Vérsi Beda MobileMapper Kantor na MobileMapper Kantor 6

Di pos panungtungan kami geus ngobrol ngeunaan data diundeur ti komputer Magellan, sarta ku kituna kabutuhan klarifikasi kana versi béda tina MobileMapper Kantor timbul.

MobileMapper Kantor 6

Ieu software nu asalna pas télépon dibeuli a MobileMapper 6Nyaéta software anyar, nu ngan mana Vérsi 1.01.01 na

kantor mobile mapper

The usefulness ieu éta duanana bisa dipasang dina desktop, sarta dina sami Windows Mobile sistem operasi GPS. Kalayan ieu, anjeun bisa ngalakukeun postprocessing langsung dina komputer, di lapangan.

Hiji aral kami geus katempo, nya eta euweuh pilihan ékspor, tapi manual nyebutkeun lain tombol tunggal nu beroperasi kalawan leuwih ti file data bentuk nu bisa ngirim tulisan-prosés, ngajaga aranjeunna di lokasi aslina maranéhanana. kamampuhan ieu diharepkeun ditambahkeun dina versi engké.

Proyék di ieu mawa extension .map, sarta mangrupa hiji file rujukan éksternal basajan, sabab saperti .mmx .prj atanapi data tampilan dina ruteu béda.

software ieu tiasa didownload tina Ashtech ftp link ieu

Kantor Mobile Mapper

Ieu versi tradisional, nyaéta software PC datang ti versi GM Pro sarta kalawan Promark3 3.4a asalna di versi Anjeun. Ieu ngarojong Mobile Mapper tim Pro 6.52, 6.56 na 7x.

kantor mobile mapper

Kaunggulan ieu téh di pangabisa maranéhanana pikeun digawe sareng data ti AutoCAD / Microstation (DXF), ogé mibanda data ti MapInfo (MIF), ESRI (shp) jeung Excel (CSV) atanapi waypoints (MMW). Ieu bisa dipigawé pikeun impor atawa ekspor.

downside itu ada, sedengkeun MM6 jalan langsung dina file bentukna di arah masing-masing, yén masalah keur ulang diékspor deui postprocessed. Eta kamungkinan yén fitur ieu geus aya dina versi anyar Kantor MM6, pikeun manéhna ngabogaan ngembangkeun langkung mantap sarta panganyarna.

kantor mobile mapper

Ieu oge mungkin kalawan tukang ieu nyieun peta anu ngawengku data vector (DXF, SHP, MIF) jeung raster, kaasup .ecw dasar na .tiff. peta tukang ieu bisa dikirim ka GPS tina program éta, atawa tiron ka mémori SD.

Proyek di .MMJ ieu mawa extension (mobile mapper kantor file proyék), sarta teu saperti mimiti, ngaropéa sadaya data dijieun jero. Cai mibanda hiji béréndélan redaktur badan kalawan nu bisa ngaropéa data tabular pakait sareng file diimpor, sarta anjeun bisa nyimpen poto eta sareng extension .MMF.

Ieu bisa diundeur ti kaca Ashtech, link ieu

Kalawan ieu kuring miharep Kuring geus ngijinkeun bédana.

3 balesan pikeun "Vérsi Beda MobileMapper Kantor na MobileMapper Kantor 6"

  1. Hei babaturan pilari Ando LOCO AS ngarobah peta Dana Pikeun GPS PROMARK 3 I kudu extension AND .imi yén .. tapi tetep .mmp GPS .. Abdi henteu mikawanoh ngan ngaku atuh ... naon file .imi naon kajadian lamun kuring teu nyambungkeun GPS dipasang drivers GPS ... jadi teu bisa ngirim jeung peta tukang ProMark 3 .. AND program ieu kantor mobile MAPPER teu boga pilihan pikeun ngarobah A, IMI

  2. Kantor Mobile Mapper Office ngaluarkeun data GPS, upami aranjeunna titik anu pormat format x, sareng, z ieu tiasa diekspor ka dxf sareng ningali dina AutoCAD

  3. good morning

    Patarosan abdi naha MAPPER kantor MOVILE I nyieun hiji awan titik sarta ékspor ka Excel na AUTOCAD saolah-olah anjeun damel langsung ti GPS

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.