Kursus Autodesk 3ds Max

Diajar Autodesk 3ds Max

Autodesk 3ds Max, mangrupikeun parangkat lunak anu lengkep anu nawiskeun sadayana alat anu mungkin pikeun nyiptakeun desain dina sadaya daérah anu mungkin sapertos kaulinan, arsitéktur, desain interior sareng karakter.

AulaGEO nampilkeun kursus Autodesk 3ds Max na, tina metodologi AulaGEO, éta dimimitian ti mimiti, ngajelaskeun fungsi dasar tina parangkat lunak, sareng laun ngajelaskeun alat-alat anyar sareng ngalaksanakeun latihan praktis. Tungtungna, murid bakal tiasa nyiptakeun proyek, anu bakal dikembangkeun ku ngalarapkeun kamampuan anu béda-béda anu dicandak dina prosés diajar. Tangtu ieu bakal nyayogikeun anjeun pakakas anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun katerampilan desain sareng nyiptakeun proyék-proyék anu saé, sareng ngagedekeun portopolio propésional anjeun.

Naon anu anjeun bakal pelajari?

  • Diajar konsép, diajar alat, nerapkeun dina proyék
  • Kenalan antarbeurat parangkat lunak 3ds Max
  • Paréntah anu béda pikeun dianggo dina parangkat lunak.

Saha éta?

  • Arquitectos
  • Désainer BIM
  • Désainer 3D
  • Modél Kaulinan

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.