Kursus Microstation - Diajar Desain CAD

Microstation - Diajar Desain CAD

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngagunakeun Microstation pikeun manajemén data CAD, kursus ieu kanggo anjeun. Dina kursus ieu, urang bakal diajar dasar-dasar Microstation. Sajumlah 27 pelajaran, pangguna bakal tiasa ngartos sadayana dasarna. Sakali pelajaran teoritis réngsé, éta bakal dilanjutkeun ku 15 latihan hiji-hiji anu bakal ngabalukarkeun proyek akhir. Proyék ieu diwangun pikeun murid sina ngalengkepan dina sagala aspek; Nanging, 10 pelajaran ditambihan saatos latihan upami murid hoyong ngalengkepan proyek ku bantosan pelajaran ieu.

Naon anu bakal diajar murid dina kursus anjeun?

  • Paréntah Mikrostasi
  • Gambar pesawat ngagunakeun tingkat
  • Diménsi sareng perenah cetak
  • Gawe pisan sareng desain arsitéktur
  • Tangtu anu unik. Dirancang persis sareng paréntah sareng latihan kursus AutoCAD terlaris.

Saha éta?

  • insinyur, arsiték sareng murid
  • Modél BIM
  • draf peminat
  • Siswa AutoCAD anu hoyong ngartos Microstation
  • Pamaké Bentley Systems

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.