#GIS - Kursus Geolokasi pikeun Android - nganggo html5 sareng Peta Google

Diajar nerapkeun peta google dina aplikasi mobile anjeun nganggo phonegap sareng google javascript google

Dina kursus ieu anjeun bakal mendakan kumaha carana ngadamel aplikasi mobile nganggo Peta Google sareng phonegap

Cocog sareng pemula. Naha anjeun badé neuleuman kumaha carana ngamekarkeun aplikasi sélulér sareng nambihan peta tina API Peta Google?

Google Maps Ieu mangrupikeun pelayan aplikasi peta wéb anu kagungan kana Alphabet Inc. Layanan ieu nyayogikeun gambar-gambar peta anu tiasa digulung, kitu ogé foto-foto satelit di dunya, komo jalur di antara lokasi atanapi gambar anu béda dina tingkat jalan sareng Google Street View .

Peta Google mangrupikeun salah sahiji API anu paling sering dipaké di dunya, éta parobihan dina parantos ngawitan ngecas jasa.

Tapi ulah hariwang ngeunaan tagihan sabab di aplikasi sélulér éta gratis.

Naha abdi kedah nyandak kursus ieu?

  1. Anjeun tiasa nyiptakeun aplikasi ponsel
  2. Ngarojong sistem klien, ios, Android, Windows Phone.
  3. Kuring seueur patarosan.
  4. Tanya patarosan dina video. Sareng gaduh waleran dina waktos anu paling pondok
  5. Ngamutahirkeun eusi terus-terusan.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Damel aplikasi sareng fonémap
  • Tambihkeun peta kana aplikasi
  • Sumputkeun sareng nunjukkeun kadali peta
  • Tambihkeun spidol dina peta
  • Sesuaikeun tetengger
  • Geolokasi
  • Milarian tempat dina peta
  • Napigasi dina peta nganggo GPS sélulérna

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Damel aplikasi sareng fonémap
  • Tambihkeun peta kana aplikasi mobile
  • Sumputkeun sareng nunjukkeun kadali peta
  • Tambihkeun spidol dina peta
  • Sesuaikeun tetengger
  • Geolokasi
  • Milarian tempat dina peta
  • Napigasi dina peta nganggo GPS sélulérna

Syarat Kursus

  • Tingkat javascript dasar
  • Tingkat dasar html
  • program dasar

Saha waé pikeun?

  • Para pangguna géomatik anu hoyong muka profilna
  • Pamekar aplikasi mobile
  • Sistem Siswa
  • Kedatangan pikeun nyiptakeun aplikasi anu kahijina
  • Pamekar parangkat lunak
  • Siswa Informatika
  • Ingenieros de Sistemas

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.