Topocad leuwih ti Topo, tinimbang CAD

Topocad mangrupakeun solusi dasar tapi komprehensif pikeun surveying, CAD gambar jeung desain rékayasa; najan hancana leuwih ti éta dina évolusi nu geus dicokot anjeunna leuwih 15 taun sanggeus kalahiran di Swédia. Eta ayeuna watered ku dunya di 12 basa 70 jeung nagara sanajan aya sigana geus kahontal hiji segmen pasar tinggi.

Topocad teh produk andalannya pausahaan desktop_boxrusuh SystemsNu ogé mibanda Badak, program keur modeling 3D, mantap tapi teu pira mun nyarita (dina kasempetan ieu). ogé aya rusuh DesktopA Handler dokumen, sarupa jeung naon ngajadikeun ProjectWise. Sanajan leuwih praktis jeung Microsoft integrasi Outlook sarta dokumén fasilitas pakait jeung metadata; pikeun produk Topocad boga tilik hiji, bari format sapertos DGN, DXF na DWG bisa ditempo salaku gambar.

Topocad

Konsep solusi rusuh, ngaliwatan Topocad pisan metot alatan ngaranna asalna nepi pondok; aplikasi na mimitian ti pendataan, koreksi na adjustment, CAD gambar, integrasi GIS, desain rékayasa sarta siklus ditutup dina kamampuhan pikeun ngirim data deui tim survéy.

Topocad

Kawas naon sejen, jalur boga versi maca, jeung variasi nu bisa incluírsele hiji tambah keur impor sarta ékspor ka DWG / DXF atawa berinteraksi sareng surveying format instrumen. sésana ieu nu rentang modular, bisa ngawujud kana pakét antara topografi jeung desain atawa dibeuli bebas secukupnya, dumasar kana kalungguhan anu jelas dirumuskeun dina modél:

Lapang keur desktop nu: Topografi / CAD. Paket disebut Topocad Base ngawengku COGO, alat-alat surveying bisa nyambung ka, anjeun tiasa nyieun pangaluyuan polygon maké metodeu least squares. Éta ogé bisa beroperasi model rupa bumi (DTM jeung timah), Topocad kaasup implying hasil maranéhanana salaku garis kontur, propil, itungan jilid jeung bagian cross (teu mendesain). Salaku alat CAD boga sagalana anjeun bisa merlukeun, kalayan paréntah konstruksi tepat, rujukan tiasa nelepon atawa impor format umum sapertos DWG, DXF, DGN, LandXML jeung payel bentuk. Sanajan sakumaha format luhur, anjeun tiasa ngadamel loba atribut dina peta sarua, sarupa xfm Bentley Peta. Basa ogé ngawengku layouts maca modul (cadar) jeung maca atribut database atawa metadata rusuh Desktop.

The desktop kana databés: GIS / Maps. Ieu kajadian yén format luhur teu atribut a CAD basajan, tapi XML schema toko na informasi anu tiasa lajeng dikirim ka ArcGIS MXD, péngkolan tabél jeung atribut sakumaha aranjeunna ngalakukeunana dina Topocad. Ogé bisa interaksi jeung basis data via ArcSDE.

Topocad Anjeun bisa ngékspor kana format umum sapertos kml, Mapinfo atawa database spasial. Nembe konektor FDO mun berinteraksi sareng data dina standar kabuka kayaning MySQL, PostGIS, Oracle, MS SQL Server Ruang, SQLite, ESRI ArcSDE, SDF (Autodesk MapGuide), ESRI SHP, ODBC, WFS, WMS, GDAL (Geospatial Data dibuka Perpustakaan abstraksi) (Raster), OGR (format Véktor: shp, gml, DGN, kml, mapinfo jsb).

Desktop mun Plotter: gambar / Maps. Mibanda kamampuh hébat kana nyieun layouts, disebutna cadar, kalawan tabel data sasari tina atribut. Topocadobjék vektor, duanana garis tur inohong elemen dinamis, jeung nu operasi bisa dilakukeun tina perenah, contona, ukuran teks dina modél bisa disaluyukeun tina perenah nu tanpa loba deui. Ieu ngarojong ngetik skit, sakumaha keur ngaleupaskeun rasa artistik sahiji produk ahir.

Desktop mendesain Téknik. Topocad Ieu ngawengku kamampuhan pikeun desain geometri jalan, sabab ngalakukeunana 3D Sipil atanapi kompetisi nanaon. Ogé boga hal mendesain karéta, torowongan, pipelines, kanal na dikes.

Kumaha data ieu diatur, bagian cross sapertos anu leuwih dinamis ti biasa, teu interaksi jeung duanana alignment di rencana na jeung profil dihasilkeun.

Desain ka Lapang Surveying / Stakeout. Topocaddata Desain bisa diékspor ka file atawa GPS Jumlah Stasion bisa dipaké pikeun beroperasi. Perkara teu yén data impor anu dirobah jadi UTM, teras bisa diékspor koordinat sakumaha datar pikeun nyegah karuksakan ku setélan proyéksi. Lajeng siklus ieu bisa diulang leuwih sarta leuwih deui.

kacindekan

Gemblengna, jigana mah hiji alat metot. A kamampuhan CAD pemetaan, rarancang jeung interaksi jeung topografi. Harga base Bulan ti ngeunaan $ 1,500, gumantung kana naon nambahkeun.

Di dieu anjeun bisa ngundeur versi percobaan tina Topocad

10 balesan pikeun "Topocad leuwih ti Topo, tinimbang CAD"

  1. Éta pisan pikaresepeun pikeun aplikasi dina rékayasa, kuring hoyong diajar ngeunaan program ieu tapi di Peru aranjeunna henteu ngarahkeunnana ngeunaan software ieu kusabab kuring tiasa mendakan inpormasi langkung seueur ngeunaan ieu
    José Carlos

  2. Kami Geogafo, abdi ngajar, abdi lulus 1981 jeung mangsa ulikan kuring, program ieu teu aya anjeun mangpaat kiwari.
    Abdi hoyong gaduh aksés ka program ieu, kalawan sakabeh aplikasi anak, tanpa palarangan, pikeun neuleuman mangpaatna, aplikasi, jeung sajabana, sarta pikeun ngabandingkeun sareng program nu sarupa lianna. Ku kituna, masihan anggota kursus, visi pikeun ngahijikeun parabot ieu, nulungan mun ngajar hadé tur pamakéan hadé tina waktos instruksional.
    Hatur nuhun sateuacanna kanggo antención sarta kolaborasi nu bisa pret mun komunikasi ieu.

  3. Wasalam
    Éta program alus Kuring geus dipaké, boga loba kaunggulan
    lamun saha hoyong tukeur hayu atuh nyaho kuring bakal sadar

    DCA

  4. hadé terang sababaraha nu salah ...
    Sagedengeun ti eta, kabeh anu crap

  5. Jigana nu di Portugal aya wawakil, tapi dina kaca ieu Anjeun bisa ningali ti nagara Éropa lianna, nyaéta mangpaat lamun anjeun bisa ngahubungan aranjeunna

    http://adtollo.se/

  6. Ola am interessado meuli software dimana abdi tiasa mésér RN Portugal?

  7. good morning, Kami pisan museurkeun purchasing software pikeun digawé di surveying tur rékayasa sipil, sanggup generating jilid, cross bagian, desain jalan jeung quarries, gawé bareng volume dibagikeun Eagle Point pikeun reliabiliti sarta génder contours di Civilcad pikeun speed na, nyaeta gawé bareng sababaraha Software ngamekarkeun proyek, tapi kuring hoyong gawekeun salah nu mere kuring kapercayaan tur agility dina karya abdi, abdi hoyong terang salaku harga meuli jeung hatur nuhun keur perhatian Anjeun

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.