Kursus Manajemén taneuh di Urban Projects

Ieu bakal diayakeun di Asunción, Paraguay nu 13 18 mun 2008 bulan Juli jeung ieu diwanohkeun ku Lincoln Institute of Sarat jeung Kaayaan Tanah di continuity kana kursus disetél pikeun warsih ieu; nembe anjeunna dicekel hiji di Guatemala sarta dina poé datang formal urang ngembarkeun nu pangatur dina Honduras Universitas CEDAC.

Asunción Paraguay

Sigana alternatif alus keur nagara Hispanik urang mana desain proyék di kota badag masih kompléks dina henteuna atanapi pelaksanaan goréng aturan guna lahan aimed teu mung pamakéan tapi oge domain na penjajahan. Dina kursus nyiar Témbongkeun dilaksanakeun ku nagara séjén di instrumen wilayah jeung presumes analisis tina tabrakan dihontal dina duanana nilai newak di wewengkon konstruksi modern jeung pulih helmets sajarah.

Jumlah pastina geus aimed di makers kawijakan jeung technicians, pamekar jeung professional aub dina tata sarta manajemén kota badag tur sedeng jeung utamana ngalaman dina proyék urban badag urban. A persentase leutik pamilon datangna ti akademisi.

Tota saéna dianggo, kusabab kuota éta diwatesan, ngan peserta 45 sarta waktu anu dileupaskeun anu diterbitkeun kadaluwarsa May 12. Umumna éta tiasa dianggo pikeun beasiswa, sareng Lincoln Institute nyertakeun biaya akomodasi, pendaptaran acara sareng aya dina sababaraha kasus malah biaya perjalanan.

Diantara exhibitors kami boga (diantarana):

- Martim Smolka, anu Intstituto Lincoln.
- Eduardo Reese, Conurbano Institute of Nasional Universitas General Sarmiento, Buenos Aires, Argéntina.
Ignacio Kunz, Otonom Universitas Nasional Mexico

Ku kituna pikeun maranéhanana anu geus dina paméran of Don Martim Smolka, kalawan grafik demonstrative maranéhanana prinsip ékonomi dilarapkeun ka kabiasaan manusa dina guna lahan maranéhna terang kami nuju ngawangkong ngeunaan.

Éta ogé bisa nyieun consultations dina subjek, kalawan Eduardo Reese (ereese@ciudad.com.ar ) Jeung ngeunaan aplikasi tur logistik Marielos Marin (marielosmarin@yahoo.com )

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.