GPS Mobile Mapper 6, Data Capture

El Mobile Mapper 6 Éta generasi nu sumping ka ngaganti CX jeung keur, Saméméhna dihasilkeun Magellan. Dinten ieu kami baris nempo kumaha carana néwak data lapangan.

1. konfigurasi dasar.

Candak data, software komputer kudu dipasang mobile MappingNu asalna jeung Cakram nalika purchasing peralatan tur dipasang via Sync aktip. (Ojo, teu aya patalina sareng Kantor mobile Mapper)

mapper mobile GPS Pikeun ngajalankeun éta, janten Home> Mobile Mapping. view Nav muncul dina muatan mimiti kudu disetél sababaraha parameter tina pilihan nu menu di katuhu handap.

  • catetan: Ieu kudu diatur lamun urang hayang otomatis ngarekam posisi nu unggal jadi mindeng. Contona, tiap 30 detik.
  • Urang ogé bisa nangtukeun ka otomatis nyandak unggal sababaraha méter tina perjalanan. Ieu idéal pikeun ruteu.
  • Ogé bisa disebut dicokot sacara manual, nalika anjeun milih eta. Jeung ieu, eta kudu dicatet luhur, sabaraha lila kedah posisi rata, hartina lamun dituduhkeun 45 detik, komputer bakal nyandak data dina mangsa éta sarta kuring baris candak nilai averaged.
  • hijian. Di dieu eta dijieun naha gawé di méter, kilométer, mil, suku jsb sarua pikeun wewengkon éta.
  • Aya parameter sejen, keur ayeuna mah urang bakal nangtukeun ngan maranéhanana.

2. Jieun peta anyar

mapper mobile GPSKeur kitu, janten Menu> New ... Anjeun kedah ngartos kumaha ngoperasikeun Mapper Mobile, uninga dimana data disimpen.

  • File.peta. Ieu jenis wadahna ogé .apr of ArcView, ArcGIS .mxd nu. Ieu ngandung data henteu, mung konfigurasi lapisan boga muatan. Anjeun kudu nangtukeun ngaran jeung dimana éta disimpen.
  • .shp nu. alat-alat ieu ngidinan Anjeun pikeun nyieun tipe lapisan file bentukna dimana informasi direbut disimpen. Nalika dijieun, anu .dbf na .shx diperlukeun file anu ogé dijieun.

mapper mobile GPS Pikeun ieu dipigawé Menu> LapisanTur aya anjeun tiasa milih hiji lapisan aya na boh nu anyar. lapisan ieu bisa jadi sahiji jenis garis, titik atawa polygon, atawa 2D 3D. Lajeng atribut tiasa téks, numerik, enya / henteu, titimangsa, gambar atawa audio direbut ku tim anu sarua.

Ku kituna bisa lapisan sakumaha Predios, sumbu jalan, titik kontrol, tangkal, jeung sajabana

Unggal lapisan tiasa gaduh atribut disimpen dina .dbf, sakumaha boga, fotografi, angka imah, pernyataan audio, jeung sajabana

Ogé atribut deployment salaku simbol, warna, ketebalan, keusikan.

Unggal lapisan tiasa gaduh skala tampilan. Contona, upami kuring diatur 1: 10,000 wates lapisan kota, abdi moal ningali iwal anjeun dina tingkat luhur ieu teu ngahalangan kuring nalika gawé bareng parcels timbangan 1: 400.

Kawas anjeun tiasa muka hiji lapisan aya, kayaning peta tegalan atawa jalan. Ieu malah mungkin aya gambar georeferenced.

  • mapper mobile GPSfile .grw na .crg. Ieu nu dijieun salaku urang nyandak titik, sarta anu dipikabutuh pikeun anu sakali kami ngalakukeun postprocessing dumasar kana data diala ku alat-alat statik lianna. Data tanpa postprocessing baris leumpang dina 3 5 mun méter -kawas browser wae- kalawan akurasi postprocessing submeter kahontal.

Perhatosan: The Mobile Mapper 6 (MM6) teu kaci base (jadi jauh). Éta bisa dumasar kana heubeul Mobile Mapper Pro, Jigana CX jeung Magellan Promark 3 (Ieu waragad ngeunaan AS $ 2,500 bari MM6 walks turun 1,500 $, ampir naon deui ieu teh Pro atawa CX)

Ieu ngandung harti yén pikeun prosés masif, bisa jadi salah sahiji Promark3 sarta 5 MM6, Ngeunaan $ 10,000. Sugan hiji solusi unrivaled lamun urang ngabandingkeun harga kalayan merek kawas Trimble.

mapper mobile GPS

Ieu ogé bakal merlukeun proyéksi koordinat sistem jeung lapisan kahiji nyaeta dimuat.

3. Capture data.

Sanggeus rengse ieu teh GPS dimimitian tur boga jandela sarupa nu ditémbongkeun dina gambar.

Nepi jumlah satelit dipintonkeun handap koordinat jeung lokasi tampilan.

Candak data anu dipilih tina menu handap dina sisi kenca mana eta nyebutkeun log. Lamun urang geus di Spanyol bisaeun daptaran. Langsung hayu urang milih nu lapisan bakal tetep dina titik newak, sarta lamun geus diatur sacara manual, sakumaha dipedar di hambalan 1, mapper mobile GPS lajeng a pananda wagel bakal nyieun proses salila set kadua pikeun moto titik.

panel ieu lajeng dibuka ngaku maneh atribut. Upami Anjeun gaduh konfigurasi sejen, kayaning unggal 10 méter, urang bisa ninggalkeun komputer dina dewan mobil jeung ngajalankeun, Anjeun buka nyieun nyekel iraha eta ngadeteksi a kapindahan of 10 méter.

Di pos hareup urang bakal ningali kumaha ngundeur data jeung postprocesarlos.

76 balesan pikeun "GPS Mobile Mapper 6, Data Poto"

  1. Kode pos-processing ieu nuju. Éta henteu sumping sareng GPS; jadi ngan hiji anu tiasa masihan anjeun kode anu mangrupikeun anu parantos dijual ka anjeun, upami anjeunna hoyong masihan anjeun.

  2. wilujeng enjing kuring gaduh dua GPS yén babaturan kuring ngajual kuring tapi kuring henteu gaduh kode pikeun ngaktipkeun postprocess, aranjeunna tiasa ngadukung kuring dina mendakan atanapi kumaha ngaktipkeun postprocess

  3. Babaturan Kuring parantos angkat ka halaman dimana anjeun nyarioskeun parangkat lunak kasebut tapi éta nyarios yén éta henteu aya sareng éta diropéa pikeun maper 6.0 mobile.

  4. Teu asupkeun koordinat salaku 10 mapper mobile lamun saha bisa nulungan kuring

  5. Hai abdi gaduh MM6 Abdi teu bisa ngaktipkeun, sarta diusahakeun ngayakeun nomer telepon tanpa ayaan, Abdi hoyong ngabantu kuring pikeun ngaktipkeunana ti 2010 geus disimpen tim kalawan Konci aktivasina béda teu jalan. Kuring ngahargaan pitulung anjeun nempatkeun dina fungsi.

  6. Hai abdi kedah kolaborasi se`nores gaduh atuh a mapper 6 mobile teu disetél pikeun koordinat datar sakumaha didieu di Kolombia

  7. Kuring bisa nyieun tiasa ngawartosan abdi dimana kuring tiasa milarian asesoris GPS MobileMapper 6, Kuring keur OF Chiapas, Mexico, abdi kudu toko deukeut paling TOPOGRAFIA netep mana meuli asesoris. Sateuacanna hatur nuhun pikeun émbaran Anjeun expecting A respon ajakan.

  8. Kuring nuju kéngingkeun GPS Ashtech Mobile Mapper 10 PostPROCESS Precision of 0.5 Meters Post-Process Code sareng nyarios ka kuring panyadia anu ngajantenkeun GPS abdi nyalépkeun instalasi lengkep sareng Konpigurasi tina MM SUITE. Sareng aranjeunna tiasa ngalakukeun SETUP tina alat sareng yén éta ngagaduhan biaya tambahan $ 995 pesos. Pertanyaanana nyaéta lamun kuring cocog yén aranjeunna ngagantelkeun konfigurasi anu diperlukeun sareng mayar jumlah ieu atanapi tiasa kuring laksanakeun tanpa seueur komprési?

  9. Hello soré alus bakal menta Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun MY Internét Mibile MAPPER-6 kumaha cara na sangkan Google Earth méteran OR PROGAMAR tim kuring jeung peta méteran Digital

  10. Salam pangalusna Abdi gaduh mapper mobile 6, tiasa waé kuring terang dimana atanapi kumaha ngalakukeun léngkah pikeun postprocessing hatur nuhun
    Bucaramanga Kolombia. hatur nuhun

  11. Baraya, Kuring heran lamun anjeun. Éta bisa ngabantu kuring pikeun program tur mimitian mobile abdi Maper 6.

  12. i am ti mexico, sarta kuring ieu dibéré 6 mapper mobile, dina laptop mah gaduh jandéla 7, sarta kuring teu bisa masang software GPS, saha tiasa ngarojong kuring kalayan program sapertos keur Vérsi Windows ???

    Hatur nuhun sateuacanna

  13. Payil .map teu ngandung data, tapi rujukan pikeun shp file anu maranéhanana ngandung émbaran direbut.

    Anjeun kedah ngical tilu file: .shp .dbf sareng .shx kana komputer anjeun. Ieu mangrupikeun file anu cukup umum, naon waé program GIS tiasa ngabuka sareng ngékspor aranjeunna ka dxf pikeun muka aranjeunna di AutoCAD.

    Pilihan pikeun ngalakukeunana:

    Kantor Ashtech Mobile Mapper
    gvSIG
    ArcGIS
    GIS kuantum
    Microstation XM atawa saluhureuna
    jsb

  14. Hello sapertos nyebutkeun kumaha kuring bisa mantuan ngekspor file peta ti MobileMapper Kantor bisa dibuka dina Autocad 2010 .. hatur nuhun

  15. Punten aya batur pikeun nunjukkeun kuring, kuring ngadamel koréksi bédana sareng kuring ngagaduhan kasalahan anu nyarios: «file xxxx.grw para vektor henteu cocog dina peta» sapertos kitu, yén kasalahan éta parantos kaluar sababaraha kali sareng kuring hariwang sabab ningali éta koreksi dilakukeun tapi kuring henteu terang naha data dipercaya kusabab pesen anu kaluar »upami aya batur tiasa ngabantosan kuring.

  16. Pikeun anu hargana, kalayan séktor distributor Ashtech di nagara anjeun. Pikeun kirang, di eBay.
    Postprocessing kanggo kahirupan, moal transferable ti hiji komputer ka nu sejen.

  17. Hello, bisa anjeun mairan abdi dimana abdi tiasa meser GPS ieu kirang ti euro 1000 iraha wae toko anu ngamungkinkeun impor ka Spanyol? lamun éta mungkin harga anu, kaasup posporceso dina harga anu? Teh pos-processing keur hirup atawa jadi diropéa?

  18. Hello, bisa anjeun mairan abdi dimana abdi tiasa meser GPS ieu kirang ti euro 1000 iraha wae toko anu ngamungkinkeun impor ka Spanyol? lamun éta mungkin harga anu, kaasup posporceso dina harga anu? Teh pos-processing keur hirup atawa jadi diropéa?

  19. albeiro

    pikeun ngeset kompas éta mangrupakeun gampang anjeun ngan kudu nuturkeun hambalan nu

    nempatkeun GPS éta dina tempat datar jeung pas masihan ka calibrate kursor kompas Tahan ngarah cps kalér puteran dina arah nu lalawanan nu pointer nu kabukti aparase ngarobah labrujula

  20. pantun sual abdi Abdi gaduh 3 GPS mobilemapper6 na I saver sakumaha abdi tiasa nomeran hiji tulang sejen saver posisi salah sahiji technicians abdi sacara real waktu sakumaha ngawaskeun

    Kuring saver sakumaha dilakonan jeung Abdi kedah ngalakukeun

  21. salam ka sadaya patarosan abdi:
    Kuring 3 6 MobileMapper GPS na hayang saver resep jeung kuring kudu manggihan silih

    Maksad abdi I Baria peta data ngumpulkeun brigades pindah jeung Abdi hoyong ningali posisi anjeun iraha wae dibere atawa manggihan éta

  22. Aya dina pilihan, jadi geus disetel kompas éta, sakali anjeun ngaktipkeun GPS kudu spinning dina platform horizontal, handap hidayah nu miwarang.

    Kuring teu ngarti nu keur digeotag poto, Anjeun kudu nyieun bentuk hiji tipe widang gambar, jadi lamun Anjeun keur poto data bakal nanya nyandak gambar.

  23. Baraya, Kuring cicing di Kolombia; Kuring boga MobileMapper 6, Kuring geus pernah geus bisa ngonpigurasikeun E-kompas, geotagging boh salah fotogtafia dicandak ku ieu, sakumaha geus rengse?. hatur nuhun pisan pikeun pitulung anjeun.

  24. hatur nuhun pisan, software nu hadir kalawan GPS, sarta lamun dipigawé, hatur nuhun kanggo komentar anjeun, éta mantuan

  25. soré alus, abdi gaduh patarosan anu, abdi kedah upload hiji sumbu ka stake dina 100 mapper mobile, tapi dua pilihan nu ngabejaan kuring anu .dxfo .map, DXF teu dianggo kusabab vektor Konfigurasi sarta henteu nangtukeun pasipatan titik, husus nami, ngan skor titik, .map nu teu kapanggih cara keur ngahasilkeun eta. Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun tur respon sakumaha bakal mangpaat pisan uninga kumaha kahareupna up a file kalawan koordinat geografis némbongkeun kuring unggal layar ngaran GPS, hatur nuhun pisan

  26. Hai Paul.

    Abdi kedah henteu masihan masalah anjeun ku ukuran, sabab sanés henteu sapertos file anu ageung. Éta moal janten anjeun georeferncias parah, cobian gambar anu langkung alit pikeun pariksa.

    Kuring ngajenan ka Peru.

  27. Hai G!, Pamundut anu, abdi boga google bumi pro, sarta anjeun nyaho geus simpen gambar di sagala rupa sasmita. Kuring diusahakeun ngajaga kualitas pangluhurna, sarta lamun kuring indit ka pilihan MM6 pikeun nambahkeun gambar tukang katuhu kabeh, dipikawanoh nya jeung sagala, tapi lamun georeferencie masihan tombol OK ningali eta jam gawé 'Euweuh !!! euweuh gambar mucunghul dugaan tukang, jadi kumaha wae data ka gambar dina ukuran jeung kualitas?. Sagedengeun ti eta, naon sumber sejenna bisa meunang gambar?, Nyaéta di sagigireun google bumi.
    Wasalam
    Paul

  28. Hola Beto.
    Pikeun ngamajukeun kemungkinan. Cobi alat kajauhan, tingali sabaraha wates sababaraha sipat ukuran dina sababaraha daérah peta sareng ngabandingkeun sareng peta di AutoCAD.

    Bisa jadi hiji perkara anu anjeun ngalakukeun hiji proyéksi lepat sahingga menyimpang mate.

    Naha anjeun ningali pola deformasi atanapi karakteristik sipat anu henteu katingali? Salaku conto, upami aranjeunna gaduh seueur arah tegak, upami dina tingkat anu sanés, upami aranjeunna ngagaduhan sababaraha jinis anu béda, jsb.

  29. Kuring nyobian ngirim pakasaban pikeun promark3 profésional Maguellan abdi. creie file di AutoCAD DWG ka upload ka file ka MobileMapper na aya lamun kabeh kavling kebon téh, tapi lamun loading ka file ka Maguellan kuring, aya poligos pesawat abdi katingal jeung nu lianna teu seeming mun tuieran béda .. format bisa ngarojong kuring sangkan kuring naon alesan nu ngumbara di file abdi.

  30. Hai Paul, Jigana hal anu paling wijaksana nyaéta anjeun indit sareng distributor Magellan lokal. Paling saeutik anu aranjeunna kedah dilakukeun nyaéta ngabantosan anjeun pikeun ngagunakeun parabot, sabab kompas sigana kuring aya kasalahan pabrik.
    Poto anjeunna, coba tombol éksternal.

  31. Hello sobat anyar meuli MM6, tapi mangrupa ni'mat hébat, abdi teu tiasa calibrate nu elctronica Brujula, sanajan kuring lengkah henteu junun eusian bunderan kalawan bulao, mnt sanggeus ampir 5 of spinning, ukur ngatur ngeusian sababaraha bagian jeung kuring narima hiji bewara anu gagal mun calibrate E-kompas. query sejen nyaeta kumaha anjeun bisa motrét atawa sakumaha Abdi masihan atribut gambar ka titik, sarta nalika kuring butuh gambar kaméra diaktipkeun tapi teu ninggalkeun kuring tombol wae dimana abdi tiasa nyandak gambar.

    hatur nuhun

  32. Hello babaturan, abdi gaduh masalah. I BUBUKA salaku lapisan awal gaduh file shp, kumaha lokasi kursor nunjukkeun posisi ayeuna teu coincide jeung lokasi di lapisan SHP (ieu offset 0,5 km) anjeun bisa ngalakukeun?

  33. Alus poé.

    Sugan sual kuring ngabuktikeun basajan, tapi estu Kuring geus nyangkut minggu kuring ukur bisa daya tarik pikeun pitulung nanaon Anjeun.
    Kuring boga MobileMapper 6 di kantor, sareng urang kudu meunang data speed salila wisata a. Salaku dilaporkeun ku otomatis, urang mutuskeun pikeun ngalakukeun hal eta via jarak jeung waktu. Pikeun jarak, urang ngarobah payil Excel kana platform Mapsource. Tapi lamun anjeun meunang waktu, nu GPS repeats waktu mimiti di unggal titik. Urang nyawang online tur urang ngahubungi dealer, nepi ka Ashtec manual bantuan teknis na baca ratusan kali tanpa hasil. Kuring hayang I bisa ngabantu pikeun nyetél komputer jadi laporan anu lamun unggal titik diangkat salila garis wisata. Hatur nuhun.

  34. Alus dinten, abdi gaduh 6 mapper mobile, nu meuli taun ka tukang, bakal masang program tapi cd nu sumping leungit, ayeuna naon kajadian éta janten perlu reinstall nu pemetaan mobile, tapi ngan manggihan Vérsi 1.44 sarta GPS narima moal abdi, sabab nu ieu dipaké ieu 2.0, anjeun nyaho dimana abdi tiasa mendakan eta versi pemetaan mobile?
    Abdi ngahargaan pitulung jeung ogé kuring congratulate anjeun dina pos ieu jadi metot.

  35. Ukuran layar téh 2.7 "(sudut ka pojok)
    resolusi QVGA 240 320 x piksel

  36. Abdi hoyong terang resolusi layar pikeun ngabandingkeun kalayan tim séjén

  37. Ti Kolombia, Salam, teu ngahubungi abdi keur Konci .. bisa nulungan kuring kalayan kontak nu ???
    hatur nuhun

  38. Hei Wilson, migunakeun peta tipe MM6 file bentukna sapertos nu dipaké ku ArcView.

  39. Hei Paul, sarta kuring dikirim hiji email ka wawakil Magellan anjeun tiasa hadir, abdi miharep isukan geus ngalakonan.

    salam

  40. Abdi peryogi ngahubungan pamaké magellan MobileMapper 6

  41. Abdi peryogi ngahubungan a pamaké mobile magellan mapper 6 ideally propinsi Cadiz

  42. Hatur nuhun, Ing. Kuring kudu acquire kodeu pos jeung pemetaan Pikeun MM6 nyandak data lapangan. mangga atuh anjeun bisa sasaran dimana abdi tiasa aranjeunna?. Kami di Kolombia.

  43. Ing. Kami di Colombia, hatur nuhun pikeun hidayah Anjeun

  44. Hai muchacos, gaduh lamun abdi tiasa ngalaporkeun dimana abdi tiasa peta ngeunaan Ékuador pikeun pamakéan di MM6.

  45. Sareng nagara naon anjeun? terang saha anu badé alamat.

  46. Hank, Ing. kudu meuli kode pos sarta pemetaan pikeun ngumpulkeun data di lapangan. mangga tiasa pituduh atuh dimana Anjeun bisa meuli?. jeung alesan dibanderol?. Pikeun MM6

  47. hatur nuhun, Ing. Abdi peryogi meuli kode pos sarta pemetaan pikeun ngumpulkeun data di lapangan. mangga tiasa pituduh atuh dimana Anjeun bisa meuli?. jeung alesan dibanderol?.

  48. Kuring nyaho, komputer nu teu ngarojong Windows Mobile.

  49. Egeomates Dear Sir, abdi gaduh dua promark 3 Windows CE, abdi hayang install ArcPad tapi ma geus teu mungkin, abdi nganggap yén éta sistem perativo, éta mungkin ngarobah sistem operasi, contona mun jandéla mobile.
    Salam jeung ngaléngkah.

  50. Hello Leonardo.

    Cék henteu dianjurkeun dina waktos ieu, éta komputer anu lami pisan, kuring ngartos yén éta tetep dijalankeun dina Windows CE. Kasus MM6 mangrupikeun pilihan anu langkung saé sabab parantos ngajalankeun dina Windows 6, sareng seueur masalah anu sateuacanna henteu nguping.

    Ayeuna, upami anjeun badé nganggo dua, dua MM6 henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, sabab tim éta henteu tiasa janten basa, mung aya umuran. Upami anjeun hoyong nempatkeun hiji salaku dasar anjeun kedah nganggo MobileMapper Pro, Promark3 atanapi Mobile Mapper 100.

    Sedengkeun pikeun ngan nganggo hiji sareng ngadamel koréksi nganggo data Rinex, ulah ngarepkeun katepatan anu hébat. MM6 bahkan sareng data ti tim Promark3 anu digawé di daérah anu sami, masihan akurat akurat anu ngajalankeun kanggo 1.30 meter. Janten akurat kalayan basa anu caket bakal di luhur éta.

  51. Tulus, ulasan unggulan nyadiakeun hidayah alus.
    Kuring cicing di Kolombia sareng kuring resep nyandak GPS pikeun pagawéan survey, pilihan nyaéta mapper Mobile atanapi MM6, pamundut na sapertos kieu, pikeun hasil postprocessing dua tim diwajibkeun, hiji salaku dasar sareng anu sanés salaku mobile atanapi kuring ngan ukur tiasa Mésér hiji nganggo anténeu Beacon sareng nyuhunkeun file rinex tina pangkalan anu caket, upami kitu, naon jarakna jarak maksimum tiasa dianggo ti dasarna. Hatur nuhun pitulung anjeun, tetep waé.

  52. Salam, munggaran kuring hatur nuhun pikeun nyieun blog ieu kusabab abdi geus pohara mantuan, abdi gaduh MM6, masalah mimitina kuring boga éta Kuring ngan muncul dina pemetaan mobile dua pilihan di menu nu, pendaptaran jeung unit nu DGPS moal muncul jeung maranéhanana nu nuturkeun sakumaha data atah jsb, Abdi hoyong terang ak masalah ieu tur nyingkronkeunana alatan komputer tapi teu nyaho kumaha carana ngonpigurasikeun nu MM6 nyambung ka Internet, abdi gaduh modem sélular wireless atanapi handphone, Abdi ngahargaan lamun hatur kuring kumaha carana ngalakonan kagiatan ieu saprak Kami insinyur sipil jeung Abdi peryogi nyieun survey darat jeung Abdi hoyong Plawangan pagunungan jeung alat ieu, berkah

  53. egeomates Gusti, tulus, Kuring keur nulis ti Kolombia.
    Kuring boga Magellan GPS mapper mobile 6 tur gaduh gangguan diatur dina cara sapertos anu ngamungkinkeun kuring pikeun berpungsi dina koordinat datar atawa rectangular. Kuring dituturkeun parentah tapi teu masihan kuring naon nu diperlukeun pikeun Kolombia. Abdi ngahargaan mun abdi tiasa nulungan dina hal ieu. Sajauh Kuring geus teu boga masalah pakasaban kana koordinat geografis atawa pos-processing. tapi aya kali nalika kuring merlukeun gawé bareng koordinat rencana. Hatur nuhun

  54. Aranjeunna dua tim béda. Triton mangrupikeun panyungsi ukur, henteu nganggo Windows mobile, sahingga henteu ngadukung Arcpad.

    komentar Anjeun keur leumpang tilu méter, bari mawa mm6 ngarojong akurasi postprocessing deukeut subway atawa kirang.

  55. diferncia yén sahiji fitur sarta spésifikasi antara mapper mobile 6 2000 kader jeung Triton, anjeun tiasa install software 8 Pad arc duanana tim

  56. Kuring kuciwa tur masang ActiveSync, tapi tanda cakra teu cocog MobileMapping nu.

    Kuring bisa ngajelaskeun ka do. Abdi peryogi ngagunakeun lapangan

    Hatur Ing.

  57. Hello, kotak asalna disc, Anjeun kedah install ActiveSync, lajeng nyambungkeun alat pikeun PC, sarta kukituna masang MobielMapping nu asalna dina tanda cakra.

    Ogé dina kotak di dinya téh dokumen nu boga kondisi jaminan na kode aktivasi postprocessing.

    Mun sobat anjeun meuli alat nu di toko a, deui, sagalana kudu datang.

  58. Hello, kotak asalna disc, Anjeun kedah install ActiveSync, lajeng nyambungkeun alat pikeun PC, sarta kukituna masang MobielMapping nu asalna dina tanda cakra.

    sababaraha versi Sistim hijina asalna dina Basa Inggris sahiji.

  59. Salam ti Kolombia. Kuring boga masalah serius, abdi geus kaala a MobileMapper 6, ngaliwatan hiji sobat di AS, mimitina asalna sistem operasi Inggris, kodeu keur postprocessing, teu gagasan jeung ka luhur eta teu ningali aplikasi Mapping Mobile.

    Bisa anjeun kersa pituduh abdi?, Abdi kedah maot ka Spanyol sarta candak data di lapangan. Kuring geus salawasna digarap ku Pro MobileMapper na pisan béda.

    hatur nuhun

  60. masalah anu ngundeur data. masalah timbul nalika kuring ngamimitian pemetaan mobile pikeun ngadaptar badan anyar dina .map on lapisan a ... teu mungkin sabab di GPS teu nyadiakeun informasi dina layar. Jieun mungkin yen disambungkeun ka PC nu? Anjeun tiasa moto data GPS dihubungkeun jeung PC nu?

  61. Nya, kuring henteu terang, éta bakal janten masalah palabuhan. Anjeun ogé tiasa ngaunduh data ku cara ngahapus mémori SD

  62. USB. Lamun install ActiveSync ... na gawéna (saperti dina cara kieu install software dina GPS).

  63. Sareng kumaha anjeun nyambungkeun alat? usb? naha anjeun masang ActiveSync?

  64. Babaturan saé ... saatos masang pemetaan sélulér sareng mapper mobile dinten ieu (dua ieu di GPS) sareng kantor 6 mapper mobile (dina PC), kuring ngiringan metodologi na. Nanging, basa pemetaan sélulér mimiti, pesen di handap ieu némbongan: "Henteu nyambung ka GPS". Naon éta hartosna sareng kumaha kuring ngarengsekeun masalah kusabab kuring teu acan tiasa néwak data.
    Kuring ngahargaan nanaon pitulung anjeun sarta congratulate anjeun dina karya anjeun.

  65. Muhun, ninggalkeun mamang anjeun di dieu, ningali dimana urang tiasa mantuan

  66. Kuring bakal nganuhunkeun pikeun ngahijikeun kana situs ieu saprak kuring ngan ukur kéngingkeun postprocess XMUMX mobile mapper gps sareng kuring ngagaduhan seueur mamang ngeunaan panggunaan abradesco tiasa ngadukung kuring hatur nuhun

  67. Salam ti Honduras, program kitu elegan pikeun merhatikeun unggal dintenna pikeun ngaronjatkeun hubungan, ulikan elmu, karya.

    Berkah ti luhur pikeun sakabéh

  68. Hayu urang tingali.
    Anu sipat tina file .map geus sistem anu sarua sakumaha file bentuk nu nuju mawa?

    Dupi anjeun geus kaasup .prj nu?

    Biasana sistem ngeusian: tilu file file bentukna: .shp, .dbf, .shx sareng ogé .prj anu ngandung ramalan. Teras a .drw yén kuring henteu émut pikeun naon.

  69. Sampurasun ... Abdi hoyong buka sababaraha SHP ti daérah géografis anu béda anu kuring milarian sorangan ... nalika kuring ngiringan prosés éta kuring ngirimkeun pesen anu nyebatkeun «Anjeun moal tiasa nambihan lapisan. Sistem koordinat lapisan henteu cocog sareng pilihan peta anu aktip. »Namung kuring ogé yén kuring dina sistem koordinat sareng proyéksi anu leres, kuring bakal ngahargaan pitulung .. Kuring mimiti nganggo ieu GPS tapi kuring ampir ngagunakeun ArcPad . Kuring pikir ieu langkung gampang ... AKU HENTEU
    Wasalam
    Tavo

  70. Hiji salam alus Antonio nu informasi geus mantuan anjeun.

  71. Pikeun Mr. egeomates henteu ragu yén urang kedah nyandak topi kami nalika rinci dina data query maranéhanana jeung data hasil panalungtikan lianna nu pohara mantuan jeung kapentingan for everyone lantaran kaca anjeun pisan lengkep, eta tetep yen cara jeung ngaronjatkeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.