Spasial hadir Manajer pikeun Bricscad

  • Versi komérsial munggaran (sareng versi sidang gratis) tina Spatial Manager ™ kanggo BricsCAD parantos sadia pikeun diundeur sareng meuli. Basa anu dikandung dina ieu aplikasi nyaeta basa Inggris sareng basa Spanyol, ayeuna.

Aplikasi ieu kanggo BricsCAD lahir salaku pakakas inovatif pikeun pamaké BricsCAD anu kedah ngimpor data geospatial salaku éntitas BricsCAD, tampa kaleungitan inpormasi ti tabel data, sarta ngalebetkeun sababaraha kemungkinan anu sanés dingaranan di BricsCAD.

Dina sababaraha kecap:

  • Impor data spasial tina file, pangladén data sareng toko geospatial salaku badan DWG dina gambar BricsCAD.
  • Transformasi géométri antara sistem koordinat.
  • Maca tabel data sapertos BricsCAD Data Entity Data. Ngawengku panempo EEDs.
  • Sadaya fungsi anu dikelompokkeun dina palette manageable of BricsCAD.

Kaca ngundeur Spasial Manager ™

Aplikasina sayogi dina dua édisi, Standar sareng Dasar, maturan hubungan anu pangalusna antara fitur sareng harga dumasar kana kabutuhan unggal pamaké. Tambahanana, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngundeur versi sidang gratis anu dijalankeun kanggo dinten 30 ti tanggal instalasi teras ngamungkinkeun anjeun nyobian ti dua édisi.

Fitur utama:

    • Impor data spasial di BricsCAD langsung ti: file data spasial (SHP, GPX, KML, OSM, MIF / MID, TAB, E00, SQLite, titik ASCII, jsb.), Basis data atanapi toko data spasial (SQL Server Spasial, PostGIS, WFS, jeung sajabana) sareng sambungan spasial ODBC kanggo titik atanapi WKB (Excel, Access, dBase, jsb.)
    • Badan tiasa diimpor ka gambar anyar atanapi kana gambar kabuka.

  • Pilihan lapisan tujuan dimana badan anu bakal diimpor atanapi nganggo niléy lapangan pikeun nangtukeun lapisan anu beda-béda tujuan.
  • Transformasi géométri nganggo diantara sistem koordinat anjeun resep.
  • Ngimpor data tina tabél salaku Data Entitas ngalegaan (EED).
  • Data Entmbaran ngalegaan (EED) panel tampilan.
  • Kustomisasi dina impor badan atanapi perbaikan grafis migunakeun blok, eusina, pusat susun sareng nu sanesna.
  • Ngokolakeun potong kompas anjeun sareng sumber data pamaké.
  • Panel sipat sumber data.
  • Jalan dina BricsCAD Windows, Pro atanapi Platinum édisi.
  • Paké panyadia data anjeun sorangan.

Ngaliwatan ngamangpaatkeun hiji palette tunggal Pikeun konsentrasi sadaya pungsionalitas aplikasi, cendakanna sarua jeung palette pituin lianna di BricsCAD. Dina palette ieu anjeun tiasa ngonpigurasi anjeun sorangan sumber data, ngamimitian prosés impor tina éntitas grafis sareng data alfanumerik sareng nembongkeun aranjeunna dina layar, kusabab Otomatis ngarobah kana EEDs (Data Badan ngalegaan) nalika diimpor.

Jandéla "Impor" nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun ngonpigurasikeun parameter anu paling penting dina prosés impor: kumaha lembaga anu diimpor bakal disebarkeun dina lapisan anu béda, Naon jenis badan anu bakal dianggo dina tiap kasus, pilihan tina eusian polygons diimpor ngagunakeun shading, pilihan pikeun napelkeun warna acak kana lapisan anyar anu dijieunJeung sajabana

Di handap ieu anjeun tiasa mendakan pidéo anu pondok anu bakal ditingalikeun ku anjeun sababaraha pungsi anu paling penting pikeun alat ieu pikaresepeun:

Anjeun tiasa mésér lisénsi komérsial pikeun aplikasi liwat halaman harga dina ramatloka Spasial Manager ™:

Kaca harga Spasial Manager ™
Kami ogé tiasa ningalkeun sababaraha alamat anu langkung mirip upami anjeun mutuskeun nyobian Spatial Manager ™ kanggo BricsCAD:

Spasial Manajer ™ kanggo kaca produk BricsCAD
Spasial Manager ™ pikeun BricsCAD Wiki

Salah Walon kana "Ngawanohkeun Spasial Manager pikeun BricsCAD"

  1. Hello,

    aranjeunna ningali Dank für diesen Beitrag. Anscheinend ist er schon etwas älter. Mittlerweile hat sich nämlich eine Menge getan, Vor allem gibt es für BricsCAD (und auch AutoCAD und ZWCAD) viele Neuerungen. Ngalangkungan sadayana dina «Profesional» Vérsi. Damit können Geodaten auch exportiert werden. Auch HIntergrundkarten (ZB OSM, Bing- und Google Maps sowie WMS Dienste) konn dinamisch angezeigt werden.

    Viele Grüße - Peter

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.