Unggul Google Earth, ti kordinat UTM

Candak masalahna:

Kuring indit ka angkat widang properti, ditémbongkeun saperti dina tabel di handap ieu sarta nempokeunana dina kahayang Google Earth, kaasup sababaraha poto kuring candak

Genius tina citakan teh nya eta salah sahiji teu:

  • Islam koordinat UTMgeografis dina format decimal, sabab éta téh naon merlukeun Google
  • Eta ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun nami file tujuan
  • Hal ieu ngamungkinkeun keur ngaranan lapisan kml
  • Rewrites file aya, sanajan lamun geus dihasilkeun
  • Hal ieu ngamungkinkeun tag pamakéan HTML dina pedaran, sapertos gambar, hyperlinks, jsb

Excel UTM google bumi

template geus siap keur buleud anu dipilih, urang terang yen urang kedah milih WGS84 Google Earth.

  • Dina kolom kahiji urang asupkeun data anu Google bakal nembongkeun salaku etiket.
  • Dina dua salajengna koordinat UTM, jaga yén sistem kami ngonpigurasi nganggo koma sareng titik salaku pemisah decimal salaku rébuan separator. Janten koordinat sapertos 599.157,90 henteu kénging diserat sapertos 599157.90
  • Dina kolom salajengna urang lebetkeun zona. Ngan ku nempatkeun éta dina baris kahiji, anu sanésna bakal dirobih. Sanaos éta tiasa dirobih sacara manual upami data aya dina wates dua zona. Nya kitu, beulahan bumi; dina hal ieu kuring ngagunakeun data ti Bogotá, éta sababna kuring nganggo Zona 18 sareng Hémisfér Kalér.
  • Sarta pamustunganana éta pedaran, nu kumaha bakal kami ningali nalika kami klik di titik dimana Google Earth.

Kumaha unggah koordinat kasebut kana Google Maps teras ngundeur éta kana Google Earth

loading

Léngkah 1. Unduh template data feed.  Pikeun nganggo conto urang ditémbongkeun dina gambar anjeun tiasa ngundeur template ieu.

Léngkah 2. Unggah témplatna. Ku milih citakan sareng data anu, sistemna bakal ngabéjaan lamun aya data anu henteu bisa divalidasi; Diantara validasi ieu ngawengku:

  • Lamun koordinat kolom kosong
  • Lamun koordinat gaduh médan non-numerik
  • Mun zona henteu antara 1 sareng 60
  • Mun widang hémisfér aya hal anu béda ti Kalér atanapi Selatan.

Data pedaran ngadukung eusi html, sapertos anu ditingalikeun dina conto anu kalebet tampilan gambar. Éta masih bakal ngadukung hal-hal sapertos tautan kana rute dina Internét atanapi disk lokal komputer, pidéo, atanapi kontén anu euyeub.

Léngkah 3. Visualisasikan data dina tabel sareng dina peta.

Langsung data anu diunggah, méja bakal nunjukkeun data abjad sareng peta lokasi geografis; Sakumaha anjeun tiasa tingali, anu prosés unggah ngawengku kuburan koordinat ieu kana format geografis anu diperlukeun ku Google Maps.

Sakali ikon dileupaskeun, poin-poin anu ditempatkeun dina Google Street View tiasa ditingali sareng napigasi diluareunana. Ku ngaklik ikon anjeun tiasa ningali detil na.

Léngkah 4. Tolak data. Sacara standar beban data aya dina WGS84, sakumaha anu dianggo ku Google. Tapi fungsionalitas ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih kana sistem koordinat anu diproyeksikeun sareng nyegerkeun peta. Salaku conto, kuring ngalih ka Clarke 1866 sareng ningali yén simpul dipasang deui kana peta.

 

Di dieu anjeun tiasa ningali mantél anu dianggo dina pidéo.


Léngkah 5. Unduh peta Kml nganggo layanan gTools.

Anjeun ngalebetkeun kode download teras anjeun ngagaduhan file anu tiasa anjeun tingali di Google Earth; Aplikasi ieu nunjukkeun dimana kéngingkeun kode unduh anu tiasa diunduh dugi ka 400 kali, kalayan henteu aya watesna sabaraha simpul anu aya dina unggal unduhan nganggo API gTools. Peta ngan nunjukkeun koordinat ti Gooogle Earth, kalayan tampilan modél tilu diménsi diaktipkeun.

 

Pilihan séjén: Ngarobih koordinat kana file kml nganggo makro Excel

Excel UTM google bumi

Sakali data tabular parantos dieusian, nami file kml sareng alamat dimana éta bakal disimpen némbongan di belah katuhu. dina hal ieu nembongan salaku C: \ Carrera 25 X.kml

  • Dina baris handap nulis ngaran anu bakal jaket dina file kml, dina hal ieu:  Rising Carrera 25 X
  • Hasilna nyaéta kieu: ku noél hiji titik pedaran kolom Excel pamungkas tiasa ditampilkeun.
  • Tungtungna, sakali kami siap dipencet tombol héjo, sarta file kudu geus dihasilkeun.

Hasilna, nalika muka di Google Earth ieu di handap. Tingali kana nami lapisan, sapertos urang nelepon, teras aya poin sareng kateranganana; némpél aranjeunna ngangkat tampilan anu jéntré. Upami objék atanapi labél Éta pisan ageung, anjeun tiasa ngaropea Google Earth ku katuhu-ngaklik lapisan tur milih Pasipatan.

Excel UTM google bumi

Kumaha carana nambahkeun poto ka kml

Ieu basajan, anggap tingkat jéntré ngeunaan Bank rék nempatkeun dina cadastre plat gambar, mangka saluyu sél dina pedaran kuring nulis:

Excel UTM google bumiWates properti, bank tingkat Kadés

Nya kitu, lamun titik Kuring geus disebut Poto, abdi hoyong nempatkeun poto anu hareupeun imah, prosedur nyaéta sarupa.

warnings:

  • Mun anjeun kudu nyelapkeun deui barisan, bundles nyalin aya maranehna indit rumus.
  • Teu perlu nambahkeun kolom, lamun ngalakukeun bisa ngeureunkeun berpungsi.
  • Merlukeun nu narima dijalankeunnana macros mun anjeun buka file Excel
  • Upami ngirim pesen pesen, tiasa janten diréktori C: teu ngagaduhan ijin nyerat, anjeun tiasa nyobian folder anu sanés sapertos C: \ pangguna \ unduh \ salami folder aya.

utm Google Undeuran Bumi

Ti dieu Anjeun bisa ngundeur file KML sakumaha kudu.

Ngunduh témplat dina Excel peryogi sumbangan simbolis, anu tiasa anjeun laksanakeun Paypal atawa kartu kiridit.

Mun naon gaduh ieu lintang geografis koordinat, panjangna, tipe na hoyong kirimkeun ka Google Earth, citakan ieu.

 


 


Diajar kumaha ngadamel ieu sareng template sanés dina Kursus cheat-Excel CAD-GIS.


masalah umum

Ieu bisa lumangsung ku ngagunakeun aplikasi anu bisa nampa salah sahiji insiden handap:


Kasalahan 75 - File file.

Ieu kajadian alatan jalur diartikeun dimana nyimpen file kml teu bisa diasupan atanapi henteu idin pikeun aksi ieu.

Idéalna, anjeun kedah nempatkeun jalur dina disk D, anu langkung seueur laranganna tibatan disk C. Biasana:

D: \

The titik nu datang di Kutub Kalér.

Ieu biasana kajadian kusabab jandéla urang, sakumaha dituduhkeun di instruksi template digawekeun, éta kudu ngeset Lokalisasi dina panel régional:

  • -Point, keur titik decimal
  • -Eat réwuan SEPARATOR
  • -Coma mun listings SEPARATOR

Ku kituna, éta data sakumaha Kepulauan tujuh ratus dalapan puluh méter kalayan belas sentimeter kedah ditempo salaku 1,780.12

gambar nembongkeun sabaraha konfigurasi ieu rengse.

Ieu gambar séjén némbongkeun konfigurasi dina panel kontrol.

Sakali perobahan dijieun, eta rebuilds file lajeng, dimana titik-titik luyu muncul dina Google Earth.

Upami anjeun gaduh patarosan, nyerat kana email dukungan support@geofumadas.com. Éta salawasna nunjukkeun vérsi windows anu anjeun anggo.

114 Ngabales "Excel ka Google Earth, tina koordinat UTM"

  1. Upami anjeun mésér témplatna, nyerat kana surat pangrojong anu aya hubunganana dina surat anjeun.

    Biasana ieu suratna: éditor @ geofumadas. com

  2. Hello.
    Meunang token DI SINI virker ikke. Hvor kan jeg får tak i den?
    Kéngingkeun token DIDI teu jalan. Dimana kuring tiasa kéngingkeunana?

  3. Sampurasun, naha anjeun tiasa ngabagi demo atanapi aplikasi uji samentawis "Excel ka Google Earth, ti koordinat UTM", ngan ukur pikeun tujuan pendidikan sareng dina prosés kuring ngamajukeun aplikasi anjeun. Hatur nuhun

  4. Buka Lokalisasi Windows anjeun sarta susunan nu titik sakumaha SEPARATOR decimal jeung koma saperti rébuan SEPARATOR.

    Lamun masih gaduh patarosan nulis ka surélék anjeun rojongan nu datang sareng nu meuli citakan.

  5. soré alus

    Ogé jadi marga kuring ka Kutub Kalér sarta awan titik dina Asunción, Paraguay

    Dupi anjeun ngabantu atuh mangga?

  6. masalah ieu direngsekeun ku rojongan.
    Éta masalah ngeunaan kasaluyuan sareng versi anyar tina 365 na 64-bit kantor.

    Wasalam.

  7. Saudações Ulisses.
    masalah O na configuração régional do Sistim operasional seu.
    garansi deve Você yen seja vírgula ditempatkeun salaku SEPARATOR milhar um, um mun vírgula sakumaha SEPARATOR eo daptar ponto sakumaha SEPARATOR decimal um ponto.
    Pikeun obter ulah suporte pikeun modél beuli keur escreva atanapi e-mail suporte yén acompanha mésér.

  8. Turutan rekomendasi tina situs éta, nyelapkeun inpormasi sareng uih atanapi kalepatan »Microsoft Visual Basic» Kasalahan dina waktu palaksanaan «13»: Tipe Incompatíveis.

  9. Hai Alexander.
    Alesan anu ngirimkeun data pikeun kutub, éta sabab jandéla anjeun pikeun ngalakukeun konfigurasi ieu:

    Titik, sakumaha rébuan SEPARATOR
    The koma, sakumaha decimal nu
    The koma saperti daptar SEPARATOR.

    Mun di mamang, kami geus dikirim hiji email.

  10. Hancana euweuh itungan alus, ngirimkeun anjeun Kutub Kalér, abdi geus dipigawé eta malah jeung data datang sakumaha dina Excel jeung anjeun ngirimkeun Kutub Kalér, sigana lulucon anu cobreis pikeun hal na luhur teu dianggo, mugi solucioneis masalah.

    Mun kuring henteu I pamenta duit deui.

  11. ditaksir
    Kuring ngajalankeun program sareng kuring kéngingkeun «Run-time error ´75´:

  12. Hai Carlos.
    Kasalahan 76 biasana pakait jeung folder mana aa ngarahkeun anjeun jieun file.
    Idéal ngagunakeun jalur dina D a: tinimbang C: eta mindeng teu ngabogaan hak keur langsung nulis di C:
    Ogé éta satuju pikeun nempoan nu Daérah titik separation sakumaha decimal jeung koma saperti rébuan SEPARATOR.
    patalékan hayu atuh kitu.

  13. Hai Kuring maké Excel pikeun Mac jeung kuring angka 76 gagal

  14. altitudes Quero Excel do Google na Hart vocês tem coordenador X YZ

  15. setélan anjeun boga nyaéta bener.
    Tingkat anjeun boga Excel atanapi Windows Lokalisasi?

    Betah stand, Anjeun tiasa ngalakukeun editor mail (di) anjeun egeomates. com

  16. pantun,
    Hatur nuhun pikeun ngirim kuring link. Ayeuna, naon eusina, ngirim kuring ka Kutub Kalér.
    Kuring nempatkeun kahiji sarta UTM N E engké, lajeng ka tukang. Kuring misahkeun éta rébuan kalawan koma jeung titik decimal.
    Koordinat nu di Chili kalér (19 s).
    Alguna sugerencia?

  17. Anjeun kungsi dikirim surat di, masalah éta mail mistyped,
    arqueosur.cjhile.

    kami geus dikirim anjeun ka mail bener anjeun geus ditulis.

    Wasalam

  18. Hello!
    Kuring mayar dua kali na pernah narima nu template produk.
    Kuring tiasa ngalakukeun anjog, mangga?
    Jumlah urus nyaeta 5SV58331V3337363F

  19. Hai Carolina, kami parantos ngintunkeun tautan ka email anjeun. Éta tiasa yén anjeunna ngaliwat spam anjeun.

    Salam.

  20. Halo, kuring nyaritakeun yén kuring parantos mayar anjeun tapi anjeun henteu masihan kuring opsi pikeun ngaunduh. mayar tina paypal dina nami Carolina Trujillo sareng nomer resi na nyaéta 797849290 × 9052642

  21. Alus isuk,

    Kuring geus geus dikirim ka citakan mail, dijelaskeun hal kami bit dina eta.

    Hatur nuhun pisan sarta salam.

  22. template tos disetel pikeun ngeunaan 500 titik.
    Pikeun ngalegaan langkung seueur titik, éta kedah ngarobih kodeu. Kirim template ka pangropéa @ geofumadas sareng kami bakal dilegakeun.

  23. Alus isuk,

    Urang nyobian rék dilegakeun formulir, tapi mun anjeun buka file .kml kalayan google bumi ngan ninggalkeun kami pakait kana barisan aslina tina data LKS. Kumaha urang bisa manjangkeun ka asupkeun volume titik urang peryogi?, Geus wates titik nuliskeun?

    Hatur nuhun tur Wasalam.

  24. Wilujeng énjing Juan Pablo. Kami ngagaduhan bantosan kana link ka email anjeun, kanggo diunduh. Mungkin éta atos aya spam anjeun.
    Sajaba, kami geus refunded nu duplikat pamayaran Anjeun dijieun.

    Upami Anjeun gaduh patarosan salajengna, anjeun hayu urang nyaho

    editor@geofumadas.com

  25. Aranjeunna ngaco kuring nganggo file, kuring mayar "sumbangan simbolis" dua kali sareng kuring henteu kéngingkeun formulir.

  26. Kasalahan 75 idica jalur nu nuju ngalakukeun teu gaduh aksés nulis, tinimbang langsung kana piringan C, coba arah sejen, boh mangrupa subfolder atawa piringan E

  27. Meu mahal, alterei mun opção Ponto na Virgula euweuh painel de controle do jandéla, masalah eo persists.

    «Error no tempo de execução '75':
    Erro tina aksés ka jalan / arsip ».

    Coloquei atanapi arquivo kml em: c: \ Carrera 25 X.kml
    Detalhe: Karir Survey 25 X

    Mangga ajudar kuring ngajawab masalah ieu.

  28. Um erro ao kasebut ngabudalkeun processar sakumaha koordinat.
    Erro 75

    O ponto (.) EA virgula (,) estão nurutkeun abaixo.
    Exemplo:
    E: 711.777,080
    N: 8.620.815,130

    Tentei Ngarobah pindah ka topéng ulah unggul, mas nao deu certo.

    Salaku faço pikeun ngajawab masalah ieu ???

  29. alus éta.

    The balok jalur relatif ka file, sakumaha conto

    file: /// C: /Users/geofumadas/Pictures/005c_got.png

    Cara anu gampang pikeun milari rute, buka google chrome, sareng ti dieu anjeun nganggo «ctrl + o» teras milarian file. Dina url anjeun bakal tiasa ningali rute éta.

  30. Selamat pagi deui,

    Hatur nuhun pisan pikeun pitulung, urang geus direngsekeun anu Kaputusan kasebut, sual urang kiwari nyaéta kumaha carana ngalebetkeun gambar dina titik lokal. Naon jalur kedah ngenalkeun?

    Hatur nuhun tur Wasalam.

  31. Gustavo dinten alus.

    Pariksa yén setélan régional ti komputer, anu separation rébu teh koma sareng setelan decimal nyaéta titik.

    Lamun masih nyiptakeun masalah, nulis keur sanésna, ngirim file Anjeun sareng inpo nu diasupkeun.
    (Arroba egeomates redaktur. Com)

    Salam ka Oviedo

  32. Alus isuk,

    Kuring dijadikeun beuli tina citakan Excel nalika generating kana file KML dihasilkeun tapi koordinat sarua dina Google Earth teu muncul dina situs anjeun, jadi marga urang beuki ka titik anu sarua (Sumatera Kutub).
    Kami di kalereun Spanyol sarta gagasan kami nyaeta ngagunakeun citakan pikeun maluruh titik dicokot tur poto maranéhanana.

    Hiji salam.

  33. Kadang-kadang nu buka spam folder,

    Pariksa, sarta lamun urang manggihan masalah nulis ka mail nu asalna ka anjeun kalayan urus.

  34. Dear, I: boga supir nu meuli jeung PayPal, tapi kuring tetep meunang surat kalayan link download. Sabaraha lami nya waktu tunggu?

  35. Kami parantos ngintunkeun tautan anjeun ku surat. Nanging, anjeun sok kedah ningali spam, sakapeung aya di dinya.

  36. pantun,
    Kuring geus geus dijieun pembayaran ngaliwatan PayPal, tapi kuring teu narima sagala link mail pikeun ngundeur citakan. Kuring dipariksa spam jeung teu ditampilkeun. Sabaraha lami deui nyandak ka meunang mail teh?.
    Hatur nuhun.

  37. Kami parantos nyauran deui template anu anjeun meser dua kali. Upami anjeun ngagaduhan langkung masalah, hayu urang terang.

    Wasalam

  38. Kami parantos ngawaler anjeun ku mail. Kadang-kadang éta aya spam, tapi kami parantos teraskeun tautan anjeun. Upami anjeun gaduh masalah, hayu urang terang.

  39. Sarta pikeun ngabéréskeun identifications sahiji transaksi dilakukeun ngaliwatan PayPal aranjeunna:
    89913009CK146464D y 4EA41369WT0868807.
    Mangga nyangka respon ajakan.
    Kanggo waktos ... hatur nuhun

  40. Tuan-tuan Geofumadas.com, kuring parantos mayar ngalangkungan PayPal produk "EXCEL TO GOOGLE EARTH FROM UTM COORDINATES" sareng dina waktos unduh program ngirim kuring balik deui ka PayPal, sareng anu ngalahirkeun deui $ 4.99 USD parantos didakwa.
    Ku teu sangka nu keur meunang produk rahayu ieu kudu mayar ampir $ 10.00 USD.
    Ngawartosan naon anu kudu dipigawé pikeun ngundeur program atawa kumaha kuring kudu ngadagoan lamun aranjeunna ngirimkeun kuring ka email pribadi kuring; mun ngalakukeun pikeun meunangkeun pembayaran tambahan dijieun ngaranna.

  41. Beuli template jeung kuring teu meunang ka pos, sakumaha Abdi ngalakukeun pikeun ngirim kuring sami, hatur nuhun.

  42. Pariksa spam email Anjeun.
    Sakapeung anjeunna angkat ka dinya. Upami anjeun aya masalah, walon email anu dituduhkeun dina konfirmasi pamayaran.

  43. Sarta sangkan mayar na teu narima file.

    GRX

  44. Hello Luis.
    Ngarobah jalur mana file bakal disimpen.
    Preferably, lian ti dina C drive tapi disc D, salaku kadang teu aya tulisan langsung di C

  45. Alus soré.

    Kuring kungsi jadi masalah jeung hard disk di PC jeung kapaksa ngaganti. Kuring hayang ngagunakeun formulir ka lulus UTM Google Earth jeung mere kuring pesen di handap

    76 boga lumangsung kasalahan runtime

    Anjeun teu bisa manggihan jalur.

    Bisa anjeun kersa mantuan kuring.

    hatur nuhun

  46. Tur mayar, dimana Anjeun undeur citakan ????

  47. Hai José Luis.
    Template ieu dilakukeun pikeun nuliskeun data UTM. Fitur bisa ditambah janten derajat perpuluhan atanapi derajat / menit / detik.
    Sumuhun, Anjeun bisa nambah gambar.
    Ngarobih jinis ikon ... éta henteu aya dina fungsionalitas témplat anu ayeuna.

    Ngarobih témplat dina kaayaan anu anjeun ngarepkeun… hargana US $ 50.

  48. pantun g! cikénéh anjeun mantuan kuring ngamuat koropak ka Google Earth, Aku museurkeun template Excel ieu sareng am daék mayar jumlah dipénta, tapi abdi hoyong netelakeun sababaraha mamang:
    1-bisa dirobah mun anu ngagunakeun derajat, menit jeung detik atawa angka désimal.
    2-Abdi tiasa ngarobih jinis ikon ku koordinat.
    3-I di sawatara titik nambahkeun gambar.
    Naon bakal dinya ngarugikeun lamun modifikasi ieu doest.

    Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun ,,,,,,

  49. Abdi meunang citakan ieu, dijual atawa dimana abdi tiasa

  50. halo

    anjeun tiasa ngawartosan abdi dimana nya link pikeun ngundeur, I prestasi henteu nomeran artìtculo nu

    GR

  51. aplikasi nu Sigana pohara alus. Kumaha kuring ngundeur éta?

  52. Salaku I ngundeur spreadsheet nu ngabuktikeun eta?

  53. alat pohara alus pikeun mempermudah karya kantor, Salam

  54. Sigana hiji aplikasi metot, urang kedah nyobian

  55. halo wilujeng wengi masalah abdi nyaéta anu kuring mimiti kaluar nalika masihan pikeun nyiptakeun kml "kasalahan palaksanaan 75" teras kuring ngalakukeun naon anu ceuk kuring ceunah "kasalahan palaksanaan 76" Kuring tiasa ngalakukeun

  56. Kirim surélék urang file pikeun review.
    Sajauh eta geus digawé ogé, bisa jadi éta sababaraha widang anu ngasupkeun ka tukang.

    editor@geofumadas.com

  57. Hususna éta narjamahkeun ka latitude 32400.000000 sareng bujur -1.000000 ° Nganggo koordinat anu sami dina kalkulator konversi, kumaha ogé kuring pariksa yén tambang asli henteu kunanaon, saprak kuring ngédit titik di bumi google, kuring nempatkeun koordinat kalkulator. sareng tempatna kuring ogé. Hatur nuhun pisan

  58. Naon anu kuring lakukeun (Kuring parantos ngonpigurasikeun sadayana dugi ka decimals balik sareng waktos sareng rébuan sareng koma) sok nyandak abdi ka khatulistiwa. Ari bujur kuring pikir alus pikeun kuring, tapi garis lintang nyaéta 0. Husus kuring nempatkeun data UTM ED50 ieu sanés wgs84 milik Spanyol kalér (Navarra), sareng sacara sistematis réngsé di Teluk Guinea.
    Pagomotzeta 567,825.00 475,170.00 30 N

  59. Abdi akun bayar pal ieu numbu ka akun surélék sejen tur Abdi ngahargaan enviases ka alamat email ieu ti nu dikirim suratna. hatur nuhun pisan

  60. Paling dipikaresep nu nuju gaduh gangguan jeung simbol rébu.
    UTM koordinat usaha nuliskeun ieu rounded, teu titik atanapi koma lamun ningali ieu masalah.
    Teras anjeun ka setélan regional mesin anjeun sareng kéngingkeun perobihan. Anjeun dipénta pikeun nganggo koma salaku rébuan pemisahan sareng daptar pamisah; éta titik salaku pamisah perpuluhan.

  61. alus,
    Kuring parantos nyiptakeun file tapi nalika ningali di bumi éta kuring ngirimkeun ka kutub N. Kuring nyarioskeun ka anjeun: Koordinat UTM anu ku kuring dianggo dirobih tina koordinat dina garis lintang sareng bujur, tapi ngagunakeun ED50 datum sanes dina WGS84. Naha kuring kedah ngaliwat aranjeunna dina format UTM anu dianggo dina Excel? Atoh, kuring nganggap yén upami aranjeunna henteu patandingan, jurang éta henteu luhur pisan, sabab upami kuring ngabandingkeun sababaraha koordinat jalma anu kuring nganggo ED50 sareng aranjeunna dina WGS84 (aranjeunna ti Spanyol), offsetna aya sababaraha meter, tapi dina peta Abdi pikir anjeun moal ningali nanaon, sanés labél dina kolom "labél". Naon pamanggih dimana kuring lepat? léngkah sareng pormat perpuluhan muncul leres (zona mangrupikeun 29 no?).
    Hatur nuhun. Salam!

  62. Kuring nyerat perkawis ngarobih ti geografis ka UTM, tapi kuring gaduh masalah sareng file pikeun ngahasilkeun file pikeun nganjang ka Google upami ngahasilkeun file tapi sadayana poin tetep nganggo 180grades 0minutes 0.00Seconds North sareng kalayan Latitude 74 derajat 0 Menit sareng 0.00 detik Kulon ogé henteu nunjukkeun titik dina peta. Abdi ngahargaan upami anjeun tiasa ngabantosan kuring. Gloria Dominguez

  63. Punten pastikeun kuring kunaon henteu kéngingkeun template pikeun diunduh kana file bumi bumi, kanggo ngalangkungan koordinat geografis ka UTM. Hatur nuhun GEDL

  64. Kabeneran urang sempet henteu teruji kana Mac ios.

  65. Hatur nuhun ngawalon, kuring naon anu kuring béjakeun. Masalahna diteruskeun, kumaha, teras kuring ngarobih nami anu ditugaskeun kana file kml pikeun ékspor sareng ningkatkeun hal éta. Tina dukungan babaturan kuring dirobih ti «\ SIMV \ MAPAS.000.000.000.kml» ka «\ SIMV \ MAPS \ test.kml». Ayeuna éta henteu ngirimkeun kana polder anu ditugaskeun kanggo ékspor tapi tungtungna file parantos na, éta aya dina polder anu sami dimana hamparan parantos unggul.
    Kuring miharep bisa nangtukeun sesar teh, abdi sempet digawé rupa on Windows tapi ayeuna Kuring dipake dina Mac jeung aya urang buka, upami anjeun mibanda usulan bakal ngahargaan eta. Nuhun sakali deui.

  66. Coba ngaran na hiji jalur gampang, contona:

    c: mapas.kml

    Pastikeun Anjeun boga hak nulis mun diréktori yen, nyoba nyieun file a aya ti Mac ngajajah.

  67. Kuring nyoba ngagunakeun Mac, ngabejaan kuring nalika kuring ngahasilkeun "kasalahan geus lumangsung runtime, ngaran atawa nomer file salah '52'."
    Méré kuring opat pilihan, anu kaluar heula, abdi ukur tiasa bener milih salah sahiji tukang tilu:
    1 Teruskeun 2 Tamat 3.Duration 4.Help
    Milih pikeun debug tur meunang jandela nu nyebutkeun:

    Sub generateKML ()
    '
    'GenerateKML Macro
    'Makro diédit kanggo Geofumadas
    '...

    ...
    mungkas Mun

    .
    ...
    '
    tungtung Sub

  68. Anjeun kudu ngarobah ka format kml
    Ieu bisa dipigawé kalayan gvSIG GIS atawa program séjén

  69. Kuring kudu unggah a DWG gambar google bumi, sabab kuring ngalakukeun, gambar téh linchpin jalan di koordinat UTM

  70. Bisa jadi:

    C: / peta /

    Anu paling praktis nyaéta ti browser internét, milarian alamatna kanggo ningali rute éta, sabab upami anjeun ngagaduhan ngaran rute anu kosong ku rohangan sapertos: «dokumen kuring», anjeun kedah nyerat hal éta muncul dina URL browser.

  71. Hello tiasa anjeun ngabantosan kuring kéngingkeun "kasalahan runtime 75" masihan kuring conto "rute" pikeun nyiptakeun file kml ku. conto dokumen kuring atanapi di unduh atanapi di desktop. Hatur nuhun

  72. Hatur nuhun, eta éta spam.
    salam

  73. Pariksa spam, sok aya pesen anu datang ka maneh kalawan tumbu pikeun langsung ngundeur galur.
    Jalan anjeun boga eta dikirim langsung ka email Anjeun.

    Wasalam

  74. I: boga supir teh mayar ku paypal tapi teu ngundeur file, upami aranjeunna kedah id teh. tina transaksi pengiriman barang.

  75. Hiji-hijina jalan urang kudu, geus maké PayPal atanapi debit / kiridit pakait sareng PayPal.

  76. Dear:

    Kuring merlukeun urgently mangrupakeun akusisi ti aplikasi Excel Google Eaarth, tapi kuring ukur gaduh kartu debit.
    Kuring kedah ngalakukeun, upami aranjeunna ngagaduhan balad di Peru, sangkan a transfer bank.

    Mangga, abdi peryogi aplikasi kalawan urgency.

    tulus,

    José Rivera - Lima, PERU.

  77. Kirim surélék kuring alamat tina poto anjeun ngagunakeun coba mun jeung ningali naon kajadian.

    Kadang-kadang mangrupikeun patarosan anu rute na kirang diwangun. Salah sahiji cara pikeun ningali kumaha jalan éta nyaéta muka file gambar tina pangotéktak, ngaklik katuhu dina gambar sareng milih dibuka ku ... sareng pilih panyungsi; janten anjeun ningali rute di luhur.

  78. Kuring diusahakeun pikeun nambahkeun poto ti jalur lokal tapi moal lamun kuring asupkeun judgment sakumaha indicas nu misah teu bagian tina unsur gambar ieu titik ditambahkeun. Ogé nalika kuring coba pikeun nembongkeun gambar hijina asalna kaluar kerangka tapi teu gambar.

  79. Editor Hello, Abdi peryogi ngobrol jeung anjeun pikeun template nu dijual kuring, anjeun tiasa papanggih di obrolan di?

  80. Muhun, dina praktekna idéal téh muka program GIS sarta ékspor ka kml.

    Mun teu pikaresepeun, abdi ngirim anjeunna email abdi tur abdi ngabejaan lamun abdi tiasa nulungan lantaran kuring ngeusian tingali dina cara naon tabél.

    editor@geofumadas.com

  81. Dimana kuring tiasa kéngingkeun bantosan khusus ti auditor ... Kuring peryogi pisan bantosan anjeun, henteu masalah upami biaya anjeun, hatur nuhun.

  82. panghampura anu dina format Excel, anu leuwih ti 600 titik éta kuring boga anu dina Excel.

  83. Situs: actopan Steels
    Latitude: 20.654443 Longitude: -103.377499
    Hucu: (20.662213, -103.372706) (20.662213, -103.382293) (20.654444, -103.387087) (20.646674, -103.382293) (20.646674, -103.372706) (20.654444, -103.367912)
    Ieu anu kuring badé ngarobih kana poin anu dipikaresep versi google bumi, hal éta nyaéta aya langkung ti 600 poin anu kuring kedah kosongkeun dina format kml? Abdi henteu terang naha anjeun ngajelaskeun ...

  84. Masihan urang conto kumaha data anu titik hiji, sarta dina format kumaha aranjeunna.

  85. Halo ... hapunten kuring kedah ngarobih file lengkep tempat menarik kalayan koordinatna kana format kml kanggo ningali éta di google bumi ... aya anu tiasa masihan pituduh, hatur nuhun.

  86. Kuring dipariksa deui jeung pasti bener di Lokalisasi kudu di SEPARATOR decimal titik, anu SEPARATOR koma jeung koma rébuan SEPARATOR ogé siap.
    Siap, nuhun kanggo input!

  87. Pariksa deui jeung ogé, abdi ngan dikirim ka Indonesia.

  88. Tétéla aya hiji kontradiksi antara unit Excel jeung unit nu keur dikirim.

    Ku kituna bisa nempo di Lokalisasi Control Panel. Pariksa yen titik mangrupa decimal SEPARATOR sarta rébuan SEPARATOR koma jeung koma ogé daptar SEPARATOR.

  89. Kuring nulis sakumaha kuring dituduhkeun:
    792713.85 dina koordinat X
    1127836.33 dina Y koordinat
    Tur meunangkeun jandela nu nyebutkeun:
    'Kasalahan' 13 'lumangsung dina waktos ngaji.
    Tungtungna, debug atanapi pitulung.
    Jenis teu cocog »
    Naon anu bisa kuring pigawé?

  90. Ieu téh mangrupa format titik.

    Anjeun kudu nulis data di formulir teh:

    792713.85 dina koordinat X
    1127836.33 dina Y koordinat

    Coba waé Kusabab template éta mertimbangkeun koma pikeun misahkeun rébuan sareng titik pikeun misahkeun decimals; Anjeun kedah nganggo cara sapertos kitu.

  91. Ieu koordinat abdi,
    VD-0 792.713,85 1.127.836,33 19 N
    VD-1 792.680,07 1.127.822,15 19 N
    VD-2 792.528,78 1.127.833,33 19 N
    VD-3 792.301,83 1.127.895,05 19 N
    VD-4 792.191,63 1.127.895,05 19 N
    jeung lamun kuring ngalakukeun prosedur, abdi ngirim kuring koordinat ieu Indonesia jeung Bolivarian Républik banten, usulan?

  92. Hatur nuhun pisan,

    Aranjeunna geus diwaler sagala patarosan abdi .. !!

  93. Mupus kasalahan ka:

    Kasalahan lumpat-waktos '75':
    Jalur / File Aksés Kasalahan

    Hal éta kusabab kuring parantos aksés pikeun nyetir C: ngarobih rute dibangkitkeun tanpa masalah. Kuring bakal nyobian ngadamel hiji anu ngahasilkeun polygon.

  94. Anjeun ngasupkeun éta tibalik ka handap, ningali nu urutan anjeun Kalér, Wétan (iwung, Long)
    bari template aya dina urutan Kalimantan Maluku (Long, iwung).

    Anjeun kudu ngaleupaskeun koma, nu diasupkeun salaku angka.

    Kuring auditioned tur sabenerna tumiba ka aréa anjeun, cobian deui na hayu atuh kitu.

    Kuring nebak Abdi gé kudu ngalakukeun apdet kana urutan tina koordinat nyaeta iwung, panjang nu biasana dina pamakéan paling umum.

  95. Di dieu kuring ninggalkeun koordinat widang dicokot di Républik Dominika jeung parameter di handap ieu:
    WGS-84
    UTM-19N

    Wétan kalér
    2,099,499.093 509,926.812
    2,099,453.102 509,943.188
    2,099,423.255 509,948.407
    2,099,378.479 509,940.967

    Nalika kuring diusahakeun ngumpulkeun éta murag di Amérika Kidul.

    Hatur nuhun sateuacanna .. !!

  96. Kuring nyarankeun Anjeun marios di handap:

    Ngelingan yén orthophotos ti Google Earth lunta, sareng aya variasi anu béda. Janten nalika ngahasilkeun koordinat anu anjeun terang, sareng template na, pariksa naon anu ngagabungkeun Google Earth, pikeun ningali naha éta cocog sareng naon anu anjeun parantos diékspor tina template kalayan Datum WGS84.

    Naon perkara nyaeta naha koordinat patandingan sangkan méré konfirmasi, lest ngabogaan salah itung a.

    Upami koordinat cocog, tapi dipotong ti poto, éta tiasa aya kasalahan ti gambar éta. Sakumaha waé kuring nyarankeun yén aranjeunna ngalaporkeun kasalahan anu aranjeunna mendakan, ti saprak kuring parantos nyiptakeun template gratis pikeun dianggo tapi meryogikeun aranjeunna masihan tanggapan kalayan pangamatan.

    Lengkah saterusna bakal jadi keur ngahasilkeun polygon, urang gé ningali dina artikel séjén.

  97. Méré gambaran yén anjeun teu boga katuhu nulis mun C:
    Coba jalur dina pamaké anjeun dokumén abdi.

  98. Keun nuju ngagunakeun WGS84?
    Pariksa, moal lamun sistem Anjeun nagara ieu ngabogaan sababaraha palsu.

    Kumaha gerakan?

  99. Geo-matics.

    Haseup, kusabab nyerat perkawis masalah ieu anjeun kedah ngaroko roko ganja ... Hehe.

  100. hatur nuhun kanggo input .. Alus .. !!

    PD
    (Naha egeomates ??)

  101. Kuring ngalakonan prosés muatkeun poto ti diréktori lokal tur teu bisa disimpulkeun satisfactorily, lamun bisa kawincik nepi ka bubuk leutikna lengkep ihwal kumaha cara ngalakukeun eta cara kieu lantaran lamun kuring lumpat nepi poto ti diréktori wéb.

    Kuring ogé lebet koordinat di Zona 19N sareng data na murag dileungitkeun.

    Hatur nuhun pisan .. !!

  102. Alus soré Jibril,

    Dina daptar mah koordinat UTM, kalawan 19 zone tina hémisfér kalér, husus dina Républik Dominika, éta ragrag lunta duanana di wewengkon na di koordinat ieu. Kuring terus-terusan prosés nu aya dina sababaraha kali, data beda jeung hasilna éta sami. Hatur nuhun sateuacanna kanggo nyandak perhatian kuring.

    Wasalam

    ngumbara Santana

  103. Jigana, Jigana nu bakal versi 2 tina citakan ieu sareng tuh nu boss mun AutoCAD titik sarta Plines

  104. Kuring dihasilkeun kasalahan:
    Kasalahan lumpat-waktos '75':
    Jalur / File Aksés Kasalahan

    Ieu kusabab urang mimiti kudu nyieun hiji file kosong?
    Kuring bakal nyobian ngartos kumaha makro dianggo, sabab sigana kuring tina ieu, éta bakal langkung gampang ngahasilkeun poligon kalayan bucu anu diasupkeun. Salam hormat …

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.