arsip pikeun

gambaran kahiji

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Allware parusahaan LTD nembe dibuka hiji kerangka Web disebut eZhing (www.ezhing.com), kalawan nu bisa 4 léngkah dina ngabogaan peta swasta sorangan kalawan indikator sarta IoT (Sénsor, IBeacons, Alamas, jsb) kabeh sacara real waktu. 1.- Jieun Layout (Waktos, objék, inohong) perenah -> Simpen, Telepon ngaranna 2.- objék Propierties -> Simpen, 3.- ngungkabkeun ...

Transformasi data spasial Ieu online!

MyGeodata mangrupa jasa online endah kalawan nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun transformasi data geospatial kalawan béda CAD, GIS na raster format, a proyéksi jeung rujukan Sistim béda. Ngawujudkeun ieu, anjeun ngan kedah unggah berkas, atanapi nunjukkeun hiji url dimana eta disimpen. File bisa diunggah hiji-hiji, atawa ...

Systems Émbaran geografis: 30 video atikan

Kecap sistem informasi Pidio

geolocation intrinsik ampir sagalana wé, maké alat éléktronik, geus dijieun masalah SIG téh beuki urgent pikeun diimplementasikeun. taun 30 katukang, omongan hiji koordinat, jalur atawa peta éta hiji hal henteu langsung. Dipaké ukur ku spesialis di Biologi Kelautan sarta Akuatik atanapi wisatawan anu teu bisa ngalakukeun tanpa ...

MDT, A solusi lengkep pikeun proyék-proyék Surveying & Teknik

Kalawan leuwih ti pamaké 15,000 50 di nagara sarta sadia di Spanyol, Inggris, Perancis sarta Portugis diantara basa sejen, MDT nyaéta salah sahiji anu pang ngaapresiasi ku pausahaan aktipitas aplikasi geoengineering spiker Hispanik. APLITOP boga di portopolio miboga opat kulawarga aplikasi: proyék surveying, aplikasi widang kalayan total stasiun ...