Anyar publikasi BIM: BIM dina basa basajan

The Pencét Institute Bentley, redaktur rupa-rupa buku teks jeung karya rundingan profésional dedicated ka kamajuan dina BIM dilarapkeun ka sagala widang kayaning arsitektur, rékayasa, konstruksi, operasi, geospatial jeung pangajaran, dinten ngumumkeun kasadiaan judul anyar-Na, BIM dina basa basajanAyeuna aya duanana salaku publikasi dicitak tur di ebook alat Kindle sarta ios.

Vinayak Trivedi, Wapres of Bentley Institute ngadawuh, "Kami pleased nawarkeun publik judul ieu kacida diantisipasi Bentley Institute Pencét: BIM dina basa basajan ku Iain Miskimmin, salah sahiji ahli urang sateuacanna BIM Akademi. Kalawan tambahan ieu perpustakaan urang, Bentley Institute Pencét ieu neraskeun di usaha -na pikeun nyumbang kana kamajuan rupa profesi liwat publikasi a jangkauan global pikeun infrastruktur, sadia dina print na format digital. publikasi ieu ajak komunikasi antara industri, peneliti jeung siswa, sarta aya dumasar kana kelompok Bentley leuwih taun 30 tina pangalaman dina industri infrastruktur ".

Kusabab BIM ngaronjatkeun kamampuh pikeun ngatur, ngahasilkeun jeung meakeun aset infrastruktur informasi (desain, konstruksi, operasi jeung perawatan) sapanjang siklus kahirupan maranéhanana, jumlah tumuwuh tina pamaréntah di sabudeureun dunya anu nungtut tingkat BIM Standards 2 sakumaha deliverables pikeun proyék-proyék bisa financed masarakat awam. Palaksanaan sukses strategi BIM bisa ngahasilkeun tabungan ongkos considerable, ningkat prestasi jeung hasil hadé di proyek. BIM dina basa basajan Éta mangpaat pikeun beginners jeung maranéhanana kalayan pangalaman jeung strategi BIM pikeun mastikeun yen sakabeh professional nu pinuh disusun janten bagian tina usaha industri fokus kana kamajuan BIM.

BIM dina basa basajan condenses taun pangalaman jeung palajaran diajar ti Akademi Bentley BIM kamajuan Institute. Nungtun maca ngaliwatan loba complexities nyadiakeun metodologi BIM, ngaliwatan basa basajan, hiji pamahaman konsep jeung blok wangunan diperlukeun pikeun ngahontal hiji strategi éféktif. Nembongkeun naha ngumpulkeun data dina aset penting pisan kana prosés BIM, sarta naha dipercaya jeung informasi dipercaya, dikirimkeun dina kaharti jeung consumable, éta penting pisan pikeun pembuatan éféktif kaputusan: Ngamutahirkeun, enhancement, ngagantian, ngaleupaskeun atawa ninggalkeun aset sakumaha aranjeunna.

BIM dina basa basajan Éta ogé ngajajah tilu unsur dina nyiptakeun prakték BIM anu hadé: urang, prosés, sareng téknologi. Terangkeun kumaha kombinasi unsur ieu ngagaduhan peran anu penting dina siklus pagawéan hiji asset sareng nganteurkeun hasil anu langkung saé. Buku éta ogé nalungtik "dalapan pilar kawijaksanaan BIM" anu mastikeun prakték pangpayunna BIM sareng visi global.

Panulis Iain Miskimmin koméntar, "pamikiran industri ayeuna di dunya digital nuju gancang sareng gancang. Tapi pelajaran anu kami pelajari di BIM Advance Akademi sareng anu urang bagikeun sareng anjeun dina buku ieu, mangrupikeun titik awal anu hadé pikeun individu atanapi organisasi anu hoyong néwak pertimbangan tingkat luhur sareng rinci BIM ».

Kawas sakabeh judul tina kumpulan Bentley Institute Pencét, BIM dina basa basajan Ieu boga tujuan pikeun nyadiakeun learning kontinyu nu nyandak mantuan duanana mahasiswa jeung profesi infrastruktur paling ngalaman nambahan pangalaman maranéhanana sarta ngaronjatkeun efficiencies di workflow nu.

A Jumlah berharga tina pangalaman praktis BIM ieu condensed kana ieu publikasi langsing jeung affordable ieu. BIM dina basa basajan Éta kiwari disadiakeun salaku buku dicitak dina www.Bentley.com/booksSarta ogé salaku hiji ebook Amazon na iTunes.

Ngeunaan Author jeung Editor

nyeratna Iain Miskimmin Anjeunna geus spent paling dua dekade gawe dina rojongan industri infrastruktur jeung konstruksi, nulungan pikeun nganteurkeun proyék BIM mimiti di Inggris. Kusabab 2012, anjeunna geus diarahkeun Akademi informasi Crossrail / Bentley sareng neraskeun BIM Akademi di London. posisi ieu diwenangkeun manéhna berinteraksi sareng leuwih ti jalma Industri 4.000 sabudeureun dunya pikeun moto pikiran jeung pangalaman maranéhanana dina téhnologi BIM, kaasup sababaraha proyék infrastruktur panggedena di dunya. Manéhna digawé raket jeung group of BIM dina karya UK sarta ngabalukarkeun aset infrastruktur data kamus pikeun prakarsa Inggris (IADD4UK).

sanésna Bill Hoskins Eta geus mangrupa arsiték practicing pikeun 25 taun. Antukna manehna jadi aub kalawan CAD (2D na 3D). involvement Ieu dipingpin anjeunna ngamekarkeun langkung pangalaman dina industri komputer. Anjeunna diajar kana program dina Visual Basic na SQL basis data sarta ngamekarkeun. Anjeunna mantuan ngadegkeun London 2012 masang database nu disimpen sagala dokumén pikeun pangwangunan dina Olimpiade Désa lajeng documented prosés dipaké ku tim nu diteundeun fasilitas ieu. Anjeunna oge konsultan anu dirancang pamasangan databés London Underground keur mastikeun ieu pinuh konsisten kalayan BS 1192-2007.

Ngeunaan Bentley Institute Pencét

Bentley Institute Pencét mangrupakeun pamimpin pangaweruh dina medarkeun buku teks jeung karya rujukan profésional pikeun kamajuan arsitektur, rékayasa tur konstruksi (AEC), operasi, geospatial sarta komunitas atikan. Hiji tanda di daftar na tumuwuh tina judul ngawengku buku ngawengku MicroStation, analisis jeung desain wangunan, konstruksi, jalan na tutuwuhan situs desain, analisis struktural jeung desain, sarta analisis cai na wastewater - kabeh ditulis ku pakar dina masing-masing disiplin. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Bentley Institute Pencét, mangga buka www.Bentley.com/books.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.