arsip pikeun

gambaran kahiji

Implikasi tina Ngarobah ArcMap mun ArcGIS Pro

Dibandingkeun sareng versi Warisan ArcMap, ArcGIS Pro mangrupikeun aplikasi anu langkung intuitif sareng interaktif, nyederhanakeun prosés, visualisasi, sareng adaptasi ka pangguna ngalangkungan antar muka anu tiasa disaluyukeun; anjeun tiasa milih téma, tata ruang modul, ekstensi, sareng anjeun teu kedah hariwang ngeunaan uninstall sateuacanna nalika aya pembaruan énggal. Naon deui anu tiasa urang ngarepkeun ...

Lebetkeun peta di Excel - kéngingkeun koordinat géografis - koordinat UTM

Map.XL mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun peta kana Excel sareng kéngingkeun koordinat langsung tina peta. Anjeun tiasa ogé nunjukkeun daptar lintang sareng bujur dina peta. Kumaha carana ngalebetkeun peta dina Excel Saatos Program dipasang, éta ditambihkeun salaku tab tambahan anu disebut "Peta", kalayan pungsionalitas ...

Egeomates Ujang anjeun nganjang ka publikasi online portal nandatangan Spanyol!

Saméméhna: Ngurus sagala hal anu aya hubunganana sareng géografi sareng pamekaran kartografi di masing-masing nagara parantos ngahasilkeun panyipta instansi pamaréntah anu tanggung jawab kana tugas penting ieu. Dina sababaraha kasus gumantung kana Departemen Pertahanan atanapi anu sanés numutkeun bagan organisasi internal masing-masing nagara, jenis ieu ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Perusahaan Allware ltd nembé ngaluncurkeun Kerangka Wéb anu disebat eZhing (www.ezhing.com), kalayan anjeun tiasa dina 4 léngkah ngagaduhan peta pribadi nyalira kalayan indikator sareng IoT (Sensor, IBeacons, Alamas, dll) sadayana sacara real waktos. 1.- Ngadamel Layout (Zona, Obyek, Angka) anjeun -> Simpen, 2.- Sebutkeun obyék properti -> Simpen, 3.- Ngalaan ...

Transformasi data spasial Online!

MyGeodata mangrupikeun layanan online anu luar biasa anu dimungkinkeun pikeun ngarobah data geospasial, kalayan format CAD, GIS sareng Raster anu béda, kana sistem proyéksi sareng rujukan anu béda. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan kedah unggah file, atanapi nunjukkeun url dimana éta disimpen. File na tiasa diunggah hiji-hiji, atanapi ...

JOSM - CAD pikeun ngédit data dina OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) panginten mangrupikeun salah sahiji conto anu hébat kumaha inpormasi anu disayogikeun ku cara kolaborasi tiasa ngawangun modél inpormasi kartografi énggal. Sarupa sareng Wikipedia, prakarsa janten penting pisan yén dinten ayeuna pikeun geoportal langkung saé nempatkeun lapisan ieu di tukang tibatan hariwang ngeunaan ngapdet inpormasi anjeun nyalira dina aspek ...

Sistem Informasi Geografis: 30 video pendidikan

Kecap sistem informasi Pidio
Geolokasi intrinsik dina ampir sadaya anu urang lakukeun, ngagunakeun alat éléktronik, parantos ngajantenkeun masalah GIS langkung penting pikeun diterapkeun unggal dinten. 30 taun ka pengker, nyarioskeun ngeunaan koordinat, rute atanapi peta mangrupikeun perkawis kaayaan. Dipaké ngan ukur ku spesialis kartografi atanapi wisatawan anu henteu tiasa ngalakukeun tanpa ...

MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalayan langkung ti 15,000 pangguna di 50 nagara sareng sayogi dina basa Spanyol, Inggris, Perancis sareng Portugis di antara basa-basa sanés, MDT mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu asal ti Spanyol nyarios paling diapresiasi ku perusahaan anu didédikasikeun pikeun geoengineering. APLITOP ngagaduhan dina portopolio na opat kulawarga aplikasi: proyék topografi, aplikasi lapangan kalayan total stasiun ...