The GPS Promark 3, gambaran kahiji

Kuring boga out of the box Toys ieu, dina promark 3 magellan salah minggu urang ngadamel pelatihan pikeun operasi na. Pikeun ayeuna mah, abdi geus boro katempo video sareng sababaraha atribut na.

forebears Promark 3.

Dina garis sarua, sarta aya di luhur aya panganyarna:

  • The Mobile Mapper Pro, A kaulinan nice éta sabudeureun AS $ 1,500, sarta postprocessing kahontal kalawan akurasi sub-méteran. Bisa jadi dasar na Rover. Anjeunna ayeuna dilanjutkeun; Kartu ieu bangor ka boot, sugan ku virus, sugan kusabab kasalahan sanggeus jurus sahiji karyawan di desconfiguraba parusahaan.
  • The Mobile Mapper CXIeu pérsi ningkat tina Pro, kalawan anteneu bisa dipaké salaku GPS geodetic. Manehna kungsi ngaranna CE dulur, ngajalankeun on Windows CE, sarta sakumaha Kuring geus uninga, CX ieu teu boga headaches tina éta.
  • The Mobile Mapper 6Ieu jalur anyar, Kuring geus dibahas ieu dina sababaraha kali. Leuwih atawa kurang sarua jeung Juno Trimble tapi surpasses eta di precision. Eta teu bisa dumasar ukur real-time Rover mangrupakeun klik browser kalawan accuracies mun 3 5 méter.

Whats NEW nu PM3

Ieu brings fungsionalitas sarupa Pro sarta CX, kawas 6 nu brings nu Mobile Mapping, kaméra, kompas jeung pickets. Pikeun maranéhanana anu diusahakeun teh Pro eta pisan basajan lantaran nu modus operandi nyaeta sami, ngajarkeun loba léngkah dina menu, anu ditambahkeun keyboard jeung layar toél ngajadikeun eta leuwih produktif. Ieu ngarojong panarimaan sarta staking RTK, promark 3 magellanKaula teu yakin lamun éta ngarojong aplikasi sejenna kayaning ArcPad, éta lamun tiasa ngalakukeun MM6 nu. Tina kamampuhan Tangtu software nu brings (gancang Survey) ulah ngabandingkeun kana Mobile Mapping, dina konfigurasi, nempo titik sarta headaches séjén éta.

Kayaning Pro, bisa jadi basa atanapi Rover, nuju di pasang tur asalna dina kantong duffel gunana. Unggal ngawengku anteneu, meunang real-time akurasi sub-meter (nyieun pro jeung postprocessing). Ninggalkeun hiji basa bisa masihan akurasi centimetric malah ieu data dasar bakal sangkan MM6 ngahontal submetric ditémbongkeun saperti dina latihan saméméhna.

Diantara asesoris mangrupa adaptor pikeun nempatkeun deui dina tripod a, séjén pikeun nangtung dina iteuk sarta sabuk pikeun ngamankeun eta di leungeun; sameter nyandak anteneu tape jangkungna, adaptor pikeun bentuk béda tina USB / konektipitas Serial. Diantara hal séjén, kabel pikeun anteneu, rupa adapters keur ayeuna, kartu SD na kantong waterproof tunggal.

batréna téh litium, kalawan leuwih loba jam, payun ngaheulaan ngagem AA; meuli pasangan mangrupa watang anu bisa dipake pikeun nempatkeun aranjeunna dina kaayaan sarupa dianggo dina "eureun na buka". Bawa software pikeun postrproceso Mobile Mapper Kantor, versi 3.4 geus ngarojong data raster, interaksi jeung data ti MapInfo, shp, dxf na CSV; ogé aplikasi desktop sejen dipikawanoh salaku solusi GNSS, kaasup kamampuan tata survéy. Aplikasi dimungkinkeun ngabogaan Inerface pisan praktis kalawan sered tur teundeun pilihan, sarta deployment ngalaporkeun isometric.

promark 3

Anu pangalusna dina asesoris, anu DVD jeung video Anjeun di Spanyol, jeung manehna bisa ngahemat loba bacaan na ngartos praktis kumaha gawéna; Sanajan manual nu pohara mantuan teuing. video nu geus idéal pikeun latihan, kaasup a bagian anu ngécéskeun kumaha constellations sahiji satelit sarta isu panarimaan mangaruhan karya. Ogé kaasup jejer:

  • sawangan tim
  • konfigurasi awal
  • Bubuka keur operasi GPS
  • Kumaha sangkan survéy statik
  • "Lirén tur muka" na kinematics
  • Software pikeun survey lapangan
  • Ngagunakeun Mapper Kantor Mobile jeung software kantor séjén
  • Capture sarta manajemén data GIS

Harga gumantung kana supplier lokal, sangkan kuring consulted di lingkungan kuring, anu Mobile Mapper Pro walked AS $ 1,500, anu MM6 walks dina 1,200 na Promark3 deukeut pasangan $ 6,000. Lumayan mun anjeun nganggap yén anjeun bisa ngahontal akurasi centimeter, merek sejen teu nawiskeun alat-alat jeung harga ieu.

Lamun kuring kungsi ngabandingkeun ka komputer sejen, Anjeun bisa nyebutkeun yén ampir kawas di Trimble GeoXH, Najan teu persis sarua.

handap

promark 3 magellan Hayu urang ngalakukeun tangtu sabtu minggu ieu jeung guys ti total stasiun jeung sababaraha babaturan resep diajar gratis. Urang museurkeun nyobian sababaraha aspék kayaning:

  • Accuracies anu dina kaayaan sarupa kalawan parabot sadia di kotamadya: MMPRO na MM6, dibandingkeun sareng dua Promark3 RTK.
  • Accuracies nu bisa kahontal sacara real waktos na sabaraha hanca bakal nyandak leumpang dina kaayaan sarupa di Garmin Katerangan dina sipat heubeul 3 hektar.
  • Yén moal leungitna akurasi dina jarak: 100 méter, hiji, tilu jeung 6 kilométer.

Dina waktu nu sarua, sakali jeung sakabeh ngabuktikeun hiji Distancemeter nu di pendapat abdi pamustunganana bisa ngaganti compasses Suunto lamun triangula cukup di perkotaan. Dumasar bukti urang mutuskeun kumaha ngaoptimalkeun usaha dina pemberontakan désa anu bakal nyandak urang ti bulan Juni nepi ka September.

pm3 magellan

Ieu gé ningali kumaha eta mana.

Balesan keur 47 "The GPS Promark 3, gambaran kahiji"

  1. tenho um promark 3 2007 e just agora deixou digawekeun, bakal sieun ningali satelit com com mudança de.

  2. Ho bisogno di un promark3 Controller with fastsurvey e survége per winCE 4.0 ripomax yahoo.it paypal hatur nuhun HENTEJE pengiriman ke italy

  3. Hai, kuring gaduh Promark 3 Magellan sareng kuring cicing di Medellin Kolombia; Dimana kuring tiasa mertahankeun sareng ngapdet alatna?

    atanapi ku saha abdi tiasa ngahubungan ngirim kuring jeung nagara sejen boh lantaran dianggo kalayan tim jeung Abdi merlukeun urgent

    hatur nuhun
    reply esperare

  4. Abdi hoyong terang kumaha kahareupna nepi ka gambar dina layar GPS magellan promark 3 papariksaan

  5. Ricardo Gonzalez Ismael MONTECINOS anjeunna nyebutkeun:

    Kuring peryogi kauninga CARA Nyetél jeung basa ROBER AND unloading titik MAGELLAN di Windows 8.1

  6. Ricardo Gonzalez Ismael MONTECINOS anjeunna nyebutkeun:

    Kuring peryogi kauninga IF Anjeun tiasa ngundeur poin di Windows 8 GPS jeung ngonpigurasikeun Robert jeung basa teu kawas batur bisa mantuan kuring Mangga

  7. Kuring boga promark GPS 220 ieu reset tur kiwari péngkolan nu teu lulus layar kahiji sakumaha abdi tiasa ngalakukeun

  8. Abdi hoyong alat dina kondisi ieu tapi hal anu penting pikeun mibanda émbaran leuwih lengkep sakumaha paréntah panginstalan anak, tapi ogé tangtu kurban leutik, abdi oge hoyong terang sabaraha eta waragad, anyar atanapi preowned hatur nuhun sateuacanna inpo ieu atuh.

  9. pantun hoyong uninga langkung seueur ngeunaan waktu pamakéan komputer, pedah na lamun tiasa sababaraha gambar leuwih tina komputer anjeun sarta hususna harga

  10. Ngajual alat-alat dipake PROMARK 3. Mun anjeun kabetot tur lamun maranéhna kudu latihan di pamakéan anak, gratis. Harga negotiable. Kuring lokasina di Kolombia. email: fotopacho1hora@yahoo.es

  11. Nu tiasa ngalakukeun jeung distributor Topcon / Magellan di nagara Anjeun.

  12. Kuring nyarankeun Anjeun hadé balik pikeun Mobile Mapper 100 atawa hal kawas éta kusabab éta Promark3 mangrupakeun runtuyan nu geus boga masa depan ku Magellan.

  13. museurkeun masa depan meuli GPS rtk promark3 kalayan sagala kantétan nuhun na.

  14. Hello Kuring boga sababaraha PMK3 (8 bulan tina pamakéan) kalayan asesoris, software jeung latihan. Kami di Bucaramanga (Sder-Col) nilai 11'000.000 (pesos Colombian).

  15. Kuring boga promark 3 na mah geus dipaling anteneu nu, leumpang teken jeung kabel, abdi bakal cutatan nu asesoris ka acquire brebedad nu sabab pisan penting pikeun karya abdi. Hatur nuhun.

  16. Hai Roberto.
    Urang ulah ngadistribusikaeun peralatan atawa asesoris.
    Hal pangsaéna nyaéta anjeun kutip sareng distributor nagara anjeun. Sakapeung kami parantos ngahubungi hiji distributor, di nagara anu henteu aya atanapi teu aktip sapertos dina kasus Kolombia. Tapi parantos dina kasus anu luar biasa.

  17. soré alus, abdi bisa Anjeun cutatan kabel komputer anteneu promark 3

  18. mana abdi tiasa nampi DVD jeung video Anjeun di Spanyol ngagunakeun prommark 3, anjeun tiasa ngajual kuring hatur nuhun greatly ngahargaan atte informasi Anjeun ing adalberto panghalang castan

  19. Abdi pikir teu aya distributor Ashtech di Kolombia. Anjeun kedah mendakan supplier anu caket, meureun Panama atanapi Venezuela.
    The Promark 3 mangrupakeun tim anu bakal dilanjutkeun, jadi kuring nyarankeun Anjeun neuteup pilihan anyar kawas Promark 100 atanapi 100 Mobile Mapper

  20. Abdi hoyong terang promark3 harga Kami di Kolombia na ceunah endonde

  21. Hal panggampangna nyaeta cotices kalawan panyadia lokal Anjeun Thales

  22. AKU PERLUKAN TANYA GPS GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  23. TEU MUTUP SUKU GPS GPS ANTENNA MARK PROMARK3 THALES COLOMBIA

  24. Hi .. Abdi hoyong terang kumaha GPS (trimble-asttech) Kuring nyarankeun pikeun ngukur taneuh leuwih akurat, abdi hirup di topografi Kolombia urang pisan atos, aya loba tatangkalan jadi panarimaan satelit sanes anu pangalusna, tapi abdi hoyong ngadamel ieu lifts kalawan submeter GPS hasil kuring salaku lamun diukur ku stasiun total (éta katepatan beda-beda ti loba aspék sarta pernah akurasi GPS bakal sarua jeung nu ti stasiun, tapi Abdi hoyong terang kumaha meunang ngadeukeutan, kumaha éta beuki akurat, hatur nuhun

  25. Kuring teu boga tutorial keur naon ngeusian.
    Tapi pas télépon dibeuli alat ieu, aya sababaraha video dijelaskeun dasar.

  26. Abdi hoyong mésér sapasang alat Promark 3, operasi RTK, software sareng sadaya asesoris, upami anjeun ngagaduhan tutorial pikeun terang kumaha jalanna. Metodeu pamayaran Abdi di Venezuela.

  27. Salam, kuring kedah mésér hiji GPS Promark 3 Thales, ngetik L1, kuring hoyong terang harga, ngan GPS anu diperyogikeun, unsur sanés sanés. Abdi hoyong ngahargaan kolaborasi anjeun.

  28. Nya, sesah diketahui, hal anu paling aman nyaéta kabelna rusak dina titik dimana nyambungkeun, éta kaleungitan sinyal sapertos diurus. Aranjeunna rada lemah.
    Hususna eta teu seemed gaul pisan praktis tur mode Ke, lantaran sinyal gampang leungit di tempat kalawan halangan atawa rupa bumi henteu rata.

  29. Sampurasun, salaku query kuring peryogi kauninga naha 3 promarké nalika nganggo éta sareng ngalaksanakeun duanana survey kinematic sareng lirén sareng angkat waspada kuring ngeunaan "link leungitna" sareng "henteu tiasa ngadaptar hubungan anteneu éksternal" atanapi anu sapertos kitu . Saban waktos ieu kajantenan dina waktos unduh data ka pc na poin-poin anu dipungut pisan ku anu lega. hatur nuhun! ti Argentina

  30. Anjeun tiasa ngempelkeun data kalayan ngan ukur hiji, teras nganggo Program Postprocess (Mobbile Mapper Office) anjeun ngalakukeun postprocessing ngeunaan basis Rinnex anu sayogi dina Internét. Éta kasusah panginten anu henteu mendakan pangkalan caket sareng zona survey anjeun.

  31. salam cordial Kuring ayeuna gaduh promark3 sareng kuring hoyong terang upami kuring tiasa ngalakukeun survey topografis ku hiji anu kuring terang yén éta tiasa dilakukeun salaku cartogafria tapi éta henteu masihan élévasi kuring, survey anu kuring peryogi teu merlukeun katepatan sareng kuring hoyong ngalakukeun dina postprocessing, hatur nuhun anjeun bakal nunjukkeun kumaha Kuring tiasa ngalakukeun éta berkat Alvaro Graham

  32. Upami anjeun hoyong tawaran, aranjeunna kedah ninggalkeun nagara mana maranéhna reside.

  33. Abdi hoyong terang upami abdi tiasa kabel pikeun anteneu éksternal mobile mapper pro jeung kusabab

  34. misal anjeun tiasa ngutip ProMark3 sareng masihan sababaraha katalog
    naon anjeun tiasa ngalakukeun
    Kami hiji arsiték
    taliti kerangka

  35. naon bakal nu email sahiji Roger Hernandez ?? ninggalkeun sababaraha tanda pikeun nempo dipigawé ku sambungan kabel anteneu Anjeun

    Jose

  36. salam ... .as kuring meunang software Survey gancang di Spanyol? Kuring miharep indikasi dina mail abdi ... hatur nuhun

  37. Joh Halo, abdi dikirim pamundut surélék anjeun sarta wawakil ti Magellan nyieun kontak sareng anjeun.

    a ucapan.

  38. good morning Abdi hoyong ieu dicutat sababaraha alat GPS promark 3, mésér pas mungkin .... .... hatur nuhun

  39. Nya, éta leres, kuring badé nyandak waktos nyerat hasilna. Salian ti ngadokumentasikeun sababaraha kasalahan anu umum dina ngagunakeun pakakas ieu.

  40. Hai Luis, nagara naon, uninga yen dealer kirim.

  41. Mangga cutatan pas mungkin

  42. Kuring dikirim hiji email ka batur anu bisa ngarojong Kolombia, nunjukkeun yen eta sigana nu distributor ayeuna di nagara nu teu aya.

  43. PERKARA BAIK. PUNTAKKU SANGGU NYAWA AKU ANTENNA CABLE ANTENNA UNTUK PROMARK 3 THALES GPS AND KUMAHA MASUKI HENTEU ITU UNTUK DAPATKEUN BOGOTA-COLOMBIA

    Kuring ngahargaan perhatian Anjeun.

    Mangga Abdi peryogi urgent.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.