koordinat Parabot Parobah


Ieu sababaraha sumber anu sayogi ku Geofumadas kanggo diunduh. Éta kalebet konverter ti koordinat UTM kana géografi, bantalan sareng derajat nganggo Excel.

Jumlah simbolis diperlukeun pikeun ngurangan nu.

 


 


utm kalkulator

-Transformar Geographic koordinat koordinat UTM

Kalayan témplat Excel ieu anjeun tiasa ngarobih koordinat format géografis sareng derajat, menit sareng detik janten Koordinat UTM. Tingali kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »2 ″] Upami anjeun teu gaduh PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

 

 


 


geografis koordinat UTM converter

-Conversor Geographic Koordinat UTM

template Excel Ieu bisa dirobah jadi geografis koordinat UTM. pintonan kumaha gawéna.

 

[paiddownloads id = »1"] Upami anjeun teu gaduh PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

 


 


 - Convert Derajat jeung Decimals

converter koordinat kana angka désimal template Excel Ieu bisa ngarobah koordinat format gelar-menit detik ka decimal. pintonan kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »5"]

 

Mun anjeun teu mibanda PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan  kartu kiridit atawa PayPal.

 

 


 


 

- Convert derajat decimal pikeun Derajat - menit - detik

mun angka désimal jeung koordinat UTM

template Excel Ieu bisa dirobah koordinat mun decimal format gelar-menit detik.

Ogé tindakan minangka converter koordinat UTM jeung dibangkitkeun concatenation nu ngagambar titik sarta polygon di AutoCAD.

pintonan kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »9"] Upami anjeun teu gaduh PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

 


 


- koordinat UTM pikeun ngirim ka Google Earth

UTM koordinat google bumiCitakan ieu bisa ngahasilkeun kml tina file Excel ti koordinat UTM.

pintonan kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »8"] Upami anjeun teu gaduh PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

 

 

 


 


 - koordinat Kecap ka Google Earth

LatLon ka google earht Citakan ieu bisa ngahasilkeun kml tina file Excel ti koordinat dina formulir grafis (iwung / panjang).

format nu ngawengku kamampuh pikeun nangtukeun gambar, eusi deskriptif sahiji titik jeung hiji hyperlink éksternal.

pintonan kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »6"]

Mun anjeun teu mibanda PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

 


 


 - Arahan sareng jarak ka AutoCAD

kursus autocad mun balik Kalawan citakan ieu dina AutoCAD nyaéta ngawangun polygon ti chart dina kursus Excel tur jarak.

 

Tempo kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »4"]

Mun anjeun teu mibanda PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

 


 


- Convert Koordinat Kecap dina bentuk derajat decimal (Lat, Long, Alt) kana koordinat UTM dina bentuk X, Y.

Kalayan témplat ieu, anjeun tiasa ngarobih data tina file Google Earth, dina bentuk kml, ditampilkeun dina Excel sareng teras dirobih janten koordinat UTM. Éta ogé ngagaduhan pungsi sareng pitunjuk pikeun ngirim ka AutoCAD.

pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan Paypal atawa kartu kiridit.

 

 


 


 - UTM atanapi Rumbos sareng jarak ka Microstation

kursus MicroStation Kalawan template ieu bisa ngawangun ti Excel, mun Microstation, ti kotak arah jeung jarak atanapi ti UTM koordinat salaku X, Y, Z.

pintonan kumaha gawéna.

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.

 

 

 


 


UTM koordinat -Conversor mun RUMBOS

UTM koordinat kursus Kalawan template ieu bisa ngawangun hiji daptar kursus tina daptar a of UTM koordinat dina tabel Excel.

pintonan kumaha gawéna.

[paiddownloads id = »3"]

Mun anjeun teu mibanda PayPal,

Anjeun tiasa dibeuli kalawan kartu kiridit atawa PayPal.


 


 UTM bolong 1: 50.000

ngalesotkeun daun bolong 1: 50,000 di UTM WGS84.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.