#BIM - Kursus-kursus ETABS pikeun Téknik Struktural - Level 1

Analisis sareng desain gedong - level Zero di tingkat canggih.

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun masihan pamilon sareng alat dasar sareng canggih dina program modél, henteu ngan ukur bakal dirarancang unsur struktural wangunan anu dihontal, gedong ogé bakal dianalisis dumasar kana rencana anu rinci, ngagunakeun alatna pangkuatna di pasar dina ngembangkeun proyék software struktural CSI ETABS Ultimate 17.0.1

Dina proyék ieu itungan struktural gedong tingkat 8 pikeun panggunaan jenis perumahan bakal dilaksanakeun, kalayan ngagabungkeun tangga dina modél, lift, sareng témbok témbok anu janten fokus utama dina kursus ieu.

Hamparan internal tina softwarena bakal dijelaskeun sacara rinci CSI ETABS Ultimate 17.0.1. Gumantung kana perda ACI 318-14. Unsur-unsur struktural anu lengkep (Motong Dinding) bakal diasuh software AUTOCAD.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Aranjeunna bakal tiasa ngembangkeun Seueur Struktur Jaringan Seism di Cut Walls
  • Tulingan anu rinci dina motong témbok

Syarat Kursus

  • Pangetahuan dasar hususna, atanapi nembe ningali kursus: Spésialisasi dina Téknik Struktural sareng ETABS 2016.2.0

Saha waé pikeun?

  • Siswa sareng Profesional kalayan minat Teknik Struktural

inpo leuwih

Kursus ieu sayogi ogé aya dina basa Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.