# Modél Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap sareng Regard3D

Jieun model digital tina gambar, jeung software bébas tur Recap

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyieun sareng berinteraksi sareng model digital.

  • -Create model 3D nganggo gambar, sapertos teknik fotogrammétri sareng dron.
  • -Gunakeun software bébas Regard3D sareng MeshLab
  • -Dip nganggo AutoDesk Recap,
  • -Dip nganggo Bentley ContextCapture,
  • -Tunjuk titik awan
  • Bukaan permukaan di Civi3D tina méga poék
  • -Clean, thematize sareng modél méja modél ékspor
  • -Bagi modél dina Internét nganggo SketchFab

Jeung luhur sadayana, nganggo modél anu sami.

Éta kalebet bahan sareng conto pikeun ngayakeun réplika.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.