vrs topografi Tradisional. LiDAR. Akurasi, waktos tur biaya.

Make eta dianggo ku LiDAR bisa jadi leuwih akurat ti surveying konvensional? Lamun ngurangan waktu, naon persentase?, Sabaraha eta ngurangan waragad?

Pasti kali geus robah. Abdi émut nalika Pilipus, hiji juru ukur anu dijadikeun kuring fieldwork datang ku kaca buku 25 keur ngahasilkeun bagian cross jeung nu pikeun peta kontur. Kuring teu cicing waktu interpolating dina kertas tapi inget ngalakonan eta kalawan AutoCAD henteu kapake Softdesk acan. Ku kituna anjeunna interpolated kalawan Excel uninga kumaha jauh nempatkeun dimensi antara dua pagunungan sarta titik ieu ngadeg dina lapisan kelir sarta tingkat béda, pamustunganana ngagabung jeung polylines irlos ngancik kana ngagambarkeun kurva.

Bari kabinet karya éta gélo, éta teu ngabandingkeun kana fieldwork ieu mangrupa seni, lamun hayang boga cukup data sangkan hiji modeling ditarima nalika altimetry éta henteu teratur. Lajeng sumping SoftDesk, sajarah ngeunaan AutoCAD Civil3D nu disederhanakeun kabinét jeung Cijulang di salah sahiji kursus kuring learning to ngagunakeun stasiun total, nu diréduksi waktu, volume titik sarta tangtu ngaronjat akurasi.

skenario nu drones pikeun pamakéan sipil ngarecah paradigms anyar, logika low sarupa: Résistansi ngarobih dina téhnik survéy salawasna pilari ngurangan ongkos na akurasi garansi. Sangkan artikel ieu bakal ngabahas dua hipotesis kami geus uninga aya:

1 hipotesa: Jieun LiDAR topografi ngurangan waktu jeung waragad.

Hpótesis 2 Jieun LiDAR topografi ngalibatkeun leungitna precision.

Kasus eksperimen

majalah POB Anjeunna systematized pakasaban di proyek di raising hiji data tanggul ieu dipigawé maké metodeu konvensional sapanjang 40 kilométer. Kapisah, dina karya kadua poé sanggeusna eta dikembangkeun make LiDAR topografi sapanjang 246 kilométer bendungan sarua. Sanajan porsi éta teu sarua dina jarak, anu bagian sarimbag geus loyog pikeun babandingan dina kaayaan sarupa.

topografi konvensional

survey ieu dikumpulkeun dina unggal 30 méter transverse, cocog jeung bagian kalayan stasion aya. The titik cross dicandak dina jarak kirang ti 4 méter.

ti titik karya tina jaringan geodesic, anu anu disahkeun GPS geodetic sapanjang sumbu, sarta tina titik ieu transverse mawar ngagunakeun kombinasi stasiun rujukan maya jeung geografi referenced RTK. Ieu perlu nyandak titik tambahan dina husus robah situs lamping jeung kumaha mastikeun konsistensi sahiji modél digital.

lidar topografia

Bedana residual antara titik dipikanyaho sarta koordinat diala ku GPS anu ditémbongkeun saperti dina tabél, confirming survey konvensional pisan akurat.

maksimum residual residual pasagi minimum
horisontal 2.35 cm. 1.52 cm.
ajeg 3.32 cm. 1.80 cm.
tilu diménsi 3.48 cm. 2.41 cm.

Survey LiDAR

Hal éta dipigawé kalawan Unit otonom ngalayang di hiji luhurna 965 méter, kalayan dénsitas 17.59 titik per méter pasagi. Aranjeunna regained titik kontrol dipikawanoh 26 na 11 meuntas ngalawan titik tambahan tina urutan kahiji anu maca kalayan GPS geodetic.

Kalawan ieu 37 titik netepkeun data LIDAR dijieun. Sanajan teu perlu sabab koordinat dicokot ku UAV kasebut dilengkepan panarima GPS sarta stasiun basa dikawasa, diala sepanjang waktos a minimum 6 satelit ditingali sarta PDOP kirang ti 3. The jarak ka base station éta pernah luhur batan 20 kilométer.

65 a set titik kontrol tambahan dilayanan ka sangkan méré konfirmasi katepatan data LiDAR. Nu aya kaitannana ka titik ieu, handap éta accuracies nangtung anu diala:

Di wewengkon urban: 2.99 cm. (9 titik)

Dina widang kabuka atanapi jukut handapeun: 2.99 cm. (38 titik)

Leuweung: 2.50 cm. (3 titik)

Dina bushes atanapi jangkung jukut: 2.99 cm. (6 titik)

lidar topografia

gambar nembongkeun beda dina probability density antara titik dicandak ku LiDAR ngalawan bagian cross ditandaan di triangles héjo.

Bedana dina akurasi

The Pananjung leuwih narik téh sabalikna kana hipotesa yen survey LiDAR henteu ngahontal accuracies tina survey konvensional. handap nilai RMSE (Akar mean square kasalahan), nu parameter kasalahan antara data direbut jeung titik kadali rujukan.

topografi konvensional survéy LiDAR
1.80 cm. 1.74 cm.

Bedana dina Zona

Lamun ieu geus kaget kami, tingali naon anu lumangsung dina watesan ngurangan waktu antara métode komparatif LiDAR leuwih métode tradisional:

Data lapangan naliti kalayan LiDAR éta ngan 8%.

  • Karya kabinét éta wungkul 27%.
  • Summing penerbangan jam sawah + kabinét + LiDAR ngalawan widang data + kabinét convenicional topografi, LiDAR diperlukeun wungkul 19%.

lidar topografia

Hasilna, 123 jam per kilométer topografi konvensional anu diréduksi jadi ukur 4 jam per kilométer.

Sajaba, upami total titik direbut antara waktu dikonsumsi dina prosés néwak sarta kabinét, metoda konvensional meulah diala 13.75 titik per jam, ngalawan 7.7 juta titik LiDAR per jam.

Bedana dina Zona

Waragad ieu alat-alat modern, kalayan maranéhanana sensor motret anu jumlah titik nunjukkeun yen karya kedah langkung mahal. Tapi dina praktekna, ngurangan biaya waktos na mobilisasi ngalibetkeun surveying konvensional, Biaya final jeung customer of 246 71 kilométer éta kalayan LiDAR% leuwih handap tina nu total biaya 40 kilométer topografi konvensional!.

Ieu seemed luar biasa, tapi éta harga per kilométer LiDAR linier éta ngan 12% dibandingkeun surveying konvensional.

kacindekan

Teu topografi tuntas ngagantikeun topografi Traditiona LiDAR?. Teu pisan, sabab gawé bareng LiDAR salawasna nyokot sababaraha topografi mun checkpoints tapi bisa disimpulkan yén kalawan sagala kaunggulan biaya, kualitas produk sarta waktu gawé bareng LiDAR dibangkitkeun hasil kalawan ampir topografi precision sarua konvensional.

Aya bakal salawasna jadi pro jeung kontra; precision luhur topografi konvensional anu nostalgia, tapi komplikasi ménta idin ka asupkeun kana milik pribadi, resiko tina situs lokasi teratur, sela perlu jukut jangkung tur halangan ... éta gélo. Tangtu, dénsitas panutup leuweung ogé brings kalemahan dina kasus LiDAR, henteu parameter sarua tina hubungan antara proyék pisan leutik.

Dina kacindekan, urang pleased uninga kumaha téhnologi geus maju ka extent yén pikeun proyék-proyék ageung sakumaha usulan, perlu boga mindset kabuka sarta kasadiaan pikeun milih pikeun cara anyar jeung kreatif nyieun topografi.

8 Walon kana "topografi tradisional. LiDAR Akurasi, waktos sareng biaya. "

  1. isuk pisan alus ... ... .amigos. ngeunaan pamakéan drones keur ngahasilkeun survéy ... .bar serius di sensor sareng / atanapi alat cocog pikeun ngangkat wewengkon badag (1000 ha. atawa leuwih) kalawan vegetasi padet atawa pisan padet? mana aksés pisan hésé.
    artikel Alus !!

  2. Inpo pohara alus sarta méré kuring tempoan hadé ngeunaan téhnologi ieu, ogé disimpulkan yén pikeun desain mangrupakeun alat hébat, tapi pangalaman dina ngajalankeun surveying konvensional jeung total stasiun nyokot pentingna hébat, merlukeun nyieun loba pangaluyuan ka garis basa dina dimensi na koordinat nu méré precision diperlukeun pikeun proyék di pananda tempat 0.05m parameter kasalahan minor anu diperlukeun. Wasalam

  3. Joham

    Nyaan resep nu klarifikasi AS ragu IF kuat LOGRBA meunangkeun PRECISON sarua.

  4. Kadé uninga realitas dina lingkungan pakotaan kacida Asezare populata sabab teu sakabeh tipe proyék tiasa generalize rinci tur kali.

  5. Tulisan alit ... !!! Jigana éta ragu yén urang sadayana gaduh dina waktos

  6. Hatur nuhun klarifikasi ieu heran naon nu paling akurat
    kontribusi alus

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.