#BIM - Revit MEP Kursus (Mékanika, Listrik sareng Plumbing)

Tarik, ngararancang sareng dokumén sistem sistem anjeun sareng Revit MEP.

  • Lebetkeun widang desain sareng BIM (Modeling Informasi Gedong)
  • Ngawasaan alat gambar anu kuat
  • Konpigurasikeun pipa anjeun sorangan
  • Ngitung otomatisna diaméter
  • Desain sistem hawa AC
  • Jieun sareng dokumén jaringan listrik anjeun
  • Hasilkeun laporan anu mangpaat sareng profésional
  • Hadiran hasil anjeun kalayan rencana kualitas dina satengah waktos.

Kalayan kursus ieu anjeun bakal diajar kumaha ngamangpaatkeun alat ieu ku kituna prosés desain sistem pangwangunan langkung gancang, langkung éfisién sareng kualitas langkung luhur.

Cara anu anyar pikeun ngatur proyék Anjeun

Perangkat lunak revit mangrupikeun pamimpin dunya dina desain gedong nganggo BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong), ngamungkinkeun para profesional sanés ngan ukur ngahasilkeun rencana tapi koordinat sadayana model wangunan kalebet fitur desain. Revit MEP dirancang pikeun nyertakeun fasilitas desain alat pikeun gedong.

Nalika anjeun masihan unsur-unsur MEP pikeun proyék, anjeun tiasa:

  1. Ngahasilkeun jaringan pipa sacara otomatis
  2. Laksanakeun itungan leungitna tekanan sareng tekanan statik
  3. Pasihan ukuran pipa
  4. Ningkatkeun analisis dina desain termal wangunan
  5. Gancang sareng damel dokumén jaringan listrik bumi anjeun
  6. Ningkatkeun kamampuan anjeun sawaktos damel di modél MEP

Orientasi Kursus

Kami bakal nuturkeun urutan logis anu anjeun bakal ngembangkeun proyék pribadi. Daripada nimbangkeun unggal aspék téoritis program, urang bakal difokuskeun nuturkeun alur kerja anu paling pas dina kasus anu nyata sareng masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Anjeun bakal nampi file anu nyayogikeun anu tiasa ngamungkinkeun anjeun pikeun ngiringan kamajuan tinju ti tempat anjeun nganggap éta pangabutuhna ku ngabimbing anjeun ngagunakeun alat-alat diri nalika ningali kelas.

Eusi tangtu diropéa rutin pikeun ngalebetkeun apdet atanapi titik penting anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun diajar anjeun sareng anjeun bakal ngagaduhan aksés ka aranjeunna sacara real waktos ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun kaahlian anjeun anu terus-terusan.

Moal lami-lami aya dina basa Inggris, di AulaGEO

Pikeun ayeuna kursus ieu ngan sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.