GPS Babel, pangalusna pikeun beroperasi data

Tina Tumbu pangalusna I nampi GPS Babelsakumaha eupan balik JibrilYén ti Argentina ngawartoskeun kami sababaraha poé katukang. éta GPS Babel, A alat pikeun pamakéan bébas dina GPL, anu dijalankeun dina Windows, Linux Ubuntu jeung Mac.

GPS BabelIdéal pikeun ngundeur data tina komputer sarta unggah langsung ka nu sejen. Contona, Anjeun bisa jadi kaleungitan hiji Garmin via USB jeung ngirim aranjeunna ka Magellan ku port sejen. Sami tiasa ngalakukeun kalawan file sakumaha maca tina hiji SD di Magellan tur dikirim langsung ka kml, CSV, OSM, jsb

Baca jeung / atawa nulis, ngeunaan kaayaan 160 sahiji format, ti dieu kuring némbongkeun Anjeun 50 paling beredar.

wujud jeung ukuran waypoints lagu ruteu
Lee Tulis Lee Tulis Lee Tulis
file data CompeGPS (.wpt / .trk / .rte) si si si si si si
DeLorme PN-20 / PN-30 / 40 PN-USB protokol si si si si si si
Garmin MapSource - gdb si si si si si si
Garmin MapSource - mps si si si si si si
Garmin MapSource - txt (tab delimited) si si si si si si
Garmin PCX5 si si si si si si
Garmin serial / protokol USB si si si si si si
Geogrid-Viewer file ASCII overlay (.ovl) si si si si si si
Google Earth (Keyhole) Aksara Basa si si si si si si
GPSTrackMaker si si si si si si
GPX XML si si si si si si
téks KuDaTa PsiTrex si si si si si si
Lowrance USR si si si si si si
Magellan MapSend si si si si si si
file Magellan SD (sakumaha keur eXplorist) si si si si si si
file Magellan SD (sakumaha keur Meridian) si si si si si si
Magellan protokol serial si si si si si si
Memori-Peta Navigator file overlay (.mmo) si si si si si si
NaviGPS GT-11 / 11 BGT-Download si si si si si si
OziExplorer si si si si si si
PathAway databés pikeun lontar / OS si si si si si si
file ASCII Skymap / KMD150 si si si si si si
Suunto Trek Manager (STM) WaypointPlus file si si si si si si
Kalawan Universal structur widang CSV
sarta di garis hareup
si si si si si si
lagu Vito Navigator II si si si si si si
DeLorme .an1 (gambar) file si si si si si
waypoints Humminbird na ruteu (.hwr) si si si si si
file data OpenStreetMap si si si si si
waypoints Alan Map500 na ruteu (.wpr) si si si si
XML CoastalExplorer si si si si
Enigma waypoint file binér (.ert) si si si si
Mawi / IGC hiber Recorder Data Format si si si si
HikeTech si si si si
Humminbird lagu (.ht) si si si si
kalimat 0183 NMEA si si si si
Raymarine Waypoint File (.rwf) si si si si
Suunto Trek Manager (STM) .sdf file si si si si
Swiss Peta 25 / 50 / 100 (.xol) si si si si
tracklogs pemetaan digital (.trl) si si si si
XAiOX iTrackU Logger binér File Format si si si si
file data CarteSurTable si si si
Cetus pikeun lontar / OS si si si
cotoGPS pikeun lontar / OS si si si
Franson GPSGate simulasi si si si
file data G7ToWin (.g7t) si si si
Garmin Pelatihan Center (.tcx) si si si
National Geographic Topo 3.x / 4.x .tpo si si si

GPS Babel

Hiji leyuran hébat Sajaba boga mamah jeung dipiceun duplikat, sabalikna nu hidayah jalur, simplify titik, susun ulang béréndélan komo boga bagian tina fungsionalitas -na pikeun ngajalankeun online pikeun nembongkeun on Google Maps atawa nyieun conversions. Kuring ngingetkeun yén gpsvisualizer.com aya leuwih ningali, kaca hébat sareng daya praktis.

Pangalusna sadaya, ieu bebas ngagunakeun. Di dieu anjeun bisa ngundeur GPS Babel.

6 balesan pikeun "GPS Babel, pangalusna pikeun beroperasi data"

  1. Hello ... Hatur nuhun link, tapi kuring boga masalah saeutik, pas data ti watpoints I mibanda di CSV unggul dina extension mapsource, tapi geus gagal pikeun ngalakukeunana. Abdi hoyong mangga atuh bakal kolaborasi kalayan ieu ...

    dinten alus

  2. Ku jalan kitu, kuring poho ngabejaan Anjeun yen ngarobah ngahontal jeung software tapi teu DATA hawa tiis OR jero atawa nanaon sejenna. Hatur nuhun

  3. Kumaha carana abdi tiasa méakkeun file MY AND jalur WAYPOINTS A HUMMINBIRD ka * .TXT, AS kudu make data yen dina peta. Software jeung handap tapi kuring teu nyarankeun nu ngidinan Ngaktipkeun MY rinci .HWR O hl A .TXT. Hatur nuhun teuing ngahargaan mantuan Anjeun. Socrates

  4. Hai Jibril, hatur nuhun link.

    Emilio: Hatur nuhun kanggo inpormasi na, kuring henteu ngurus pisan kana versi konsol, sigana yén layar hideung ngajantenkeun kami rumasa yén éta DOS, tapi kuring ningali yén seueur deui anu aya sareng ngalir dina laju anu héran.

    Hiji salam.

  5. Sanajan teu ditémbongkeun dina tabel anjeun tiasa nyimpen, GPSBabel ogé bisa ngarobah shapefiles ka salah sahiji format file GPS lianna. Sumuhun, eta kudu dipigawé ngaliwatan konsol lantaran lingkungan grafis teu ngarojong eta acan.

  6. Hatur nuhun komentar anjeun sarta kuring ningali yen ieu hal mangpaat, abdi ngabejaan Anjeun nganggo eta keur ngahasilkeun file GPX ti Etrex heubeul mah ngabawa ka GlobalMapper teras nahan eta di dua format salah SHAPEFILE mun muka di ArcGIS na KML keur dipake dina Google Earth boh gpsbabel na GPSVisualizer pisan mangpaat pikeun hal ieu.
    Salam ti Argentina

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.