arsip pikeun

diulas

Artikel hareup-kaca di egeomates

Python: bahasa nu kedah prioritas geomatics

Taun ka tukang kuring disaksian kumaha sobat "Filiblu" kapaksa ninggalkeun dina hiji sisi program Visual Basic pikeun Aplikasi (VBA) kalawan anu manéhna ngarasa rada teu nyaman, sareng gulung nepi sleeves maranéhanana diajar Python ti scratch ngamekarkeun hiji adaptasi plugin nu "diuk Municipal" dina QGIS. Ieu mangrupa aplikasi anu ngajalankeun ...

... sarta kumpul geobloggers dieu ...

Batur kapaksa materialize pamanggih linggih di rohangan anu sarua, grup sagemblengna béda dina kapribadian, urang mikir tur konteks budaya, tapi bareng jeung varian janten narasumber Spanyol, nu intensely gairah ngeunaan naon kajadian di konteks geospatial. Ieu teh "Kuring Nasional Rapat of Geobloggers" diwanohkeun dina ...

Kaméra System Dilarapkeun-Streetview

alat-alat Applied sarta Sistem Streetview mangrupakeun produk taun pangalaman sareng bagean customer. Kusabab klien kahijina generating pemetaan georeferenced di Bogotá, Colombia, geus dimekarkeun basa customer na unggal buana pangeusina, nyadiakeun rupa-rupa proyék jeung industri. Aplikasi komputer disebut lega sakumaha tiasa urang ngabayangkeun, tempo nu saeutik ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha sahiji proyék Kuring geus milu, Kuring geus disaksian kabingungan nu nyababkeun LADM teu merta pakait sareng dipikaharti saperti ISO, tapi mun ngasingkeun wengkuan maranéhanana aplikasi panggung konseptual miboga mechanization téhnologis. Dina basa sejen, cara nerapkeun eta. Ayeuna kudu jelas yén LADM teu ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Allware parusahaan LTD nembe dibuka hiji kerangka Web disebut eZhing (www.ezhing.com), kalawan nu bisa 4 léngkah dina ngabogaan peta swasta sorangan kalawan indikator sarta IoT (Sénsor, IBeacons, Alamas, jsb) kabeh sacara real waktu. 1.- Jieun Layout (Waktos, objék, inohong) perenah -> Simpen, Telepon ngaranna 2.- objék Propierties -> Simpen, 3.- ngungkabkeun ...