Polygon ngawangun dumasar kana arah jeung jarak dina tabel Excel

Hayu urang tingali naon titik:

Kuring boga data polygonal kalawan arah jeung jarak, sarta abdi hoyong ngawangun deui di AutoCAD atanapi Microstation. Samemehna urang nempo AutoCAD yén Cai mibanda cara na pikeun kadaharan data ieu di handapeun format @dist <bari di Microstation rengse ku AccuDraw.

Muhun, dina respon kana sobat urang Yakobus, didieu Éta tabél:

autocad Excel MicroStation

1. data input

Ieu nu diasupkeun dina aréa konéng, didieu stasion, jarak na arah sakumaha conto anu diasupkeun.

2. awal koordinat

Ieu di wewengkon lulugu héjo, asumsina nu urang kenal koordinat tina titik mimiti. Bisi teu gaduh, nempatkeun nilai wae, leuwih sering dipake tinimbang tinggi mun teu balik koordinat négatip, kayaning 5,000 (lima rebu)

3. data kaluaran

Ieu wewengkon ditandaan dina jeruk, nu kumaha boga XY koordinat disambungkeun ku misahkeun koma.

4. Salaku kirimkeun ka AutoCAD.

Basajan, nyaeta "salinan" dina file zone jeruk Excel, teras paréntah AutoCAD polyline (pline) diaktipkeun tur "némpelkeun" dijieun dina palang paréntah. hasilna ieu mangrupa polygon digambar ukur méré titik nutup

autocad Excel MicroStation

Anjeun tiasa ngundeur template pikeun ngawangun polygons dumasar kana arah jeung jarak dina tabel Excel.

kursus AutoCAD Undeuran

Merlukeun kontribusi simbolis ku diundeur, anjeun bisa ngalakukeun jeung kartu kiridit atawa PayPal.

Éta simbolis tempo nilai eta nyadiakeun jeung betah kalawan nu bisa acquire.

5. Salaku kirimkeun ka Microstation

Jang ngalampahkeun ieu Microstation I dijieun template nu teu ampir sarua, tapi logika tina Key-di paréntah Microstation.

Ningali template pikeun Microstation.

56 balesan pikeun "Bangun polygon dumasar kana arah jeung jarak dina tabel Excel"

  1. Sarta nyieun kontribusi anu, Kumaha kuring ngundeur file?

  2. halo wilujeng siang henteu tiasa ngajantenkeun perpindahanna kusabab kurang alamat alamat perusahaan dimana nempatkeun salam

  3. pantun wengi alus sakumaha pembayaran mindahkeun lamun kuring ngalakukeun langsung ka bank angka akun deposit kapentingan kuring hatur nuhun salam

  4. Pariksa mail anjeun, sok lah mana anu ka spam.
    Anjeun kudu llegarte dipilampah ku URL download, nu wayahna di 4 poé.
    Upami Anjeun gaduh gangguan urang nyaho redaktur (di) geofumadas.com

  5. Kuring digawe mayar ku paypal. mana abdi tiasa ngundeur citakan?

  6. Kuring hayang ngabejaan aranjeunna nu ngirim dineor ku Pay Pal kana ngaranna ku plantillaExcel

  7. good morning ka sadaya na ucapan salamet pikeun digawé alus ieu.
    Kuring boga pertanyaan.

    sakumaha Abdi ngalakukeun dina MicroStation mun teu ninggalkeun kuring nyalira awan titik lamun henteu oge garis nu bakal nyieun nepi polygon nu?
    Hatur nuhun.

  8. Saha nyaho kumaha carana ngalebetkeun data sakabeh sakaligus ??
    AYUDAAAAAAAA

  9. Mémang, éta bisa ngajalankeun program naon baé nu narima dua koordinat dina format éta.

    Jigana aya ekstensi pikeun ArcGIS, tapi Kuring geus pernah dikaitkeun jejer anu di dieu.

  10. Hello, ngan kuring ngahemat hirup teh kalawan pos ieu, kuring diperlukeun sangkan a polygon di ArcGIS kitu make metoda ieu na ngan cocog keur ArcMap, moal lamun aya hiji cara gampang ngalakukeun program ieu atawa lamun geus geus diterbitkeun sababaraha posting ngeunaan ieu, tapi hey mantuan kuring pisan, éta bakal jadi alus pikeun ogé nempatkeun pos ka lulus jeung ArcGIS. Atoh hatur nuhun pisan !!!!!! Gening dina kaca ieu, saludooooos.

  11. Hatur nuhun ... !!
    Ku pitulung teh, ayeuna mun polygon nu geus cicing ... ^ _ ^

  12. robah nu di Windows

    Mimiti, Control Panel, Lokalisasi

    Teras di dinya, anjeun milih nagara dimana anjeun sareng sareng ieu anjeun kedah gaduh titik anu bener sareng koma di daérah kulawu, sahandapeun conto anu aya. Mimiti aya nomer.

    Mun aya muncul lepat, sanajan milih nagara anjeun, teras pencet tombol "ngaropea" na ngarobah format saluareun simbol decimal sarta simbol pikeun misahkeun rébuan.

  13. Kuring boga masalah sia gambar di AutoCAD, radiates masalah saperti kieu.
    masalahna nyaeta dina tabel Exel kantor mah peryogi kauninga kumaha ngarobah koma (,) pikeun période (.) I 2007 kantor.
    Pops kuring kuring saperti kieu:

    418034 (,) 128,1590646 (,) 877
    418028 (,) 562,1590680 (,) 724
    418034 (,) 064,1590699 (,) 614

    dimana kedah aya periode (.) Aya koma (,) ngabantu kuring mangga. !!

  14. Baraya sadaya, Kuring boga sababaraha taun maké MicroStation pikeun cadastre na ngan hayang nambahan kana kontribusi alus teuing ti kolega anu lamun maranéhna rék nambahkeun tambah titik polygon a, prosedur basajan pisan. Txt dina lambaran lulugu nulis "tempat smartline" pikeun tiap koordinat kami nambahkeun = XY x koordinat, y koordinat. saterasna sadayana. di lawang ka Key-di nulis @C: \ ngaran jeung lokasi archivo.txt Éta téori prosedur lamun batur weruh prosedur sejen bakal ngahargaan kontribusi ka.

  15. Abdi peryogi sangkan datar di autocad .. sabab panghasilan na ceunah koordinat yx pesawat bolteado

  16. Hatur nuhun lanceukna pikeun pitulung, Nyaan nyimpen loba karya kalawan tabel ieu ucapan salamet dina ngembangkeun Rumusna, karya pohara alus ..

  17. Kayaning I mibanda situs MicroStation, moal lamun prune mantuan kuring kalawan prosedur na coba saeutik tapi boga sababaraha parabot.
    Kuring gé agredece.

  18. Muhun hatur budak néangan situs budak MicroStation na approve

  19. Nyieun hiji kotak arah jeung jarak Microstation Loka squatter, kawas nu moal bisa ngalakukeun hal eta nyalira tapi ku squatters AutoCAD Sipil.

    Tapi anjeun bisa ngalakukeun sabalikna tina pos ieu tabél ieu Excel

  20. Muhun abdi manggihan eta menarik, anjeun ngajawab, abdi gaduh masalah Abdi teu bisa meunangkeun konstruksi kotak (arah jeung jarak) tina hiji xm MicroStation v8 polygonal na realizadaen atanapi v8i, sakumaha anu dipigawé dina Civilcad ukur tebas nu polygon alat sareng masihan generating konstruksi kotak sarta Sukamulya dina gambar atanapi pligonal, agredecira aranjeunna ngabantu kuring

  21. Kuring geus teu katempo hiji cadel keur ngalakukeun éta, nu bisa mantuan ieu . Kodeu henteu gaduh kecap konci, ku kituna anjeun ngarobih janten masihan informasi anu sanésna, atanapi anjeun tinggalkeun dina kolom pangamatan kalayan fungsi disimpulkeun.

  22. g

    Hatur nuhun, tapi Jigana mah sono netelakeun hal, abdi hoyong ulah ngalakonan eta sacara manual, mangka otomatis maké biwir mah plot data ku importing file Excel.

  23. Kusabab kuring ngarti yen lamun éta ngan garis nu, ngan ngalakukeun:
    - Baris Paréntah
    - asupkeun
    - 227935.1665,9111959.809,2618.718896
    - asupkeun
    - 227935.1665,9111959.809,2618.718896
    - asupkeun
    lajeng anjeun tiasa nyimpen kaki sakumaha data téks.

  24. g

    Kuring congratulate YOU OR sumbangan Q DAS Jadi ieu kaca INTERERESANTE. Alus hayang nyaho lamun abdi tiasa mantuan graphed ieu data Excel AUTOCAD, kuring ngagambar garis jeung ALL ID informasi, koordinat luhureun jalur, Panjang, Azimuth na inclination (INCL) ti pesawat XY.
    Le jadi bersyukur pitulung anjeun.

    KELOMPUTAN PELEK NOR HARI NORTH. »« AZIMUT »« INCL. »
    01 227935.1665 9111959.809 2618.718896 150 84.295 -19.22
    02 227935.1665 9111959.809 2618.718896 130.25 84.295 -19.22

  25. Kuring congratulate anjeun, eta mangrupa produk unggulan sarta hususna ku loba informasi mangpaat pikeun maranéhanana anu aya dedicated ka topografi ieu sareng geodesy ...
    Kuring geus ogé kungsi mariksa informasi geus ngeunaan pamakéan geografis (atawa gedesicas) jeung UTM ... Kuring berjuang saeutik jeung transormacion topographical geografis, nyaéta, abdi hoyong ngarobah tina geodetic mun sistem pesawat supaya titik atanapi hucu kami nempatkeun na tuh a pos-prosés, tiasa nganggo aranjeunna kalayan total stasiun atawa alat-alat konvensional sarta jarak chequen atanapi cocok ... bakal jadi mantuan komentar anjeun ... hatur nuhun sarta salam ti Tampico, Tamaulipas, Mexico ...

  26. jeung koordinat dina geografis atanapi UTM?

  27. babaturan alus hayang nyaho lamun abdi tiasa nulungan sakumaha abdi tiasa méakkeun GPS a koordinat sacara manual pikeun autocad

  28. Lamun kitu, eta bisa jadi reviewed dina panel kontrol, setélan régional, sarta ningali lamun koma nu jadi rébuan separators jeung titik decimal.

  29. Kuring nyaho yén masalah perenahna di konfigurasi tina koma jeung perioda .... Excel

  30. ahhhhhhhh alus éh halaman ...

  31. grasias ok, sadayana tétéla kalem ...
    gagalna kieu nya katuhu ka copear data leres ... rébuan grasias ... ..

  32. Alus ulasan urutan naon nuju anjeun lakukeun:

    Paréntah titik (atawa garis)
    Pilih wewengkon di Excel
    salinan
    Klik garis paréntah AutoCAD
    témpél

  33. Jieun euweuh kasalahan ngéléhkeun kuring data bener, hal anu bade di, ah boga format sejen di Excel nu geus rada mangpaat nyieun alignments ruteu ka arah pisan sarupa format kieu tapi duanana perkara kuring narima pesen ieu "2d titik atanapi pilihan keyword requiered» ngalirkeun lahan autodesk, abdi teu ngartos?.
    lamun maranéhna rék maot aranjeunna unggul format ... ngan nulis email Anjeun.
    Hal ieu kacida metot ..
    AAA NUNG NU NU TELPONKEUNAN ING MASALAH ING MASALAH INGKEJI….

  34. Kuring ngagaduhan format anu sanés siga kieu kanggo ngadamel jalan alignasi sareng ngalih ka tanah autodesk sami sareng format ieu, kuring parantos dianggo pormat anu kuring gaduh sareng éta tétéla kalayan hadé teras kuring kéngingkeun pesen yén «Titik 2d atanapi pilihan keyword diperyogikeun» sareng Polygon abdi henteu némbongan, sareng kuring henteu salah kapayunkeun nyalin data. KUNG INGIN INGU KANGGURU AYA FILE IN EXCEL PERHATISAN MAIL …….

    AAA punten lamun geus manggihan solusi nyebarkeun kecap, NOT IF masalah teh Otomatis CAD konfigurasi OR hal gagal ... THE Excel.

  35. Joshua Jigana nu nuju nyalin wewengkon erroneous, nyalin eta ditandaan dina jeruk

  36. Kuring ogé bakal titik mucunghul pilihan 2d atanapi keyword sarta manggihan euweuh solusi requiered lamun porfa nyaho éta urgent punten mantuan kuring .......

  37. arsip Alus bakal ngawula ka kuring ogé jeung kiwari Kuring wondering naon hacercando on cara ngarobah lalulintas bagian cross sarta tingkat UTM .... eta ngabuktikeun ka Plawangan kabuka

    jcpescotosb@hotmail.com

  38. Mungkin waé yén anjeun gaduh koma sareng format titik salah, ieu kudu diverifikasi dina panel kontrol, setélan régional. Éta bakal tiasa dianggo upami anjeun ngagaduhan titik salaku misahkeun perpisahan sareng koma salaku perpisahan rébuan.

  39. Kuring auditioned di Autocad 2009 na eta digawé ogé tapi teu MicroStation
    Kuring moal ngalakonan hal anu katuhu dina Microstation sababaraha V8 xm.

  40. Ningali:
    1. paréntah polyline
    2. nulis 0,0
    3. asup
    4. salinan di zone jeruk Excel lambar
    5. Klik garis paréntah
    6. Ctrl + v témpél atawa
    7. ngazum sangkan pintonan pinuh

    Upami éta teu acan damel, hal anu anéh aya di sabudeureun. Pilihan sanésna anu tiasa mangaruhan nyaéta koma anjeun sareng jangka waktu disaruakeun dina sipat pamisahan rébuan sareng perpuluhan.

  41. soré alus

    Naon kajadian éta kudu ngasupkeun A AUCTOCAD COORDENANAS TOPOGRAPHICAL.

    SATU Kuring KLIK UNTUK TAMBAHKEUN AKU MAU PILIH ATAU PILIHAN WILISAN 0,0 DAN APLIKASI PANGGALISAN APIKAL TETIKKEUN INI [Arc / Halfwidth / Length / Undo / Lebar
    AND AKU NGASIKKE OIS OMISO TO INI DAN PEGO TAPI APLIKASI INI DENGAN INI (titik 2D atanapi pilihan keyword anu diperyogikeun) Kuring TEU NYAHU AKEUN UNTUK GAMPANG POLYGON AKU HENTEU HENTEU DENGAN AKAN MEMBANTU AKU.

  42. René, koordinat kaluar kusabab urang dianggap hiji awal koordinat.

  43. Jigana tina jalur ieu kami teu bisa ngagambar koordinat nu UTM sabab kursus ieu euweuh koordinat geografis. kontribusi hébat koordinat misahkeun kalawan koma

  44. Peringatan anu saé pisan, tiasa dilakukeun ti poligon pikeun ngadamel méja sareng Rumbos, Azimuth, Jarak, Azimuth sareng basa anu disebat?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.