Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, Ansys sareng Simulasi (3/3)

Creo mangrupikeun larutan 3D CAD anu ngabantosan anjeun ngagancangkeun inovasi produk supados anjeun tiasa nyiptakeun produk anu langkung saé langkung gancang. Gampang diajar, Creo nyandak anjeun lancar tina tahapan desain produk anu pangheulana ngalangkungan manufaktur sareng sajabina.

Anjeun tiasa ngagabungkeun fungsionalitas anu kuat sareng kabuktosan sareng téknologi anyar sapertos desain generatif, augmented reality, real-time simulasi, sareng manufaktur aditif. sareng IoT supados langkung gancang, ngirangan biaya, sareng ningkatkeun kualitas produk. Dunya pamekaran produk gancang-gancang, sareng ngan Creo nawiskeun alat-alat transformatif anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun kaunggulan kompetitif sareng kéngingkeun pangsa pasar. Kursus kalebet: Analisis Truss, Bridge Bridge, Vibration Dampening, Cantilever Beam, C Channel, Friction Effects, Projectile Motion, Thermal Analysis.

Naon anu bakal diajar murid dina kursus anjeun?

  • Analisis Unsur Terbatas Nganggo Balok, Sasak, Truss, C-Channel, sareng Struktur Sarupa
  • analisis termal
  • gerakan projectile

Naha aya sarat atanapi prasyarat pikeun kursus?

  • Pangetahuan dasar ngeunaan software CAD

Saha murid udagan anjeun?

  • Insinyur Sipil
  • Insinyur mékanis
  • Tukang ngawangun
  • Pecinta CAD / BIM
  • Modél 3D

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.