GRAPHISOFT ngembangkeun BIMcloud salaku jasa kana kasadiaan global

GRAPHISOFT, pamimpin dunya dina ngawangun modél inpormasi pikeun (BIM) solusi pikeun arkiték, parantos ngagedekeun kasadiaan BIMcloud salaku jasa di sakuliah dunya pikeun ngabantosan arsiték sareng désainer kolaborasi ngeunaan parobahan ayeuna pikeun digawé ti bumi di Dina waktos anu sesah ieu, ditawarkeun gratis kanggo 60 dinten ka pangguna ARCHICAD liwat toko wéb anu énggal.

BIMcloud salaku Jasa mangrupikeun solusi méga anu disayogikeun ku GRAPHISOFT anu nawiskeun sagala kauntungan tina gawé babarengan ARCHICAD. Aksés internasional anu gancang sareng gampang ka BIMcloud salaku jasa hartosna yén tim desain tiasa digawé babarengan sacara real waktos, henteu paduli ukuranana proyék, lokasi anggota tim, atanapi kecepatan sambungan Internét. Kalayan teu aya investasi IT luhur, penyebaran gancang sareng gampang ngahasilkeun BIMcloud salaku Jasa salaku alat anu kuat pikeun kolaborasi jauh, khususna dina waktos anu seueur arsiték teu gaduh aksés kana hardware kantorna.

"Pikeun ngabantosan pangguna kami pikeun digawé babarengan bari di bumi, kami nawiskeun aksés darurat 60-dinten gratis ka BIMcloud salaku Jasa pikeun sadaya pangguna bisnis ARCHICAD di sakumna dunya," saur Huw Roberts, CEO GRAPHISOFT.

"Sateuacana sateuacana mung ukur aya sababaraha pasar anu kawates, ku urang resep tiasa gancang ngagedekeun kasadiaan ku jaringan pusat data régional di sakumna dunya - pikeun mastikeun kinerja anu luhur sareng nyumponan kabutuhan pangguna di mana waé. Solusi anu dipercaya sareng aman ieu pikeun nguatkeun kolaborasi tim jauh nyaéta ngabantosan komunitas pangguna kami ngajaga kasinambungan bisnis di lingkungan dinten ieu. "

Numutkeun ka Francisco Behr, sutradara Behr Browers Architects, "BIMcloud salaku Service mangrupikeun naon anu diperyogikeun ti arsiték pikeun digawé ti bumi tanpa kalah ngéléhkeun. Setélan IT gancang sareng gampang. Kami ayeuna nuju damel di sababaraha proyék ageung sareng kolaborasi antara kolega sareng mitra urang parantos pisan cairan dina sadaya daérah ”.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.