arsip pikeun

sababaraha

Sababaraha jejer dina egeomates

Twingeo ngaluncurkeun Edisi ke-4 na

Geospatial? Kami parantos sumping sareng kareueus sareng puas dina edisi ka-4 Majalah Twingeo, tepat dina waktos krisis global éta, sawaréh, parantos janten supir kana parobahan sareng tantangan. Dina hal urang, urang terus diajar - tanpa eureun - tina sagala manpaat anu ditawarkeun alam semesta digital sareng pentingna ...

GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun modél inpormasi pikeun (BIM) solusi pikeun arsiték, parantos ngagedekeun kasadiaan BIMcloud salaku jasa di sakuliah dunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi ngeunaan parobahan ayeuna pikeun digawé ti bumi di Dina waktos anu sesah ieu, ditawarkeun gratis kanggo 60 dinten ka pangguna ARCHICAD liwat toko wéb anu énggal. BIMcloud salaku…

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupikeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikir kota-kota pinter atanapi digital dina kontéks kota-kota gedé sareng seueur pangeusi sareng seueur kagiatan anu aya hubungan sareng kota-kota gedé. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi prasarana. Faktor dina kanyataan yén henteu sadayana wates pulitik mungkas dina garis lokal,…

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, ku tebih hiji acara bakal dibatalkeun sareng anu sanésna disangka bakal timbul. Ngaduga naon anu tiasa kajadian dina sabulan komo sataun biasana dipigawe dina rencana investasi sareng perbelanjaan saparapat abdi kaitung saeutik, sanaos peryogi ngantunkeun ...

Arcadia BIM - Altermativa mun Revit

[nextpage title = "ArCADia 10"] Naha kuring peryogi téknologi BIM ayeuna? Istilah Modél Informasi Gedong (BIM), sakumaha anu diterangkeun dina Wikipedia, nyaéta modél inpormasi ngeunaan konstruksi sareng wangunan. Sanaos istilah ieu parantos janten biasa-biasa waé, seueur jalmi anu masih teu ngarti kana konsép ieu kusabab…

bagian otomatis toko online

Sangkan anjeun saurang boga Bangga a Chrysler? Jenis Hormat Chrysler urang? Éta hiji Voyager a 300 a Neon a PT kapal keur pelesir Visi a, a Viper a Sebring a Crossfire atanapi Grand kapilah? Kabéh mobil tina merk Amérika Chrysler anu unik sarta nawarkeun ...

Anyar publikasi BIM: BIM dina basa basajan

The Pencét Institute Bentley, redaktur rupa-rupa buku teks jeung karya rundingan profésional dedicated ka kamajuan dina BIM dilarapkeun ka sagala widang kayaning arsitektur, rékayasa, konstruksi, operasi, geospatial jeung pangajaran, dinten ngumumkeun kasadiaan judul na anyar, BIM dina basa basajan, ayeuna aya di duanana ...

Kakawasaan infographics

infografia tuah
Sababaraha poé katukang Kuring keur diajak ngobrol salah sahiji mentors abdi kumaha penting éta pikeun moto ideu pangpentingna dina outline grafis. Naha peta konsep, hiji diagram UML, flowchart atawa doodling basajan dina réstoran napkin, seni gagasan pangatur ends up keur leuwih ti entertaining. Infographics ...

2014 - konteks singket prediksi Geo

waktos nutup dieu geus datangna, sarta sakumaha dina custom jalma siklus taunan nutup, abdi ngantep sababaraha garis tina naon bisa kami nyangka di 2014. Lajeng urang gé ngobrol leuwih tapi ayeuna, éta taun ka tukang: kawas élmu séjén, dina tren kami anu ditetepkeun ku bunderan ...

Winners tina 7 Pengetahuan Alam Kaajaiban

Sakumaha geus ngumumkeun, anu 11 / 11 / 11 7 winners keajaiban alam anu ngumumkeun; sanajan mangrupakeun ngucapkeun awal salaku count resmi baris nyandak sababaraha poé, tren kamungkinan teu bisa malik aya jeung sia bakal robah. Dina artikel ieu, kuring pikir ieu bakal isu tukang nu siap tanpa merta ngabogaan hiji runtuyan ...

Tahu nyaho password salaku pdf file

Ieu bisa lumangsung yén urang napelkeun sandi a ka pdf file sarta ahirna urang poho, atawa di séjén ekstrim, urang anu dianggo pikeun hiji lembaga jeung nganteurkeun eta ku sandi anu tungtungna leungit. Bari urang mayar kanggo karya teu sandi éta, kalah janten ampir kawas kaleungitan ...

Tembongkeun file panganyarna, Firman jeung Excel

Mindeng éta kajadian yén urang poho mana file a ieu disimpen. Sok we dipindahkeun ti tempat, muka éta dina browser download folder atawa ngan saukur tinggaleun jaman Panimu Windows anu calamity a. Pikeun lamun file anu dipimilik ku 50 panungtungan kami geus dibuka, jalan panggancangna nyaeta ningali tina ...