Vexel ngaluncurkeun UltraCam Osprey 4.1

UltraCam Osprey 4.1

Vexcel Imaging ngumumkeun sékrési generasi saterusna UltraCam Osprey 4.1, kaméra pangeboman anu format anu ageung pisan pikeun koleksi gambar nadir gambar photogrammetric (PAN, RGB sareng NIR) sareng gambar anu serong (RGB). Pamutahiran anu sering sering garing, bebas rame, sareng perwakilan digital anu akurat pisan di dunya penting pikeun perencanaan kota modéren. Ngaktifkeun efisiensi panempalan penerbangan anu teu pernah aya dina kaayaan radiometric sareng geometri anu kualitas, UltraCam Osprey 4.1 nyetél standar anyar dina pemetaan pakotaan sareng modél kota 3D.

Anjog generasi kaopat sensor pencitraan udara énggal Sistem ngagabungkeun lénsa adat industri anyar anu kasohor, sensor gambar generasi CMOS generasi kalayan éléktronika khusus, sareng pipa pemprosesan gambar kelas dunya pikeun ngirim gambar kualitas anu teu pernah terjadi, tina segi resolusi rinci, kajelasan, sareng rentang dinamis . Sistem nyandak produktipitas penerbangan pikeun tingkat anyar, ngumpulkeun 1.1 Gigapixels unggal 0.7 detik. Konsumén bisa ngapung leuwih gancang, nutupan langkung luas, sareng ningali langkung seueur rinci.

Cara anyar Adaptive Motion Compaction Compaction (AMC) nganyatakeun pikeun kabur gambar anu didorong ku gerakan multidirectional sareng ngimbangan variasi jarak jauh tina gambar dina gambar anu seru pikeun ngahasilkeun gambar anu jelas sareng seukeutna gambar.

Kasadiaan komérsial tina UltraCam Osprey 4.1 dijadwalkeun awal taun 2021.

Salian format panomeran énggal - UltraCam Osprey 4.1 mangrupikeun kaméra generasi ka-4 dina vérsina anu munggaran - generasi énggal ieu ogé ngenalkeun sababaraha apdet desain pikeun ningkatkeun kagunaan panggunaan sacara total. Diantara anu séjén: sirah kaméra anu ngirangan ngalegaan pilihan pesawat pikeun pesawat anu langkung alit sareng médan anu dioptimalkeun ngamungkinkeun pikeun gampang dipasang tanpa angkat kaméra. Konsumén ayeuna ngagaduhan aksés langkung gampang kana IMU sareng hardware Hard Hardware, ngarobih UltraNav atanapi sistem manajemén penerbangan anu sanés dina situs tanpa peryogi biaya tambahan saatos dipiceun IMU.

"Kalayan UltraCam Osprey 4.1 anjeun nampi dua kaméra dina hiji perumahan. Sistem ieu nyayogikeun kabutuhan aplikasi anu beragam tina pemetaan kota sareng aplikasi pemetaan tradisional tina misi penerbangan anu sami, "saur Alexander Wiechert, CEO Vexcel Imaging. "Dina waktos anu sami, kami parantos ningkatkeun suku nadir langkung saé pikeun langkung ti 20.000 piksel peuntas sadaya band penerbangan pikeun nyiptakeun kekecapan koléksi penerbangan anu biasana ngan ukur dihontal ku sistem kaméra format anu ageung."

Buta konci

  • Ukuran gambar PAN 20.544 x 14.016 piksel (nadir)
  • 14,176 x 10,592 piksel Ukuran gambar warna (serong)
  • Sensor gambar CMOS
  • Pampasan Gerak Lanjutan (AMC)
  • 1 pigura per 0.7 detik
  • Sistem lensa 80mm PAN.
  • Sistem lensa warna 120mm (Pola RGB Bayer)

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.