#GIS - Sistem Inpormasi Geografis sareng QGIS

Diajar ngagunakeun QGIS ngalaksanakeun latihan praktis

Sistem Inpormasi Geografis nganggo QGIS.

-Luruh latihan anu anjeun tiasa lakukeun dina ArcGIS Pro, didamel nganggo parangkat lunak gratis.

  • Kuring-Data data CAD ka GIS
  • -Atatisasi dumasar -Tambangan
  • -Peraturan dumasar kana aturan
  • Percetakan -Layout
  • -Ikuitir tina koordinat Excel
  • -Carrying scan
  • -Gambar gambar

Sakabéh file anu disayogikeun ku kituna anjeun tiasa nyimpen kana prakték anu dipikanyaho.

Dijieun ku ahli, diucapkeun nyaring, dina lingkungan kerja tunggal kanggo diajar laun-laun nganggo metodologi AulaGEO

Informationmbaran leuwih lengkep

----------------------

Bantahan

Ieu kursus aslina diwangun dina basa Spanyol, nuturkeun pelajaran anu sami anu dilakukeun dina kursus populér Diajar ArcGIS Pro Gampang! Urang dilakukeun pikeun nunjukkeun yén sadaya ieu tiasa dilaksanakeun nganggo software kabuka; sok di Spanyol. Teras, sababaraha anu nganggo basa inggris naroskeun kami, kami nyiptakeun versi anu spanyol tina kursus; éta alesan kunaon panganteur software dina spanish.


Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.