Revit Kursus MEP - Pamasangan Pipa

Nyiptakeun modél BIM pikeun pamasangan pipa

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Gawe bareng dina proyék multi-disiplin ngalibetkeun proyék pipa
  • Modél elemen has sistem plumbing
  • Ngartos operasi logis sistem dina Revit
  • Anggo alat panyaluran pipa manual sareng otomatis
  • Ngalaksanakeun desain pikeun kecepatan sareng karugian dina pipa
  • Nyiptakeun laporan desain pikeun pipa

Syarat na

  • Ngahudangkeun lingkungan penguasaan sateuacanna
  • Perlu aya Revit 2020 atanapi saluhureuna pikeun muka file latihan

Dina kursus ieu kami bakal ningali sacara rinci kumaha nyiptakeun modél BIM ngeunaan disiplin pipa sareng pipa ngagunakeun alat anu disayogikeun ku parangkat lunak Autodesk Revit.

Urang bakal difokuskeun kumaha leres ngonpigurasikeun proyék urang pikeun dianggo sareng perlengkapan pipa. Sareng kami bakal ngalakukeun éta ngitung karya kolaborasi anu diperyogikeun pikeun proyek multi-disiplin. Anjeun bakal diajar modél, ngararancang sareng ngalaporkeun modél fasilitas sanitasi dina lingkungan BIM

Ka saha eta kajawab

  • Modél BIM
  • Gerentes BIM
  • Spesialis BIM
  • Insinyur Sipil

Buka kursus

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.