#BIM - Desain baja Canggih

Diajar desain struktural maké parangkat lunak Advanced Steel Design.

  • Rarancang gedong anu lengkep
  • Yayasan, kolom struktural
  • Balok, detil
  • Pangukuran
  • Rencanana sareng desain

Instruktur ngajelaskeun aspek interpretasi gambar struktural sareng kumaha aranjeunna tiasa dilakukeun dina modél tilu diménsi. Éta ngajelaskeun kumaha carana ngadamel desain cetak sareng laun ngartos sadaya paréntah unsur struktural.

Kursus ngalangkungan file anu dianggo dina kursus pikeun ngalakukeun naon anu ditampilkeun dina pidéo.

Sakabéh kursus diterapkeun dina hiji proyék.

inpormasi lengkep.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.