Desain Canggih tina Beton bertulang sareng Baja Struktural

Diajar desain beton bertulang sareng baja struktural nganggo perangkat lunak Struktur Revit sareng Desain Baja Canggih.

  • Desain Beton bertulang Ngagunakeun Struktur Revit
  • Desain struktural nganggo Advanced Steel

Instruktur ngajelaskeun aspek interpretasi gambar struktural sareng kumaha aranjeunna tiasa dilakukeun dina modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana ngadamel desain cetak sareng laun ngartos sadaya paréntah unsur struktural.

inpormasi lengkep.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.