Tangtu BIM 4D - nganggo Navisworks

Kami ngabagéakeun anjeun ka lingkungan Naviworks, alat damel kolaborasi Autodesk, didesain pikeun manajemén proyék konstruksi.

Nalika urang ngatur proyék pangwangunan gedong sareng pepelakan, urang kedah ngédit sareng marios seueur jinis file, mastikeun yén sagala rupa disiplin gawé bareng, sareng ngahijikeun data pikeun ngadamel presentasi anu kuat. Kalayan Autodesk Navisworks anjeun tiasa ngalakukeun ieu sareng seueur deui.

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar kumaha ngalakukeun tinjauan kolaborasi file tina Revit, Autocad, Civil 3D, Plant3D sareng seueur perangkat lunak sanés, sadayana aya dina Naviworks. Kami bakal ngajarkeun anjeun nyandak tur virtual tina modél sareng nyiptakeun simulasi konstruksi. Anjeun bakal diajar kumaha ngalakukeun cék gangguan gangguan disiplin sareng nyiptakeun gambar fotorealistik tina modél hasil ngahijikeun.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Gawe bareng dina tim BIM
  • Kéngingkeun alat pikeun pamariksaan sareng éditan file BIM multi disiplin
  • Tambahkeun wisata virtual interaktif kana presentasi proyék anjeun
  • Lingkungan parender tina sababaraha program
  • Ngadamel simulasi runtime dina 4D
  • Ngajalankeun tés gangguan antara modél multi-disiplin

Prasyarat

  • Henteu kedah gaduh kanyaho sateuacanna

Saha kursus ieu pikeun:

  • Arquitectos
  • insinyur
  • Profésional anu aya hubunganana sareng desain sareng konstruksi karya

Buka kursus Navisworks

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.