#CODE - Kursus dinamo pikeun proyék rékayasa BIM

Desain komputer BIM

Kursus ieu mangrupikeun pituduh anu ramah sareng bubuka ka dunya desain komputer nganggo Dynamo, platform pamrograman visual sumber terbuka pikeun désainer.

Dina kamajuan, dikembangkeun ngalangkungan proyék dimana konsep dasar tina pamrograman visual bakal diajar. Diantara topik anu bakal urang bahaskeun karya sareng geometri komputasi, prakték panginten pikeun desain dumasar aturan, aplikasi pamrograman pikeun desain interdisipliner sareng seueur deui sareng Dynamo Platform.

Kakuatan Dynamo dibuktikeun dina rupa-rupa kagiatan anu aya hubunganana Dynamo ngamungkinkeun urang pikeun:

  • Jelajahi programming pikeun kahiji kalina
  • Sambungkeun alur kerja di sababaraha sofwér
  • Nyimpang kagiatan komunitas pangguna, kontributor sareng pamekar
  • ngawangun platform sumber kabuka kalayan perbaikan tetep

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ngartos konsep sareng poténsi programming visual
  • Ngartos aliran kerja sareng titik grafis dina Dynamo
  • Daptar prosés sareng sumber data éksternal sareng Dynamo
  • Jieun geometri primitif salaku pakakas kanggo solusi anu langkung rumit
  • Anggo Dynamo pikeun ngajadikeun otomatis tugas dina Revit
  • Anggo Dynamo pikeun nyiptakeun model generative sareng adaptif dina Revit

Syarat Kursus

  • Domain umum Revit (ngetik parameter sareng instansi)
  • Matematika sareng géométri dasar

Saha waé pikeun?

  • Model sareng desainer BIM
  • Arsiték, insinyur sareng teknisi patali
  • Kedatangan dina téknologi BIM sareng program visual

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.