaran kursus urang bakal merhatoskeun konfigurasi anu diperyogikeun dina proyék Revit pikeun tiasa ngajalankeun perhitungan listrik. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha damel sareng sirkuit, papan, jinis voltase, sareng sistem distribusi listrik. Anjeun bakal diajar kumaha nimba data sirkuit sareng nyiptakeun tampilan dasbor anu nyaimbangkeun beban desain. Akhirna, aranjeunna bakal nunjukkeun kumaha nyieun laporan lengkep pikeun bagian listrik, konduktor sareng pipa.

Naon anu bakal diajar murid dina kursus anjeun?

  • Model, desain sareng ngitung sistem listrik gedong.
  • Gawe bareng dina proyék multidisiplin
  • Ngalereskeun ngonpigurasikeun proyék Revit pikeun sistem listrik
  • Ngalakukeun analisis pencahyaan
  • Nyiptakeun sirkuit sareng diagram kabel.
  • Gawe sareng konektor listrik
  • Ékstrasi perhitungan métrik tina modél listrik
  • Laporan desain ekstrak

Naha aya sarat atanapi prasyarat pikeun kursus?

  • Kenalkeun sareng lingkungan Revit
  • Anjeun kedah gaduh Revit 2020 atanapi langkung luhur pikeun muka file latihan.

 Saha murid udagan anjeun?

  • Gerentes BIM
  • Modél BIM
  • Insinyur listrik

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.