arsip pikeun

diulas

Artikel hareup-kaca di egeomates

Kumaha pikeun ngundeur gambar ti Bumi Google - Google Maps - Bing - ArcGIS Imagery jeung sumber séjén

Kanggo seueur analis, anu badé ngawangun peta dimana rujukan raster tina platform naon waé sapertos Google, Bing atanapi ArcGIS Imagery ditampilkeun, kami yakin yén kami henteu ngagaduhan masalah kumargi ampir platform naon waé ngagaduhan aksés kana jasa ieu. Tapi upami anu urang pikahoyong nyaéta ngaunduh gambar-gambar éta dina resolusi anu saé, maka solusi sapertos naon ...

Kades anu leres, gumantung kana tujuan - trend, sinergi, téhnik, atanapi omong kosong?

Deui dina 2009 kuring ngajelaskeun sistematisasi épolusi Cadastre hiji kotamadya, anu dina logika alami na nyarankeun kamajuan antara alesan kunaon éta aslina ngadopsi kadés pikeun tujuan pajeg, sareng kumaha éta kedah sacara bertahap ngahijikeun data, palaku sareng téknologi dilaksanakeun ku integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

Python: bahasa nu kedah prioritas geomatics

Taun kamari kuring tiasa nyaksian kumaha sobat kuring "Filiblu" kedah nyingkirkeun program Visual Basic for Applications (VBA) anu anjeunna raoseun raoseun pisan, sareng ngagulung baju baju na diajar Python ti mimiti, pikeun ngembangkeun adaptasi tina plugin "SIT Municipal" dina QGIS. Éta mangrupikeun aplikasi anu parantos tetep ...

Abdi gaduh data LiDAR - ayeuna kumaha?

Dina tulisan anu narik pisan anu diterbitkeun anyar-anyar ieu ku David Mckittrick, dimana anjeunna nyarioskeun implikasi tina kanyaho anu cekap ngeunaan téhnik anu aya hubunganana sareng damel sareng LiDAR di GIS sareng ngarujuk kana Global Mapper salaku alat pangrojong dina ngolah data anu diala. Saatos maca tulisan kuring turun ...

QGIS, PostGIS, LADM - dina Kursus Administrasi Lahan anu dikembangkeun ku IGAC

Dina konvergénsi tina prakarsa anu béda, aspirasi sareng tantangan anu dialami Kolombia pikeun ngajaga kapamimpinan di kerucut kidul dina perkawis geospasial, antara 27 Juli sareng 4 Agustus, Pusat Panilitian sareng Pangembangan Informasi Geografis - CIAF tina Geographic Institute Agustín Codazzi bakal ngembangkeun Kursus: Aplikasi standar ISO 19152 ...

… Sareng geobloggers kumpul di dieu ...

Sasaurang kedah ngawujudkeun pamanggih linggih dina rohangan anu sami, sakelompok jalma anu bénten pisan béda-béda dina kapribadian, pamikiran sareng kontéks budaya, tapi nambihan kana rupa-rupa janten panyatur Spanyol, aranjeunna sumanget pisan sumanget kana naon anu kajantenan dina kontéks geospasial. Ieu mangrupikeun "I National Geobloggers Rapat", dipromosikeun dina ...

ArcGIS - Buku Gambar

Ieu mangrupikeun dokumén anu ngeuyeuban anu sayogi dina basa Spanyol, kalayan kontén anu berharga pisan, sacara historis sareng téhnis, ngeunaan ngokolakeun gambar dina disiplin anu aya hubunganana sareng élmu bumi sareng sistem inpormasi géografis. seuseueurna kontén ngagaduhan hyperlink ka halaman anu aya kontén interaktif. Anu…

Kaméra System Dilarapkeun-Streetview

Peralatan sareng Sistem Streetview Terapan mangrupikeun produk tina mangtaun-taun pangalaman sareng bagéan konsumén. Ti palanggan munggaranna ngahasilkeun kartografi georeferensial di Bogotá, Kolombia, aranjeunna parantos ngalegaan kliénna ka sadaya buana planét, nyumbang dina rupa-rupa proyék sareng industri. Aplikasi alat-alatna lega sapertos anu tiasa urang bayangkeun, ngémutan sakedik demi ...

Bentley Systems - SIEMENS: strategi anu dirancang pikeun Internét pikeun hal-hal

Bentley Systems lahir salaku bisnis kulawarga, dina waktos 80-an nalika inovasi téknologi mangpaatkeun prinsip-prinsip anu mendakan bangsa Amérika, dimana henteu sapertos nagara-nagara sanés: visi, kerja keras sareng ngalakukeun hal anu leres ampir ngajamin sukses. Di nagara-nagara anu kontéks Hispanik, perséntase tinggi tina bisnis kulawarga ...

Nasional System of Management Harta SINAP

SINAP
Sistem Administrasi Properti Nasional (SINAP) mangrupikeun platform téknologi anu ngahijikeun sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng sumberdaya fisik sareng pangaturan bangsa, dimana palaku publik sareng swasta anu béda sareng individu nyatet sadayana transaksi anu aya hubunganana sareng aset properti. harta, diperyogikeun pikeun konstitusi sareng revitalisasi pasar ...

Nalika ngalaksanakeun saran LADM

Dina sababaraha proyék anu kuring ilubiung, kuring parantos nyaksian yén kabingungan anu disababkeun ku LADM henteu merta pakait sareng pamahamanana salaku standar ISO, tapi dina ngasingkeun ruang lingkup konsép na tina skénario mékanisasi téknologi na. Kalayan kecap séjén, kumaha nerapkeunana. Pasti jelas yén LADM henteu ...

Kumaha carana nyieun peta custom teu maot dina usaha teh?

Perusahaan Allware ltd nembé ngaluncurkeun Kerangka Wéb anu disebat eZhing (www.ezhing.com), kalayan anjeun tiasa dina 4 léngkah ngagaduhan peta pribadi nyalira kalayan indikator sareng IoT (Sensor, IBeacons, Alamas, dll) sadayana sacara real waktos. 1.- Ngadamel Layout (Zona, Obyek, Angka) anjeun -> Simpen, 2.- Sebutkeun obyék properti -> Simpen, 3.- Ngalaan ...