arsip pikeun

sababaraha

Sababaraha jejer dina egeomates

Robotika Logika Fuzzy

Tina desain CAD pikeun ngendalikeun ku hiji perangkat lunak Fuzzy Logic Robotics ngumumkeun presentasi versi mimiti Fuzzy Studio ™ di Hannover Messe Industry 2021, anu bakal nandaan titik balik dina produksi robotic fléksibel. ➔ Nyered sareng ngaleupaskeun bagian CAD kana kembar digital 3D anjeun ngahasilkeun ...

UNFOLDED: platform anyar pikeun manajemén data spasial

Dina édisi ka 6 Majalah Twingeo, kami tiasa masihan rasa naon platform anyar pikeun manajemén data spasial anu ditawarkeun Unfolded Studio. Platform inovatif ieu anu, ti saprak 1 Pébruari 2021, parantos ngajantenkeun jalma nyarioskeun perkawis poténsial anu ditawarkeun pikeun penanganan sareng manajemén ageung ...

Jauh Sensor - Special 6. Édisi TwinGeo

Édisi ka genep Majalah Twingeo aya di dieu, kalayan téma sentral "Remote Sensors: a disiplina that seek to Position dirinya in the modeling of urban and rural reality". Ngalaan aplikasi data anu diala ngalangkungan sensor jarak jauh, ogé sadayana inisiatif, alat atanapi berita anu aya hubunganana sareng néwak, ...

Geomomén - Émosi sareng Lokasi dina hiji aplikasi

Naon Geomomén? Revolusi industri kaopat parantos ngeusi kami kamajuan téknologi anu hébat sareng integrasi alat sareng solusi pikeun ngahontal rohangan anu langkung dinamis sareng intuitif pikeun pangeusina. Kami terang yén sadaya alat sélulér (telepon sélulér, tablet, atanapi smartwatch) sanggup nyimpen seueur inpormasi, sapertos detail bank, ...

Twingeo ngaluncurkeun Edisi ke-4 na

Geospatial? Kami parantos sumping kalayan reueus pisan sareng sugema dina édisi ka-4 Majalah Twingeo, pas dina waktos krisis global anu, pikeun sababaraha urang, parantos janten supir parobihan sareng tantangan. Dina kasus kami, kami tetep diajar - tanpa lirén - tina sadaya manpaat anu ditawarkeun ku semesta digital sareng pentingna ...

GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun solusi parangkat lunak parangkat inpormasi inpormasi (BIM) pikeun arsiték, parantos ngalegaan kasadiaan BIMcloud salaku jasa sadunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi dina pergeseran ayeuna damel ti bumi di Di jaman anu sesah ieu, ditawarkeun gratis salami 60 dinten ka pangguna ARCHICAD ngalangkungan toko wéb na anu anyar. BIMcloud as ...

Kota abad ka-101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur mangrupakeun kabutuhan umum ayeuna. Urang sering mikirkeun kota anu pinter atanapi digital dina kontéks kota ageung anu seueur pendudukna sareng seueur kagiatan anu aya hubunganana sareng kota ageung. Nanging, tempat-tempat alit ogé peryogi infrastruktur. Faktor kanyataan yén henteu sadayana wates politik tungtungna tina garis lokal, ...

Geomatik sareng Élmu Bumi di 2050

Gampang pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian dina saminggu; agenda biasana ditarik, pikeun lila acara bakal dibolaykeun sareng kajadian anu teu disangka-sangka bakal timbul. Ngaramalkeun naon anu tiasa kajantenan dina sabulan bahkan sataun biasana dipiguraan dina rencana inpéstasi sareng pengeluaran kuartalan beda-beda sakedik, sanaos kedah ditilar ...

ArCADia BIM - Alternatip pikeun Revit

[nextpage title = "ArCADia 10"] Naha kuring peryogi téknologi BIM dinten ayeuna? Istilah Bangunan Informasi Modeling (BIM), sakumaha didefinisikeun dina Wikipedia, nyaéta modél inpormasi ngeunaan konstruksi sareng gedong. Sanaos istilah ieu parantos biasa ayeuna, seueur jalma anu henteu acan paham kana konsep ieu sabab ...

bagian otomatis toko online

Janten anjeun boga Chrysler anu reueus? Naon jenis Chrysler anjeun? Naha éta Voyager, 300, Neon, PT Cruiser, Vision, Viper, Sebring, Crossfire atanapi Grand Caravan? Sadaya mobil mérek Amérika Chrysler unik sareng nawiskeun ...

Anyar publikasi BIM: BIM dina basa basajan

Bentley Press Institute, penerbit rupa-rupa buku téks sareng karya konsultasi profesional khusus pikeun kamajuan BIM anu dilarapkeun ka sagala rupa daérah sapertos arsitéktur, rékayasa, konstruksi, operasi, geospatial sareng pendidikan, ngumumkeun dinten ayeuna kasadiaan tina judul anyarna, BIM dina Basa Plain, ayeuna sayogi duanana ...

Kakawasaan infographics

infografia tuah
Sababaraha dinten ka pengker kuring nuju nyarios sareng salah sahiji mentor kuring ngeunaan pentingna néwak ide anu paling penting dina skéma grafis. Naha éta mangrupikeun peta konsép, diagram uml, bagan alur, atanapi corétan saderhana dina serbét réstoran, seni ngatur ide pamustunganana langkung ngan ukur ngahibur. The infographic ...

tren téhnologis di infrastructures data spasial di Amérika Latin

Dina kerangka proyék sareng PAIGH, lembaga ti 3 nagara Amérika Latin (Ékuador, Kolombia sareng Uruguay) ngagarap proyék "Skénario pikeun analisa tren anyar dina Infrastruktur Data Spasial di Amérika Latin: tantangan sareng kasempetan". Dina kontéks ieu kami ngajak anjeun ilubiung dina survey ieu ogé ngabantosan kami pikeun nyebarkeun sareng nyebarkeun ...