Robotika Logika Fuzzy

Tina desain CAD pikeun ngontrol ku hiji software

Robotika Logika Fuzzy ngumumkeun presentasi versi munggaran tina Studio kaurus™ di pameran Hannover Messe Industry 2021 anu bakal nandaan titik balik dina produksi robotic fléksibel.

➔ Ku nyéred sareng muterkeun bagian CAD kana kembar digital 3D anjeun, toolpaths kompléks sacara otomatis dihasilkeun sareng dikirim ka robot produksi kalayan ngan ukur hiji klik. Sadayana nganggo platform parangkat lunak universal.

➔ Ti simulasi offline dugi ka kontrol real-time, parangkat lunak Studio kaurus™ ngaleungitkeun lolongkrang antara simulasi sareng réalitas pikeun ngirangan downtime sareng ngaoptimalkeun alur kerja robotika.

➔ Direkayasa ti mimiti nepi ka sacara dramatis ngirangan kabutuhan kaahlian robotik berkat téknologi kembar digital real-time bébas kode.

➔ Anjeun tiasa ngalih antara robot sareng modél naon waé kalayan dua klik pikeun milarian pilihan anu pas pikeun aplikasi anjeun, tanpa kedah ngarobih parangkat lunak atanapi ngulang tugas desain anu peryogi waktos.

➔ Éta ngatur bahkan aplikasi robotic paling rumit sareng tiasa diaksés ku perusahaan sadaya ukuran.

Kasusah dugi ka ayeuna

Boh robot industri sareng kolaborasi mahal pisan pikeun ngahontal produksi anu leres-leres fleksibel kusabab rumitna parangkat lunak sareng integrasi. Ayeuna ngan ukur sababaraha aplikasi pananganan, sapertos pick-and-place, anu leres-leres tiasa diaksés ku anu sanés ahli sahingga épéktip pikeun produksi anu fleksibel.

Nanging, seuseueurna aplikasi robotika sareng koobotik peryogi parangkat lunak parangkat lunak rumit sareng hétérogén, ogé ahli mérek. Alat-alat ieu meryogikeun palatihan sareng pangalaman anu penting.

Hasilna nyaéta langkung ti 75% tina total biaya kepemilikan robot (TCO) aya hubunganana sareng palatihan sareng jasa parangkat lunak pikeun produksi massal standar. Dina produksi fléksibel, nomer ieu tiasa ningkat di luhur 90% tina TCO sahingga ngancurkeun poténsi pangasilan dina investasi dina sistem robotic.

Solusi: platform intuitif pikeun sadaya léngkah

Studio kaurus™ mangrupikeun platform perangkat lunak anu universal sareng intuitif anu ngirangan biaya pamrograman robotic ku sapersapuluh. Kalayan Fuzzy Studio ™ pabrik mana waé tiasa sacara robotik otomatis otomatis, gampang sareng efektif biaya, bahkan kalayan aplikasi olahan, dispensasi sareng las anu rumit.

➔ Intuisi sareng saderhana sapertos gim video

➔ Antarmuka standar pikeun sadaya mérek robot

Precision Industri-grade presisi sareng kinerja pikeun kontrol robot real-time

Fuzzy Studio ™ nyertakeun sadaya tahapan kahirupan sél robotic, ti mimiti nyiapkeun proyek, ngararancang sareng ngerjakeun komisi dugi ka kontrol produksi real-time, program ulang online sareng perawatan.

Dirancang pikeun ngagancangkeun panerapan sareng panggunaan robotika ku sadaya pamangku kapentingan, ti pabrik utama dugi ka usaha alit sareng sedeng, integrator sistem komo pabrik robot OEM.

 

Pilih robot tina perpustakaan lega

Milarian kumpulan lengkep model robot tina mérek anu dirojong sareng tapis ku fitur.

Impor file CAD sareng 3D kalayan gampang

Gancang ngadamel sistem robotic nganggo 3D sareng CAD objék interaktif kasatiaan tinggi. Format anu didukung: langkung ti 40 format kalebet industri LANGKAH CAD sareng IGES.

Milarian alat panangan panangan anu leres

Pilih ti sababaraha pilihan alat pabrikan utama atanapi impor pakakas khusus. Sadaya alat anu dirojong plug and play kompatibel.

Ngadamel sareng ngarobih toolpaths sacara visual

Teu aya garis kode atanapi sistem koordinat anu matak lieur. Sacara visual ngawangun jalur alat. Ngarobih lintasan sacara real waktos sareng ningali parobihan dina 3D.

Generasi otomatis tina lintasan ku cara nyeret sareng muterna

Séred sareng leupaskeun objék 3D CAD kana rarancang sareng algoritma proprietari otomatis bakal ngahasilkeun jalur pakakas ngahindarkeun tabrakan, ngahémat waktos, ningkatkeun kinerja sareng ningkatkeun kaamanan. Jam dagang tina padamelan padamelan dina sababaraha klik gampang.

Ngadamel prosés lengkep tanpa kode

Atur toolpaths, alat, sénsor sareng singkronisasi I / O. Henteu kedah nyerat kode.

Ganti robot sareng teraskeun

Hatur nuhun kana algoritma proprietary, pangguna tiasa ngalih antara robot sareng dua kali klik dina desain kanggo mendakan anu pas pikeun padamelan na. Sadaya lintasan sareng prosés sacara otomatis diitung deui sareng sauyunan tiasa gampang dilereskeun.

Hiji klik install

Hatur nuhun kana algoritma kontrol deterministik sacara real waktos, "naon anu anjeun tingali dina simulasi nyaéta naon anu anjeun pikagaduh dina kanyataan." Aplikasi anu lengkep tiasa dipasang sareng hiji kali klik dina robot produksi sareng ngajantenkeun celah antara simulasi sareng kanyataan. Prosésna dilacak sareng diluyukeun langsung sareng sacara real time.

Ngeunaan Robotika Logika Fuzzy

Robotika Logika Fuzzy Éta tumuh tina lembaga panilitian robotika anu terkenal di Perancis sareng diadegkeun ku tim ahli Perancis-Amérika anu ahli robotik anu ningali cara anyar pikeun ngendalikeun sareng program generasi saterusna aplikasi robotika. Hatur nuhun ka klien lami di industri audiovisual, pendiri nyiptakeun solusi anu énggal pisan supados pangguna anu teu berpengalaman tiasa berinteraksi, ngendalikeun sareng program robot industri pikeun aplikasi rumit anu dilakukeun ku robot naon waé. Pangalaman aranjeunna ngamungkinkeun aranjeunna mindahkeun inovasi ieu ka industri.

Visi urang

Ti Geofumadas kami senang pikeun ngabéjaan anjeun sadayana warta anu aya hubunganana sareng dunya geo. Dina hal ieu, Fuzzy Logic Robotics nampilkeun solusi anu bakal mempermudah prosés manajemén data CAD kana kontrol waktos-nyata robot. Ieu henteu diragukeun nyandak urang langkung caket kana naon anu dipikahoyong dina revolusi industri ka-4, dimana prosés sacara otomatis sareng sumber daya anu dibutuhkeun dihasilkeun pikeun ngatur waktos anu langkung saé. Misi Fuzzy Studio nyaéta pikeun mempermudah révolusi salajengna dina otomatisasi robotic ku ngarengsekeun tantangan sareng ngarobah cara jalma berinteraksi sareng ngagunakeun robot. Kami ngajak anjeun nganjang halaman wéb Fuzzy Logic Robotics pikeun langkung seueur inpormasi ngahubungi aranjeunna di ryan@flr.io anthony.owen@flr.io. Kami bakal sadar kana épolusi leyuran ieu pikeun nyayogikeun anjeun sadayana rinci heula.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.