#BIM - Kursus yayasan Arsitéktur nganggo Revit

Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Revit pikeun ngiptakeun nyiptakeun proyék

Dina kursus ieu urang bakal difokuskeun masihan anjeun cara anu pangsaéna pikeun ngawasa alat-alat Revit pikeun modél wangunan dina tingkat profésional sareng dina waktos anu pohara pondok. Kami bakal ngagunakeun basa anu gampang sareng gampang kahartos pikeun nyandak tina dasar kana jero program anu saé ieu.

Alesan nyata diajar Revit nyaéta ngagunakeun téknologi BIM. Upami teu kitu, éta ngan ukur bakal janten program ngagambar gedong. Tapi sakumaha anjeun bakal katingali dina kursus, aya seueur seueur deui program anu kuat ieu. Kami bakal ngantebkeun manajemén inpormasi.

Beda sareng kursus-kursus sanés anu ngan ukur dugi ka tiasa nunjukkeun panggunaan alat, kami bakal masihan anjeun tipil anu bakal ngabantosan anjeun nerapkeun metodologi BIM dina proyék anjeun.

Datang pas dina basa Inggris di AulaGEO.

Pikeun ayeuna ngan sayogi di Spanyol

Hiji Walon "#BIM - Dasar Arsitéktur Kursus Nganggo Revit"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.