BlogPad - WordPress Editor pikeun iPad

Tungtungna kuring manggihan redaktur sareng saha Abdi Abdi wareg ti iPad.

Najan WordPress janten platform blogging dominan, di mana aya témplat sareng plugin kualitas luhur, kasulitan mendakan pangropéa anu saé sok salawasna aya masalah. Pikeun desktop kuring masih henteu tiasa mendakan hal.

Abdi nyobian BlogPress, WordPress kanggo ios, Blog Docs, sareng ngan ukur sumping pikeun milarian Blogsy, sanajan kuring réngsé nepi bade ieu salah ngan kanggo kasus anu munculna saprak éta salawasna nempuhkeun mundur ti pangropéa online.

Dina salah sahiji kabeneran anu hébat, kuring mendakan BlogPad sareng abdi tiasa ngécéskeun yén ngajadikeun ampir sagalana kipas WordPress anu bakti ka bisnis na.Blogpad

Naon anu ngajadikeun BlogPad Pro pangropéa kanggo WordPress

Meureun kakuatan Blogsy mangrupa kalemahan anu parah -na parah, sabab mésénan sababaraha platform (Blogger, Tumblr, Joomla, TypePad, jsb.), Éta ngajantenkeun peryogi pasipatanna ku réa pisan ngaganggu epektip ieu. Abdi émut yén kuring nyerah saatos unggal kali kuring ngapdet WordPress kuring kedah ngédit garis tina file xmlrpc, sareng nalika kuring dilaporkeunna aranjeunna ngirimkeun surat kuring

Leuwih aya aranjeunna nyebutkeun yen ieu ngarengsekeun ...

Sanggup menghuburan perobahan dina aplikasi anu sanésna.

BlogPad lumakuna pikeun WordPress, sana tuan host site atanapi on WordPress.com, sareng bisi xmlrpc Kuring henteu weruh kumaha cara éta ngalakukeun, sabab éta kaulinan boga kamampuan anu pang luhur pikeun milari sareng ngabéréskeun, sanajan aya dina lokasi anu sanés. Ogé alatan kanyataan anu ngan pikeun WordPress, hancana ngagampangkeunana pikeun nerapkeun pungsi prioritas gancang pisan, anu henteu gampang pikeun Blogna sareng anu sakuduna ngarobih pangobatan sareng nungkulan kumaha carana moal aya mangaruhan platform séjénna.

Kauntungan hébat tina BlogPad nyaéta akal umum pikeun ngalakukeun fungsionalitas. Éta mangrupikeun masalah dina Blogsy, yén dina cara anu gelo hayang ngingetkeun, aranjeunna ngagaduhan hal anu anéh, sapertos dina hiji klik pikeun ngedit gambar, séréd dina dua ramo kanggo ngalih tina editor grafis ka kode ... éta gampang pisan pikeun ngarobih eusi dina gerakan anu goréng. tina ramo Waktu ngajantenkeun aranjeunna nganggo tombol sareng aksés gampang tapi anu ngagambarkeun konsistensi sareng waktos sia-sia. Éta hadé pikeun ngabagéakeun, tapi pangguna antar "pangguna", nepi ka aranjeunna henteu butuh manual atanapi trik disumputkeun, aranjeunna bakal dihargaan.

Ieu sababaraha ciri anu na dinten ieu abdi, abdi tos manggihan yen Abdi resep BlogPad:

  • Check mantra. Blog ipadHal ieu ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngonpigurasikeun basa éjahan anu nganggo nganggo basa panganteur, ngarampa kalimah anu leres ngaluarkeun rupa-rupa kecap anu badé, sareng éditan éjakna nyiptakeun jalan Microsoft Word, nampi saran pikeun ngagantikeun individu, ngagantikeun sadaya sareng nambihan kana kamus. Ngarojong ejahan sababaraha basa, di antarana Spanyol, Portugis, Perancis, Italia sareng sababaraha vérsi basa Inggris ogé dirojong ku aksara anu saé, anu sanésna nyimpen éta dina kode tetengger sarta sawaktu badé ngédit éta tina WordPress online maranehna jadi teu mungkin ngatur, Najan tos leres ditingali dina publikasi.
  • The WYSIWYG redaktur. Istilah ieu ngandung naon ngécéskeun naon anu anjeun kéngingkeun, abdi émut deui saatos Windows sumpingkeun pikeun ngagantikeun DOS sareng ngudag ideu pikeun damel sareng sepuh tanpa heran lamun nyitak atanapi medarkeun (naon nu katingali ku hal anu anjeun kersin). Pikeun BlogPad ieu tombol-jalma anu nganggo anu nganggo Microsoft Word nyaéta: bullet, indent dina tabél, gaya font, Blok, angka, jeung sajabana
    Tapi tambahan pikeun ieu Abdi bogoh tombol pikeun megatkeun garis anu urang migunakeun Alt + enter, praktis pisan lamun urang hoyong nuturkeun ayat anyar dina éta bullet anu sarua; Hasta ogé boga tombol pikeun ngadamel tabél anu penting pisan.

    Lamun milih kecap, pilihan anu tiasa ditingalikeun dina menu: salinan, témpél, kandel, gaya, kaasup kana harti kamus pilihan urang.
    Pikeun nyieun jalankeun link, anjeun tiasa milari eusi anu aya dina blog. Ieu hébat
    Sacara umum, usability digawé pohara saé; nempelkeun murni format sareng henteu kedah milih némpelkeun khusus, henteu kusabab anu sanésna henteu di jajah, tapi kusabab éta anu diperyogikeun blogger.

  • Pangatur gambar. Ipad wordpressCanta tiasa diasupkeun tina tablet, candak live, url, Dropbox atanapi Google Drive. Tapi anu paling saé aya dina kamungkinan milih ukuran, ku sabab tiasa ditingalikeun dina resolusi luhur ku hyperlink atanapi aplikasi anu ngarobahna ka ukuran anu dipilih. Pangrojong alinasi pohara alus, aspék anu henteu berhasil sareng aplikasi anu sanés. Teu bakal macet upami aplikasi éta kagunaan pungsi Cutout nu teu gaduh ayeuna.
    Ogé ngamungkinkeun Anjeun pikeun milih gambar naon anu bakal disorot. Abdi émut yén kuring hayang ninggalkeun Live Writer kana Microsoft Word sarta kasulitan ieu cukup pikeun meresuh.
Umumna, aplikasi anu pohara saé. Salain ngadalikeun éntri, tina ménu samping anjeun tiasa ngakses halaman, gambar, kategori, labél, sanajan disaring ku kriteria ieu. Anjeun tiasa ningali koméntar, ngédit, ngarobah status atanapi walon; fungsi anu dina prakték masihan urang rutinitas anu ngan bisa dipigawé ku asup WordPress ... najan ogé gaduh akses ka dasbor.
Pikeun blog anu diayakeun di WordPress.com dibangkitkeun statistik tina Jetpack Plugin. Perlu dicatet yén ieu teu mibanda rojongan dina blog anu parantos tiasa dianggo sareng ngalebetkeun masalah sambungan anu jauh sareng xmlrpc.php.
Sareng salaku redaktur pikeun karya offline saé pikir ogé. Interestingta pikaresepeun kumaha anjeun ngagaduhan pilihan misah kanggo ngedit eusi sareng ngedit setélan, ku kituna anjeun henteu kedah muka énggal ngadalikeun aspék sapertos kategori, labél, gambar anu diwarnaan, status ieu publikasi, keong, ekstrak, jsb. Dina tombol nu sami di pojok aya aksés anu paling umum: nyebarkeun, ngapdet atanapi nganggo atanapi dihandap, ngahapus sareng sawangan.
Sajaba ti, konfigurasi anu lega kana hormat ka:
  • Jumlah kandungan anu sayogi offline,
  • Frékuénsi mobil disimpen,
  • Ukuran standar tina eusi multimedia
  • Ukuran gambar maksimum,
  • Ukuran font standar
Dina kacindekan, hiji aplikasi anu hébat. Abdi parantos mayar langkung batan dollar 4.99 hargana lamun kuring kungsi terang sagalana ngeunaan anjeunna. Ampir cukup pikeun blogger pikeun ngahaturanan ka na bisnis: nulis.
Buka dina kaca BlogPad Pro
Undeur éta tina Apple Store

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.