Teundeun Bing Peta salaku peta tukang di Microstation

ngedit MicroStation nyambung Edition, dina update na 7 geus diaktipkeun kamampuh ngagunakeun Bing Peta salaku lapisan jasa gambar. Bari eta éta mungkin saméméh anjeunna nempatan update konci Microsoft Bing; Tapi anjeun bakal apal, Microsoft nyaeta ayeuna mitra senior di Bentley Alliance mastakaKukituna anjeun moal deui peryogi konci hiji, ukur keur gaduh sési kabuka nyambung.

Sambungkeun nyaéta layanan ngaliwatan nu miboga aksés ka apdet, latihan, ngawaskeun proyék diurus ku manajemen pamaké sarta tikét. jasa ieu sadia dina platform online tur di versi klien.

Salaku urang uninga dina Konférénsi Singapura, téknologi disebut ConceptStation di lingkungan DgnDB / iModel, teu ukur ngidinan sambungan ieu jasa pemetaan Bing, tapi geura-giru MapBox na dieu.

Sanggeus dimimitian sidang klien disambungkeun, nunjukkeun sistem koordinat, anjeun tiasa nelepon peta tukang ti panempoan atribut.

lapisan Data Bing, Anjeun bisa jadi kudu:

  • Jalan Peta: peta cartographic tipe jalan jeung ngaran tempat,
  • Hawa - gambar hawa
  • Hybrid: kombinasi gambar hawa na jalan jeung ngaran tempat,

Aya pilihan tina watesan élévasi dina kasus jalan gambar dina modél 3D sarta ngadegkeun percentages of transparansi.

Éta metot yén konfigurasi toko Microstation peta tukang eta dina panyangga pakait sareng pandangan (Témbongkeun) ku kituna anjeun bisa ngaktipkeun dina jandéla misah nyingkronkeun, bebas sarta malah cara disimpen kana saméméhna atawa salajengna view laju ngajadikeun Microstation naon geus salawasna geus pisan mantap.

Pikeun ayeuna tessellation éta rada slow, tapi gumantung kana jenis sambungan Internet, utamina ka meunang ngadeukeutan atawa leuwih tebih. Tapi sakali diundeur, jalan gede.


Pikeun nelepon ladenan tina garis paréntah:

Konci-Dina - Romadhon BACKGROUNDMAP Euweuh | jalan | hawa | hibrid [zOffset [transparansi [viewNumber]]]

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.