#BIM - Kursus Teknik Struktural nganggo Revit

Pitunjuk desain praktis sareng Model Inpormasi Gedong anu ditujukeun kanggo desain struktural.

Ngagambar, ngarancang sareng dokumén struktur proyék anjeun sareng REVIT

  • Lebetkeun widang desain sareng BIM (Modeling Informasi Gedong)
  • Ngawasaan alat gambar anu kuat
  • Jieun témplat anjeun nyalira
  • Ékspor kana program itungan
  • Nyiptakeun sareng rencana dokumén
  • Nyiptakeun sareng nganalisis beban sareng réaksi dina struktur
  • Hadiran hasil anjeun kalayan rencana kualitas dina satengah waktos.

Kalayan kursus ieu anjeun bakal diajar kumaha ngamangpaatkeun alat ieu ku kituna prosés mendesain struktur kanggo gedong langkung gancang, langkung éfisién sareng kualitas langkung luhur.

Cara anu anyar pikeun ngatur proyék Anjeun

Perangkat lunak revit mangrupikeun pamimpin dunya dina desain gedong nganggo BIM (Pagelaran Inpormasi Gedong), ngamungkinkeun para profesional sanés ngan ukur ngahasilkeun rencana tapi koordinat sadayana model wangunan kalebet fitur desain. Revit dirancang pikeun kalebet pakakas desain pikeun struktur bangunan.

Nalika anjeun milih unsur pikeun hiji proyék, anjeun tiasa:

  1. Ngahasilkeun rencana lanté, tingkat luhur, bagian sareng kesan ahir
  2. Ngalakukeun itungan statik dina méga
  3. Laksanakeun itungan canggih dina program khusus sapertos Robot Structural Analysis
  4. Nyiptakeun modél struktural sareng analitis
  5. Gancang ngadamel sareng ngarobih rencana lengkep
  6. Ningkatkeun kamampuan anjeun sawaktos damel di modél BIM

Orientasi Kursus

Kami bakal nuturkeun urutan logis anu anjeun bakal ngembangkeun proyék pribadi. Daripada nimbangkeun unggal aspék téoritis program, urang bakal difokuskeun nuturkeun alur kerja anu paling pas dina kasus anu nyata sareng masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Anjeun bakal nampi file anu nyayogikeun anu tiasa ngamungkinkeun anjeun pikeun ngiringan kamajuan tinju ti tempat anjeun nganggap éta pangabutuhna ku ngabimbing anjeun ngagunakeun alat-alat diri nalika ningali kelas.

Eusi tangtu diropéa rutin pikeun ngalebetkeun apdet atanapi titik penting anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun diajar anjeun sareng anjeun bakal ngagaduhan aksés ka aranjeunna sacara real waktos ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun kaahlian anjeun anu terus-terusan.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • Ngadamel desain struktural kalayan cara anu langkung efektif ngagunakeun alat Revit pikeun modeling struktur
  • Nyiptakeun modél struktur dina Revit
  • Nyiptakeun rencana struktur sacara umum gancang sareng éfisién
  • Jieun modél analitis tina struktur-struktur

Syarat Kursus

  • Pikeun ngalaksanakeun praktek penting pikeun parangkat di handap ieu dipasang dina PC atanapi MAC: Revit 2015 atanapi langkung luhur

Saha waé pikeun?

  • Kursus ieu ditujukan pikeun para ahli profésional anu aya hubunganana sareng desain struktural anu hoyong ningkatkeun efisiensina
  • Insinyur anu milu dina prosés dokuméntasi proyék struktural ahir ogé tiasa nyandak kauntungan tina kursus ieu.
  • Éta henteu tangtos téori téoritis, langkung épék praktis ngeunaan cara nerapkeun élmu pangaweruh saacanna diala dina desain struktural babarengan sareng alat anu ngagampangkeun hasil insinyur sareng anu sanés dina proyék.

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

2 Ngalereskeun ka "#BIM - Kursus Téknik Struktural nganggo Revit"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.