#GIS - Kursus ArcGIS 10 - ti mimiti

Anjeun resep GIS, janten di dieu anjeun tiasa ngalenyepan ArcGIS 10 ti ngagoréng sareng nampi sertipikat.

Kursus ieu mangrupikeun 100% anu disiapkeun ku pencipta «El blog de franz», upami anjeun parantos ngadatangan halaman éta anjeun bakal terang yén upami anjeun badé diajar, lakukeun sateuacan ngamimitian.

Ngawengku latihan sareng buku: Dasar GIS.

Nalika kalolobaanana praktis, léngkah-léngkah. Éta ogé ngagabungkeun bagian teoritis anu ngamungkinkeun para siswa pikeun ngadasarkeun pangaweruhna dina GIS, sabab teu dimaksudkeun pikeun méré diajar mékanis, tapi integral.

Naon anu anjeun bakal diajar

  • ArcGIS 10 ti enol dugi tingkat panengah.
  • Ngartos konsep dasar GIS.
  • Gambar georeference.
  • Nyiptakeun sareng ngatur bentukna.
  • Anggo alat geoprokasi.
  • Ngitung geometri (daerah, perimeter, panjang, jsb).
  • Manajemén sareng administrasi tabel.
  • Ngembangkeun kaahlian dina analisis spatial.
  • Nyaho alat utama analis Spatial.
  • Ngalarapkeun rupa-rupa simbolis.
  • Nyaho interpolasi sareng aplikasina.
  • Desain peta siap dicetak.

Syarat Kursus

  • Dasar dasar ngeunaan kartografi sareng geodesy.
  • Buku: Dasar GIS (kalebet).
  • Latihan: Dasar GIS (kalebet).
  • ArcGIS 10 (dina basa Inggris) dipasang dina komputer (diperyogikeun sateuacan ngadaptar).

Saha waé pikeun?

  • Pencinta dunya GIS.
  • Profesional di perhutanan, lingkungan, sipil, géografi, géologi, arsitéktur, perencanaan kota, pariwisata, tatanén, biologi sareng sadaya anu kalibet dina Ilmu Bumi.
  • Jalma-jalma anu hoyong terang potensi ArcGIS.
  • Pangguna tina «blog Franz».

inpo leuwih

Kursus ogé sayogi di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.