Kursus - Modél Sketchup

Modél Sketchup

AulaGEO nampilkeun kursus modél 3D sareng Sketchup, éta mangrupikeun alat pikeun konsépisasi sadaya bentuk arsitéktur anu aya di hiji daérah. Salaku tambahan, elemen sareng bentuk ieu tiasa langkung dikenal sareng ditempatkeun di Google Earth.

Dina kursus ieu, aranjeunna bakal tiasa diajar dasar tina sketsa sareng modél 3D bumi bakal didamel ti mimiti rinci. Saatos ngalengkepan modélna, anjeun bakal tiasa ngakses pelajaran gancang ngeunaan V-Ray, pikeun ngabéréskeun bagian luar imah di V-ray bakal dilakukeun.

Naon anu bakal diajar murid dina kursus anjeun?

  • Modél SketchUp
  • Detil modél 3D

Saha éta?

  • Arquitectos
  • Modél BIM
  • Modél 3D

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.