daftar ékspor Google Earth koordinat geografis ti Excel, Gambar jeung Beunghar téks

Ieu hiji conto saperti Excel bisa ngirim eusi ka Google Earth. Kasus ieu:

Urang kudu daptar koordinat geografis dina format decimal (iwung / lon). Simkuring hoyong kirimkeun Google Earth, sarta Kami rek kodeu saluareun titik minat, teks kandel, teks deskriptif, a photograph sarta titik hyperlink pikeun muka kaca web eta dipintonkeun.

Handap conto kumaha urang miharep ka némbongkeun mun klik dina titik ditémbongkeun:

Kode ieu: XL-3458

panjang:

-103.377499

Lintang:

20.654443

Na ieu téh naon urang ngaharepkeun ningali:


XL-3458

sentral Plaza

DPR Mr. Joaquín Gómez Rama, dimana aya mimitina universitas Nasional na ayeuna disimpen salaku musium ditangtayungan ku National Institute of Antropologi

Tempo site Web


Sanajan citakan ieu diunggah, sumanget artikel téh ngajelaskeun kumaha atuh eta on anjeun sorangan.

Naon deal nya éta nyieun tag HTML misah ka concatenate kolom: Code ieu bakal jadi:

<P><Strong>sentral Plaza</ Strong></ P>
<P>DPR Mr. Joaquín Gómez Rama, dimana aya mimitina universitas Nasional na ayeuna disimpen salaku musium ditangtayungan ku National Institute of Antropologi</ P>
<P>

<P><img src = »http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/Casas_actiopan.jpg/800px-Casas_actiopan.jpg»Lebar =»144»Jangkungna =»168«></ P>

<P>

<P><a href = »http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Casas_actiopan.jpg«>Tempo site Web</a></ P>

Sadaya tag <p> anu keur nunjukkeun yén hiji garis misah, nutup hiji </ p> nu sarua jeung Lebetkeun.

Mangka <kuat> anu tag ka nunjukkeun yén téks ieu tangtu kandel hiji nutup </ kuat>

im mangrupakeun labél pikeun gambar, anu ngabalukarkeun di pasipatan sakumaha lebar (lebar), jangkungna (jangkungna) jeung alamat nu mana gambar (src) nyaéta

Tungtungna aya labél keur hyperlink, nu muka kalayan <a href, lajeng aya alamatna sarta téks nu Tumbu tur nutup di hipervínculo, </a>

Wungu anu ditandaan dina kandungan nu bakal ngaganti kalayan unggal gambar, jadi lajeng hayu urang jadi resep sél.

Tanpa loba deui, anjeun tiasa ningali teras yén kasimpulan fungsi concatenate bakal jadi hal kawas kieu:

= CONCATENATE(<P><Strong>,CELDA,</ Strong></ P>,CELDA,<P>,CELDA,</ P> <p> <p><img src = »,CELDA,»Lebar =»,CELDA,»Jangkungna =»,CELDA,«></ P><P><P><a href = »,CELDA,«>,CELDA,</a></ P>)

Nu ngakibatkeun yen kolom deal 8 pikeun nyimpen kabeh data urang rék némbongkeun. Sanajan dina kasus jelema labél ngagunakeun simbol nu = jeung tanda petik ganda mangrupakeun pajeulit sabab kami Excel nunjukkeun fungsi kahiji jeung kadua dipaké pikeun misahkeun eusi téks. Ieu direngsekeun ku cara nempatkeun jalma dikandung dina sél misah jadi lamun éta téks.

Tungtungna urang gaduh ieu:

lon iwung ka google bumi

Sarta pikeun ngirim Google Earth Kuring geus ditempatkeun hiji tombol nu dibangkitkeun file. lon iwung ka google bumiAya dimana jalur file na ngaran boga harepan pedaran kml nalika deployed dina panel kénca geus dieusian.

template ngabogaan sababaraha pointers mun anjeun mouse leuwih sél pikeun nyarankeun cara data kudu diasupkeun. masalah umum biasana lamun maranéhna teu diaktipkeun macros sarta lamun jalur mana file keur dijieun henteu boga hak pikeun nulis.

Aya urang gaduh eta, anjeun tiasa milarian ku kode dina tab samping Google Earth tur klik dina titik ditémbongkeun salaku urang diharepkeun.

lon iwung ka google bumi

LatLon ka google Undeuran earhtNgundeur kml sample

Merlukeun kontribusi simbolis ku diundeur, anjeun bisa ngalakukeun jeung Paypal atawa kartu kiridit.

Éta simbolis tempo nilai eta nyadiakeun jeung betah kalawan nu bisa acquire.


Diajar kumaha ngadamel ieu sareng template sanés dina Kursus cheat-Excel CAD-GIS.


masalah umum

Ieu bisa lumangsung ku ngagunakeun aplikasi anu bisa nampa salah sahiji insiden handap:


75 Kasalahan - File Path.

Ieu kajadian alatan jalur diartikeun dimana nyimpen file kml teu bisa diasupan atanapi henteu idin pikeun aksi ieu.

Ideally, nempatkeun hiji jalur on disk D, nu boga larangan kurang ti maranéhanana biasana ngajalankeun C Conto:

D: \

The titik nu datang di Kutub Kalér.

Ieu biasana kajadian kusabab jandéla urang, sakumaha dituduhkeun di instruksi template digawekeun, éta kudu ngeset Lokalisasi dina panel régional:

  • -Point, keur titik decimal
  • -Eat réwuan SEPARATOR
  • -Coma mun listings SEPARATOR

Ku kituna, éta data sakumaha Kepulauan tujuh ratus dalapan puluh méter kalayan belas sentimeter kedah ditempo salaku 1,780.12

gambar nembongkeun sabaraha konfigurasi ieu rengse.

Ieu gambar séjén némbongkeun konfigurasi dina panel kontrol.

Sakali perobahan dijieun, eta rebuilds file lajeng, dimana titik-titik luyu muncul dina Google Earth.

Lamun miboga pertanyaan, nulis keur surélék rojongan editor@geofumadas.com. Salawasna nunjukkeun versi tina Windows nu nuju ngagunakeun.

22 balesan pikeun "Daptar Ékspor ti Google Earth koordinat geografis ti Excel, Gambar jeung Beunghar téks"

  1. Kuring parantos parantos didownload undur template kuring bakal diajarkeunana sareng naon waé anu cangcaya atanapi modifikasi anu kuring bakal nyerat ka anjeun. Hatur nuhun g '

  2. Kuring teu némbongan link sangkan mayar via mindahkeun bank. Kami ti Él Salvador. Hatur nuhun.

  3. quisier mésér citakan tapi notengo kartu sakumaha I do

  4. Parios, kumaha aman anjeun nempatkeun plea tibalik. Ieu mangrupikeun conto:
    D: obrasalc

  5. Ngundeur file Excel, sarta gaduh foto kasusah unggah ti drive abdi D: / jalan / alc, mangga tiasa ngirim kuring penjelasan sakumaha abdi tiasa unggah poto ti arah éta.
    Poto kudu boga ukuran spésifik?. atawa anjeun tiasa dianggo kalayan poto tina MB 4

  6. Sumuhun, tangtu bisa nomeran ruteu lokal dina komputer atawa jaringan

  7. estimasi kamungkinan maca Gambar disimpen lokal on pi maké PC atanapi jaringan drive. hatur nuhun

  8. Aplikasi ieu bisa maca lokal disimpen Gambar tanpa ngagunakeun URL a?

  9. Sampurasun, kuring resep mésér témplat anjeun. Kuring ti Peru, tapi nalika diklik dina tautan transfer akun bank, kuring henteu kéngingkeun nanaon pikeun Agustus pikeun deposit artos anjeun

  10. Urang kuciwa kajadian, tapi urang geus direngsekeun jeung sistem pembayaran anu geus diaktipkeun.

    Salam.

  11. Abdi mayar loba plantilas di ditu di dieu teu tiasa

  12. Sumuhun.
    makro nu boga panyalindungan sandi sangkan bisa robah.

  13. undeuran ngawengku kakuatan pikeun ngarobah éta file sumber atawa program utama makro di Excel.

  14. Éta henteu datum lepat éta Google geus bergeser gambar

  15. Memang, datum yén kuring kudu di Google Earth nya éta WGS84.
    Dupi anjeun kapanggih alesan for gagal pikeun data abdi?.

  16. Kirimkeun aranjeunna ka mail pikeun ningali éta. Kirim kuring tabel dina Excel sareng file kml anu dibangkitkeun. editor@geofumadas.com

    Pariksa lamun anu ngagunakeun masing-masing Datum, Google Earth migunakeun UTM WGS84.

  17. Hatur nuhun pikeun gancang dina solusi anu digarap. Nanging, nalika kuring ngajalankeun file «kml» sareng Google Earth, ampir teu aya poin koordinat anu muncul sareng ukur sababaraha anu katingali, ampir biasana 1º sareng terakhir séri, tapi rada jauh tina naon anu pakait (100 Kms. Pe ). Abdi bosen lakukeun ujian sareng nanaon. Naha kuring tiasa ngirim file sareng data anu diunggah kana sababaraha e-mail? Janten anjeun bakal ningali naon anu kajadian. Hatur nuhun

  18. Éta masalah dipikawanoh, sabab eta anu ditulis di luhur.
    Ngarobih jalur éta, anjeun nuju nempatkeun filena bakal langsung dilakukeun dina C: sareng éta sering teu diidinan ku setélan Windows. Anggo rute anu sanés sareng pastikeun aya.

  19. program nu sigana hébat sarta ngarugikeun kuring pisan pikeun manggihan eta.
    Kuring dijieun ngalawan pembayaran ti $ 2 tapi tétéla lamun kuring ngajalankeun teu dianggo tur meunang peringatan nu nyebutkeun:
    "Kasalahan '75' parantos kajadian dina runtime.
    Kasalahan ngakses jalur atanapi file »
    Abdi bersyukur lamun tiasa ngawartosan cara ngalereskeun atawa lamun ngirim kuring file Excel sejen, pas mungkin, sabab kuring geus nyiapkeun pakasaban tina ngalambangkeun titik geografis jeung kuring rada telat.
    Salam,

  20. Eta gumantung kana kapindahan dina.

    Upami aranjeunna dialirkeun sababaraha méter (10 ka 15 meter) éta kusabab gambar google anu lunas, anjeun tiasa ningali éta ngarobah gambar ka taun-taun sateuacana anjeun bakal ningali yén georeference éta parah pisan. Sanaos koordinat leres.

    Lamun kapindahanana langkung ageung, nya éta anu aranjeunna ngagabungkeun tina Datum anu sanés. Google ngagunakeun WGS84.

    Upami koordinat murag di daérah planét sanés, éta tiasa anjeun ngetikkeun lintang sareng bujur mundur. Atanapi anjeun henteu nganggo tanda: Di belahan kulon beulah na négatip, di belahan kidul lintang na négatip.

  21. Sae pisan kontribusina fijate ngan éta nalika kuring nempatkeun koordinat kuring moal ningalikeun kuring persis mana éta ... .because pikir eta bakal ??

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.