#LAND - Kursus Sipil 3D pikeun karya sipil - Level 2

Assumplies, surfaces, section cross, cubing. Diajar kumaha ngadamel desain linier dasar sareng dianggo sareng parangkat lunak Autocad Civil3D anu dilarapkeun pikeun Surveying and Public Works

Ieu teh kadua tina sakumpulan kursus 4 anu katelah «Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works» anu bakal tiasa diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak Autodesk anu hébat ieu sareng nerapkeunana pikeun sababaraha proyék sareng situs konstruksi. Janten ahli dina perangkat lunak sareng anjeun tiasa ngahasilkeun karya bumi, ngitung bahan sareng harga konstruksi sareng ngadamel desain hébat pikeun jalan, sasak, jahit.

Kumpulan kursus-kursus ieu mangrupikeun produk jam jam pengabdian, usaha sareng usaha, ngempelkeun data anu paling penting dina subjek Sipil sareng Teknik Topografis, nyimpulkeun sajumlah téori sareng ngajantenkeun sacara praktis, ku kituna anjeun tiasa diajar gampang. Gancang sareng kelas pondok tapi khusus pikeun tiap topik sareng prakna sareng sadayana (nyata) data sareng conto anu kami bikeun di dieu.

Upami anjeun badé ngamimitian ngokolakeun software ieu, milu dina kursus ieu bakal nyalametkeun anjeun minggu kerja ku nalungtik sorangan naon anu parantos urang naliti, ngalaksanakeun tes anu parantos dilakukeun, sareng ngalaksanakeun kasalahan anu parantos dilakukeun.

Hayu urang ngenalkeun anjeun ka dunya ieu Autocad Civil3D, anu mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngirangan ageung waktos ngadesain sareng ngitung sareng nyayogikeun karya anjeun dina widang profésional.

Saha kanggo?

Kursus ieu ditujukan pikeun teknisi, téknolog sareng profesional sareng pangaweruh dina Ukur, karya sipil atanapi anu aya hubunganana, anu badé ngamimitian di dunya desain jalan, karya linier, karya bumi sareng konstruksi atanapi anu hoyong nguatkeun kaahlianna dina manajemén. Ieu alat anu kuat.

KONTEN KURSUS ASAS (2 / 4)

1 ASSEMBLIES AND SU-BENSAMBLES

  • Bagian anu has
  • Harti rakitan (struktur).
  • Konfigurasi subassasangan (jenis obyek: teras, rel, sardin, terusan, talang, sasak, simpang, sareng anu sanés).

2 Karya LINEAR, SURFACES AND MATERIALS:

  • Harti sareng konstruksi kerja linier.
  • Beungeut sareng wates pagawéan liniér.

3 KROSS SEKSYEN SA SURFACES

  • Jalur sampling
  • Bagéan

4 GOLONGAN GOLEKTOR sareng BASA:

  • Cubing sareng laporan.
  • Bandingkeun perbandingan
  • Beungeut permukaan

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ilubiung dina desain jalan sareng proyék sipil sareng topografis.
  • Nalika ngalaksanakeun survey topografis di lapangan, anjeun tiasa ngimpor titik-titik darat ieu kana Civil3D sareng nyimpen seueur waktos dina gambar.
  • Ngadamel permukaan bumi di 2 sareng 3 dimensi sareng ngahasilkeun itungan sapertos area, volume sareng bumi.
  • Ngawangun alignment horisontal sareng vertikal anu ngamungkinkeun desain linier sapertos jalan, kanal, sasak, karéta api, jalur tegangan tinggi, anu séjén.
  • Nyiapkeun rencana profésional pikeun nampilkeun karya boh dina rencana sareng profil.

Syarat Kursus

  • Komputer kalayan syarat dasar Hard Disk, RAM (minimum 2GB) sareng Processor Intel, AMD
  • Perangkat lunak Autocad Sipil 3D versi naon waé
  • Pangetahuan dasar pisan Panalitian, Sipil atanapi anu aya hubunganana

Saha waé pikeun?

  • Ieu tangtu diwangun pikeun saha waé anu hoyong diajar kumaha pikeun nanganan parangkat lunak.
  • Teknisi, Teknologis atanapi Profesional dina Panaliti, Sipil atanapi anu aya hubunganana anu badé ningkatkeun produktivitas sareng kaahlianana nganggo software.
  • Saha waé anu hoyong diajar ngadamel desain linier sareng proyék topografi.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.