Entremares milik Tour

Ieu réngsé lalampahan kuring, capé tapi fruitful. Tina kaayaan wewengkon anyar, moments humor alus tur sanajan chicks ngabayangkeun lakukeun PR math jeung Inggris dina pangalusna maranéhanana.

hotel

Paling panasaran, hiji hotél dimana Kuring geus ari, da ngojay, kuda na pony laguna navigable barudak, nawarkeun tur tina naon sakali situs tina milik hiji. Biasana hiji imagines nu klasik jeung torowongan a, anu gaya nu dijieun Spaniards dina waktu penaklukan, tapi fasilitas sapertos anu has lamun deposit emas lumangsung dina béta. Dina hal ieu, keur keur dispersed, éta dipigawé di buka, grinding retrieving bahan nu sianida diluted dina cai.

Ieu topik diantara environmentalists questioned tinimbang némbak manéhna maot sarta élmuwan anu membela mitigating kadali. Ogé bencana di sawatara bagian dunya nu mangrupa precedent unforgettable, tapi salawasna mun ngalepatkeun keur ngampar goréng jeung politikus (pikeun ngidinan atawa negotiate atanapi henteu bener nyaho naon tanda) ngawartosan ka abdi nu kuring tumuwuh nepi dina kota anu sacara harfiah nyokot éta ngaran, dimana sakabéh kulawarga geus dibagi keur emas geus datang ka percaya pernah eksis di angka misalna.

opencast 1

lamping

Dina poto, hiji wewengkon ngalaman lamping restorasi. Anjeun tiasa ningali luhureun sabaraha alam mulih deui ka hajat na.

Nganjang loka nyaeta instructive, beuki poe ieu yen emas geus ngahontal catetan, nepi ti 1,200. Tur éta emas mangrupakeun unsur pisan misterius, kami heran teh ATM (ATM) nu dibuka taun Dubai, dimana dollar anu diasupkeun 450 tur mesin bakal balik bar emas.

Tapi ngajadikeun rasa lantaran tanpa ngahasilkeun kapentingan, henteu jadi kertas baseuh kayaning beungkeut, sarta nilaina teu di kacaangan dina beuheung tina ngalamun tapi pangabisa maranéhanana turun taneuh, dilebur na ulang dimakamkeun di vaults salaku cadangan ekonomi.

milik opencast

Dina grafik, anu pit Palo Alto, sahingga nepi, tapi bareng jeung Kodak EasyShare. Na handapeun restorasi. Aranjeunna geus ditempatkeun lookouts nyandak putus, nyandak gambar, diajar sajarah atawa ngarasakeun Amaretto alus.

peublo pertambangan garéja

Wewengkon ieu picturesque, gereja kuna ngelingan warisan a patut preserving.

Lamun jalma ieu ngamangpaatkeun kota Spanyol twinning, bisa jadi hiji pakasaban metot. Tingali di handap gunung salaku katempo luhureun kabut teh sanggeus hujan ninggalkeun sakumaha anjeunna anjog di lebak di dua sore.

Dina grafik handap, warisan sajarah panganyarna. Seratan ngawangun ku lalawanan Zelayista dina periode kudéta, suksesi konstitusional ... atanapi hadé mun nelepon deui sabab nempo fit.

100_1301

Dina gambar hareup sampel taneuh, hiji cascade tina cai panas jeung bau endog ruksak walirang. Dina poto katuhu, hiji pendekatan, katempona méré gambaran tina kai petrified. Tapi lapisan bahan nu beuki kuat dina formulir lambar, -according kana pituduh beureum saulas bumi jeung cinyusu panas janten sinyal ampir tepat titipan emas. Lamun boga sawah kalawan ciri jalma, hayu atuh nyaho :).

cinyusu panas

Sigana mah kai

Hiji tempat menarik méakkeun saminggu off jeung kulawarga. Kuring nyarankeun eta.

4 balesan pikeun "Entremares milik Tour"

  1. Kuring manggihan eta pisan metot naon ngabejaan, jeung Abdi hoyong tukeur poto. Kuring terang tempat nalika milik ieu di operasi pinuh.

  2. Kuring henteu terang dimana kontéks négatip tina babasan anu dicandak kusabab terjemahan harfiahna bakal - siga anu nyarios - ekspresi Inggris "Bagus pikeun anjeun." 🙂

  3. Biaya hotél: US $ 30 wengi, ongkos sarapan: US $ 2 (kaasup di rohangan), dinner ongkos: US $ 3.
    Jeung pajabat hoyong ningali biaya hirup.

    Sarta eta bakal egois ningali hiji tempat pikaresepeun jadi mirah teu ngamajukeun eta salaku pangalaman alus.

    Ulah salah harti kontéks, Maksad abdi teh milik Entremares, teu Entremares hotél.

  4. Kumaha anjeun cicing !!!! Anjeun resmi?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.