TopView - Aplikasi pikeun survey topographic na stakeout

Saban poé urang ningali yén pangabutuh urang keur ganti sareng éta pikeun alesan nu beda kami kapaksa mésér béda PC Software, GPS, sareng Stasion Total, anu masing-masing boga program anu béda, kabutuhan diajar pikeun tiap sistem, sareng anu mana urang ngagaduhan kasaluyuan data, sareng sering teu mungkin pikeun ngalirkeun data tina hiji sistem ka sistem anu sanés.

TopView nyaéta Sistem Universal dirancang pikeun digawe sareng program PC, PDA, GPS, sagala Stasion Total, Brand. Diwangun ku Pié de Obra kanggo Profesional Séktor, tempat sajumlah metodeu sangkan dirancang pikeun mempermudah gawé di Lapang anu dikumpulkeun. TopView ngahimpunan pangaweruh anu langkung ti 30 taun pangalaman sareng langkung ti 500 Profesional Séktor.

TopViewPc nyaéta vérsi cocog sareng naon waé PC, Laptop, atanapi PC Tablet, harepan janten sistem unik pikeun sagalana.

-One Software pikeun sakabéh Sistem Operasi.
- Sofwer anu sami kanggo Sadaya Total Stasion.
- Sofwer anu sami kanggo sadayana GPS.
- Hiji Learning tunggal kanggo Sagala.

Ménu dikelompokeun sareng Intuitif

- Diayakeun ku cara anu écés sareng intuitif, heula aya menu aksés anu gampang.

- Sakabéh modul ngandung jandéla anu berinteraksi sareng pamaké ku cara anu jelas sareng intuitif, nyuhunkeun inpormasi anu dipikabutuh dina unggal momen nungtunanana di unggal operasi.

Impor sareng Exportkspor Data

- Parantos diadaptasi pikeun seuseueurna Program PC anu biasana dipaké di Spanyol.
- komitmen pikeun ngarobih sareng adaptasi sareng pormat ékspor sareng impor program program anyar sareng anu anyar anu tiasa lumangsung.
- Impor sareng Exportkspor langsung teu saderhana.
- TopViewPc mangrupakeun alat anu idéal pikeun tugas ieu sanajan versi Ce, Pocket, sareng WorkAbout ogé mibanda Nénu Impor sareng Exportkspor nu sami

Lingkungan Grafika

- TopView ngamungkinkeun dimuat sareng nempo gambar BMP, TIF, latar JPG ogé kalalibrasi sami sareng ngarékam kalibering sami kanggo kagunaan nu bakal datang.
- allowsta ogé ngamungkinkeun loading na visualisasi of DXF, latar DWG dina waktos anu sami sareng BMP, TIF, BMP, ngamungkinkeun ngokolakeun lapisan CAD ogé pamakean pikeun stakeout sadaya badan CAD.
- ngamungkinkeun visualisasi gambar ieu dina nyandak atanapi Staking of Coordinates and in Stakeouts of Models Digital of Lands. Dina kasus dimungkinkeun, kedah diunggah gambar anu pituduh ka operator MDT sabanding biasa salaku lapangan Golf lapangan dimana aturanana rupa-rupa daérah henteu ngabantosan nomeran ka Green sareng Holes janten pentingna.

- TopView ngokolakeun penatauan lapisan grafis anu ngamungkinkeun Dijieun, Pupus, Aktipkeun / Nonaktipkeun, sareng nunjuk Lapisan Ayeuna dimana data anu dicandak di lapangan kacatet. Respectta ogé ngahormat lapisan anu sumping tina Impor DXF anu. Deactivation lapisan ngamungkinkeun akselerasi dina prosés grafis sareng manajemén data

Tujuanana kaluar

- TopView ngasupkeun métode kaluaran grafis anyar sareng inovatif anu sakaligus pikeun padika Palasik nyieun TopView program pangpengkepna anu aya di pasar.
- Titik terasing diasupkeun ku cara manual atawa diklik dina layar.
- Titik anu dikandung dina Berkas anu Diimpor atanapi Dipandak saméméhna.
- titik online.
- titik Coplanares.
- Titik Dicokot dina Transverse atanapi Longitudinal.
- Titik Hiji Axis ngahubungkeun Tutuwuhan, Elelévasi, sareng Superelevations.
- basa Koordinat XYZ.
- Basa dina Geographic Coordinates.
- Bagean Cajeadas.
- Ketik Bagean.
- Digital Terrain Models.
- badan CAD tina DXF / DWG.

Koléksi Data

- Nyandak Base Highlights di XYZ sareng di Geographies.
- nyokot koordinat (Tachymetric).
- shot Transversal.
- asupan longitudinal.
- Titik dianalisis sareng hormat ka Axis.

Works linier

Bagean Cajeadas. Bagean Propil Dikira ku Propil ku program PC dimana TopView impor data tina titik kanggo tiap Propil Maréntahkeun ku cara ningkatkeun PK na Displacement. Bagian ieu ngasupkeun Lamping ditetepkeun ku program pc gumantung kana rupa bumi téoritis.

Bagean Tipe. Bagean didefinisikeun dina TopView ku Tables of Widths and Harrows, Tables tina Firm + Limatesa + Berma, Tabel lamping, Table Median sareng centcentcentricity, Table Vectors, sareng Table Slopes and Ditches. Teu aya Terrain saméméhna sareng program ngamungkinkeun urang mutuskeun pikeun urang hoyong mupus atanapi émankén dina unggal Pk.

Cajeadas Bagean

- Ngamungkinkeun Anjeun nganggap deui titik-titik téoritis anu ngartikeun bagian ayeuna tina Pk salasahiji titik anu disetél deui dina jarak sareng dimensi, saacan ngantepkeun setback dihandap salah sahiji lamping anu kontigig kana vertex anu dipilih.
- ngamungkinkeun rethinking gabungan tina Téori Titik sareng pendekatan kana Véktor tina Bagéan ieu, sapertos lamping.
- Ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngarekam titik dibetar pikeun Control Quality atanapi kanggo Transversals.

bagian Tipe

- ngagabungkeun watesan paramétrik sarta Véktorial. Sakabéh elemen, duanana parametrik jeung vectorial, interpolasi sacara liniér, ngamungkinkeun pangurus lamping anu ngaléngkah pasésanana (slopes Fan), transformasi solokan dina "V" kana solokan dina "U", Bermas anu katingali sareng ngiles, Bermas anu kaluhur sareng turun handap lamping, jsb.
- ngamungkinkeun kreasi vektor anu ditétélakeun steely, parkir, luncat dina ketebalan tina sungut ieu dina unsur-bagian ieu sareng inohong naon waé, jarang éta sigana.
- ngahubungkeun tabel superelevation kalayan sumbu, anu ngamungkinkeun Bagéan Tipe anu sami anu diterapkeun kana sumbu anu béda.
- Saperti dina Bagean Cajeadas, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarekam titik rethinked dina file Transversal ku kituna dina lolos tunggal tiasa nyirian Head, Foot, Axis, sareng nyandak Terrain Terrain Transversal.

Model Modél (MDT)

- Stakeout sagemblengna Grafika anu ngagambarkeun Triangle di mana urang sareng kanaékan Cota kana ieu.
- ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen titik dihartikeun deui ku kodena sacara otomatis dipidangkeun dina segitiga anu di tempatna anu aya sareng kasalahan dina kaayaan élévasi.
- Hal ieu ngamungkinkeun keur Terangkeun Node salaku lamun éta titik normal.
- Ngamungkinkeun loading TIF / JPG / BMP / DXF / DWG Gambar latar keur tracking anu saé.

koordinat Systems

- Total Station: ngamungkinkeun pamakéan Datar sarta UTM Projection System. Dina kasus UTM, program ngitung koefisien anamorphosis luyu pikeun tiap bacaan.
- GPS: Hal ieu ngamungkinkeun Gawé sareng Datum, sareng Sistem Koordinat Lokal (SCL), atanapi sareng duanana dina waktos anu sareng. SCL ngitung cara misah ka pangaturan XY sareng pangaturan Z dina adaptasi hadé kana Real Terrain. Pamakéan SCL ngasupkeun utiliti (Kontrol Tukang) anu ngabantosan katepatan data (koordinat lokal diasupkeun ku leungeun salah, koordinat geografis tiasa dicandak dina titik anu salah), bedana sistem nalika koordinat lokal ditetepkeun "utm o Datar ").

Koréksi ti Mobile (A Sistem Posisi Anyar).
- Hal ieu ngamungkinkeun ngagantikeun Dasar GPS di tempat-mana.
- Ngaleungitkeun butuh Kepegawaian pikeun panjagaan Sensor.
- Ngurangan jalur Base ku meunang di Akurasi sareng gain tina RadioModem.
- Dina panjang Polygonal sareng GPS anu ngamungkinkeun Base Sensor pikeun jarak anu henteu jauh tanpa ngaréduksi jalur Base.
- Di padamelan di mana anu geus basa Base GPS ngidinan anjeun ngagunakeun ieu, sana koordinat geografis na henteu sarua jeung kami, keur sanggup ngarobah Base GPS di Mobile sarta boga dua sénsor pikeun ngalakukeun pagawean.

Kontrol Quality

- TopView ngamungkinkeun dina sagala Module Stake pikeun muka file ku cara paralel dimana titik anu sabenerna dicirian na sawah dirékam ku tingkat taneuh anu leres, otomatis tina kodeu titik anu dicirang meungpeuk nami koropakna tina koordinat na diatur na langkung seueur. , nomer Point, sareng kasalahan ditandaan nalika netepkeun up. Jeung sakabeh di hiji lengkah.
- Sistem ieu mangrupikeun alat anu idéal pikeun sistem kutes anu nambihan speed, otomatis, sareng efisiensi.

conclusions

  • Program ieu dirancang pikeun dianggo sareng total Station sareng salah sahiji GPS dina mode RTK atanapi statik kanggo pos-processing, supados ku jalan ngarobih kabel anu ngahubungkeun PDA sareng alat anu digunakeun tiasa urang neraskeun nganggo file data sami . Ku kituna urang tiasa mulai kana padamelan sareng GPS teras nyandak titik-titik anu teu tiasa dileupaskeun, sabab tiasa jalan caket sahiji wangunan atanapi alesan anu sanés, nganggo Total Station kalayan ngan ngarobih kabel sareng pilihan alat ieu.
  • Ogé kudu dicatet yén hal anu dimaksudkeun salaku pelengkap pikeun program anu digunakeun di Spanyol pikeun PC sapertos Autocad, Klip, Mdt, Istram sareng Ispol, Cartomap, Protopo, jeung sajabana, pikeun tiasa nampi kana éta Asis Pelak sareng Elelvévasi, Daptar basa , daftar Koordinat Layout, daptar Bagean Cajeadas, sareng Base exportkspor, Koordinat, Propil Transversi, Propil Lahontinal, jsb.
  • Minangka program anu dimekarkeun dina Spanyol, sadayana program, manual sareng program lawanna kanggo PC, jsb ... anu ditulis dina basa Spanyol sareng diadaptasi kana lingkungan Hartware sareng Software biasa di Spanyol.
  • Adaptasi programna pikeun jalan format koropak impor atawa ngékspor bakal dihadiran dina waktos anu paling pondok mungkin.

Undeur TopView

Salah Walon kana "TopView - Aplikasi pikeun nandelkeun sareng ngawaskeun"

  1. დამიკავშირდით ამ ნომერზე 599106115

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.