Ékspor daptar koordinat geografis ka Google Earth, ti Excel, kalayan gambar sareng téks anu euyeub

Ieu conto kumaha Excel tiasa ngirim kontén ka Google Earth. Kasusna kieu:

Kami ngagaduhan daptar koordinat dina format géografi decimal (lat / lon). Kami hoyong kirimkeun ka Google Earth, sareng kami hoyong aya nunjukkeun kode tempat anu dipikaresepna, téks dina kandel, téks deskriptif, poto tina titik sareng hyperlink supados muka halaman dina Internét.

Handap conto kumaha urang miharep ka némbongkeun mun klik dina titik ditémbongkeun:

Kodeu na nyaéta: XL-3458

panjang:

-103.377499

Lintang:

20.654443

Na ieu téh naon urang ngaharepkeun ningali:


XL-3458

sentral Plaza

DPR Mr. Joaquín Gómez Rama, dimana aya mimitina universitas Nasional na ayeuna disimpen salaku musium ditangtayungan ku National Institute of Antropologi

Tempo site Web


Sanajan citakan ieu diunggah, sumanget artikel téh ngajelaskeun kumaha atuh eta on anjeun sorangan.

Anu urang candak nyaéta nyiptakeun tag html dina kolom anu misah pikeun tiasa nyimpulkeun: Kodeu pikeun ieu nyaéta:

sentral Plaza
DPR Mr. Joaquín Gómez Rama, dimana aya mimitina universitas Nasional na ayeuna disimpen salaku musium ditangtayungan ku National Institute of Antropologi

<img src=»http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/Casas_actiopan.jpg/800px-Casas_actiopan.jpg»Lebar =»144»Jangkungna =»168«>

<a href=»http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Casas_actiopan.jpg«>Tempo site Web

Sadaya labél na nyaéta nunjukkeun yén éta garis misah, nutup ku a anu sami sareng Enter.

Maka téh mangrupikeun labél pikeun nunjukkeun yén téks ieu dina kandel, tangtosna ditutup ku a

im mangrupakeun labél pikeun gambar, anu ngabalukarkeun di pasipatan sakumaha lebar (lebar), jangkungna (jangkungna) jeung alamat nu mana gambar (src) nyaéta

Tungtungna aya labél pikeun hyperlink, anu dibuka ku

Wungu anu ditandaan dina kandungan nu bakal ngaganti kalayan unggal gambar, jadi lajeng hayu urang jadi resep sél.

Tanpa loba deui, anjeun tiasa ningali teras yén kasimpulan fungsi concatenate bakal jadi hal kawas kieu:

= CONCATENATE(,CELDA,,CELDA,,CELDA,<img src=»,CELDA,»Lebar =»,CELDA,»Jangkungna =»,CELDA,«><a href=»,CELDA,«>,CELDA,)

Anu nunjukkeun yén urang bakal ngeusian 8 kolom pikeun nyimpen sadaya data anu urang hoyong nunjukkeun. Sanaos dina hal anu ngagaduhan labél anu ngagunakeun simbul = simbol sareng tanda petik ganda éta rumit pikeun kami sabab dina Excel anu munggaran nunjukkeun fungsi sareng anu kadua dianggo pikeun misahkeun eusi tékstual. Ieu direngsekeun ku cara nempatkeun eusina kana sél anu misah sapertos téksna.

Tungtungna urang gaduh ieu:

lon iwung ka google bumi

Sarta pikeun ngirim Google Earth Kuring geus ditempatkeun hiji tombol nu dibangkitkeun file.  lon iwung ka google bumiAya dimana jalur file na ngaran boga harepan pedaran kml nalika deployed dina panel kénca geus dieusian.

Témplatna aya sababaraha petunjuk ngeunaan kumalayang dina sél pikeun nunjukkeun kumaha data kedahna dilebetkeun. Sacara umum, éta condong ngagaduhan masalah nalika makro teu diaktipkeun sareng nalika jalur dimana file didamel henteu nyerat.

Aya urang gaduh eta, anjeun tiasa milarian ku kode dina tab samping Google Earth tur klik dina titik ditémbongkeun salaku urang diharepkeun.

lon iwung ka google bumi

 

LatLon ka google Undeuran earhtNgundeur kml sample

Peryogi sumbangan simbolis pikeun unduhan, anu anjeun tiasa lakukeun Paypal atawa kartu kiridit.

Éta simbolis tempo nilai eta nyadiakeun jeung betah kalawan nu bisa acquire.

 

 


 

Diajar kumaha ngadamel ieu sareng template sanés dina Kursus cheat-Excel CAD-GIS.


 

masalah umum

Ieu bisa lumangsung ku ngagunakeun aplikasi anu bisa nampa salah sahiji insiden handap:


Kasalahan 75 - File file.

Ieu kajadian alatan jalur diartikeun dimana nyimpen file kml teu bisa diasupan atanapi henteu idin pikeun aksi ieu.

Idéalna, anjeun kedah nempatkeun jalur dina disk D, anu langkung seueur laranganna tibatan disk C. Biasana:

D: \

The titik nu datang di Kutub Kalér.

Ieu biasana kajadian kusabab jandéla urang, sakumaha dituduhkeun di instruksi template digawekeun, éta kudu ngeset Lokalisasi dina panel régional:

  • -Point, keur titik decimal
  • -Eat réwuan SEPARATOR
  • -Coma mun listings SEPARATOR

Ku kituna, éta data sakumaha Kepulauan tujuh ratus dalapan puluh méter kalayan belas sentimeter kedah ditempo salaku 1,780.12

gambar nembongkeun sabaraha konfigurasi ieu rengse.

Ieu gambar séjén némbongkeun konfigurasi dina panel kontrol.

Sakali perobahan dijieun, eta rebuilds file lajeng, dimana titik-titik luyu muncul dina Google Earth.

 

Upami anjeun gaduh patarosan, nyerat kana email dukungan support@geofumadas.com. Éta salawasna nunjukkeun vérsi windows anu anjeun anggo.

22 Ngawalon kana "Ékspor daptar koordinat geografis ka Google Earth, tina Excel, kalayan gambar sareng téks anu beunghar"

  1. Kuring parantos ngaunduh témplatna, kuring bakal diajar éta sareng kuring bakal nyerat patarosan atanapi modifikasi. Nuhun g '

  2. Kuring teu némbongan link sangkan mayar via mindahkeun bank. Kami ti Él Salvador. Hatur nuhun.

  3. quisier mésér citakan tapi notengo kartu sakumaha I do

  4. Parios, kumaha aman anjeun nempatkeun plea tibalik. Ieu mangrupikeun conto:
    D: obrasalc

  5. Ngundeur file Excel, sarta gaduh foto kasusah unggah ti drive abdi D: / jalan / alc, mangga tiasa ngirim kuring penjelasan sakumaha abdi tiasa unggah poto ti arah éta.
    Poto kudu boga ukuran spésifik?. atawa anjeun tiasa dianggo kalayan poto tina MB 4

  6. Sumuhun, tangtu bisa nomeran ruteu lokal dina komputer atawa jaringan

  7. estimasi kamungkinan maca Gambar disimpen lokal on pi maké PC atanapi jaringan drive. hatur nuhun

  8. Aplikasi ieu bisa maca lokal disimpen Gambar tanpa ngagunakeun URL a?

  9. Sampurasun, kuring resep mésér témplat anjeun. Kuring ti Peru, tapi nalika diklik dina tautan transfer akun bank, kuring henteu kéngingkeun nanaon pikeun Agustus pikeun deposit artos anjeun

  10. Urang kuciwa kajadian, tapi urang geus direngsekeun jeung sistem pembayaran anu geus diaktipkeun.

    Salam.

  11. Abdi mayar loba plantilas di ditu di dieu teu tiasa

  12. Sumuhun.
    makro nu boga panyalindungan sandi sangkan bisa robah.

  13. undeuran ngawengku kakuatan pikeun ngarobah éta file sumber atawa program utama makro di Excel.

  14. Éta henteu datum lepat éta Google geus bergeser gambar

  15. Memang, datum yén kuring kudu di Google Earth nya éta WGS84.
    Dupi anjeun kapanggih alesan for gagal pikeun data abdi?.

  16. Kirimkeun aranjeunna ka mail pikeun ningali éta. Kirim kuring tabel dina Excel sareng file kml anu dibangkitkeun. editor@geofumadas.com

    Pariksa lamun anu ngagunakeun masing-masing Datum, Google Earth migunakeun UTM WGS84.

  17. Hatur nuhun pikeun gancang dina solusi anu digarap. Nanging, nalika kuring ngajalankeun file «kml» sareng Google Earth, ampir teu aya poin koordinat anu muncul sareng ukur sababaraha anu katingali, ampir biasana 1º sareng terakhir séri, tapi rada jauh tina naon anu pakait (100 Kms. Pe ). Abdi bosen lakukeun ujian sareng nanaon. Naha kuring tiasa ngirim file sareng data anu diunggah kana sababaraha e-mail? Janten anjeun bakal ningali naon anu kajadian. Hatur nuhun

  18. Éta masalah dipikawanoh, sabab eta anu ditulis di luhur.
    Ngarobih jalur éta, anjeun nuju nempatkeun filena bakal langsung dilakukeun dina C: sareng éta sering teu diidinan ku setélan Windows. Anggo rute anu sanés sareng pastikeun aya.

  19. program nu sigana hébat sarta ngarugikeun kuring pisan pikeun manggihan eta.
    Kuring dijieun ngalawan pembayaran ti $ 2 tapi tétéla lamun kuring ngajalankeun teu dianggo tur meunang peringatan nu nyebutkeun:
    'Kasalahan' 75 'lumangsung dina waktos ngaji.
    Kasalahan ngakses jalur atanapi file »
    Abdi bersyukur lamun tiasa ngawartosan cara ngalereskeun atawa lamun ngirim kuring file Excel sejen, pas mungkin, sabab kuring geus nyiapkeun pakasaban tina ngalambangkeun titik geografis jeung kuring rada telat.
    Salam,

  20. Eta gumantung kana kapindahan dina.

    Upami aranjeunna dialirkeun sababaraha méter (10 ka 15 meter) éta kusabab gambar google anu lunas, anjeun tiasa ningali éta ngarobah gambar ka taun-taun sateuacana anjeun bakal ningali yén georeference éta parah pisan. Sanaos koordinat leres.

    Lamun kapindahanana langkung ageung, nya éta anu aranjeunna ngagabungkeun tina Datum anu sanés. Google ngagunakeun WGS84.

    Upami koordinat murag di daérah planét sanés, éta tiasa anjeun ngetikkeun lintang sareng bujur mundur. Atanapi anjeun henteu nganggo tanda: Di belahan kulon beulah na négatip, di belahan kidul lintang na négatip.

  21. Kontribusi anu saé pisan anu anjeun perhatoskeun yén nalika nempatkeun koordinat éta henteu nunjukkeun kuring persis dimana ayana ... naha saur anjeun éta?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.