Ngundeur peta sarta rencanana hiji jalur maké BBBike

BBBike mangrupa aplikasi anu obyektif utama nyadiakeun hiji Ngarencana jalur pikeun iinditan, maké sapedah, kotana jeung sakuliling na.

Kumaha urang jieun Nu Ngarencana jalur urang?

Memang lamun urang buka situs anjeun web, Hal kahiji anu némbongkeun mangrupa daptar jeung ngaran rupa-rupa dayeuh, diantara nu bisa milih salah ku klik mouse.

Salaku dicatet, daptar kota pikeun milih ditembongkeun. Ku milih salah sahijina, urang asup ka layar anyar nu ngamungkinkeun urang pikeun nangtukeun lalampahan urang. Anggap we milih London (London):

Ieu dirumuskeun jalur éta, laporan ieu dicandak kalawan data diperlukeun:

tip: Catetan yen dina luhureun éta jandéla utama link héjo ngaliwatan nu Anjeun undeur "hal" dina format kml nembongan, naon bakal?

Kumaha BBBike dibere?

Urang nyarankeun yén sadia dua versi tina BBBike, anu "web basis" (nu némbongkeun) jeung "bebas" pikeun ngundeur. Dina kasus dimungkinkeun, sakuduna baca dokuméntasi nu tiasa diakses ku ngaklik klik dina "Tulung"Menu ayana di belah kénca juru handap jandéla utama:

Aya versi malah mobile, tapi reiterate, éta leuwih hade maca dokuméntasi samemehna.

Naon boga ciri BBBike kritis?

Ti dirékam dina dokuméntasi, Simkuring nyorot:

  • Ieu ngawengku leuwih ti 200 dayeuh di sakuliah dunya.
  • Ieu ngarojong leuwih ti 17 jenis peta (kalawan lapisan béda) tina OpenStreetMap, Google, sarta Bing.
  • Kamampuhan pikeun ngékspor ruteu sakumaha GPX atanapi GPS KML
  • dicitak laporan dina format PDF atawa disimpen dina handphone
  • Apdet data mingguan ti OpenStreetMap.
  1. Naon BBBike teu eta?
  • BBBike geus maju ka nyieun rencana routing keur jarak pondok, antara 5 na 15 km kurang leuwih, anu usefulness kanggo sapédah rides. teu Hal ieu dimaksudkeun salaku hiji bantuan pikeun lalampahan atanapi walks.

parabot naon nyieun BBBike?

Mun urang milih pilihan "pakakas"Ti ménu utama, urang asup ka layar anyar nu mangrupa daptar alat nu nyieun aplikasi ieu:

Urang enunciate, dina istilah lega, informasi ngeunaan parabot:

a) Aplikasi BBBike

Ieu cara sejen pikeun ngundeur "mandiri". Urang ngasongkeun waspada kana tanda na kumaha carana neangan kota. Lamun ngundeur tur masang 'mandiri' kami meunang hal kawas ieu. Aya ngan dua basa: Jerman sarta basa Inggris.

La dokuméntasi Ogé nembongkeun dua Paréntah anu bisa dipaké salaku luyu:

b) server BBBike kotak

Ngajalankeun sorangan mosaic gambar server Anjeun. Peta ditémbongkeun téh aya dina gaya mapnik. Ieu hiji aplikasi nu mintonkeun peta kalayan kualitas gambar alus maké algoritma pemetaan gancang keur ngagambarkeun aranjeunna.

c) Peta Bandingkeun

alat ieu dijieun ku Geofabrik. Versi panganyarna tina alat ieu ngarojong nepi ka layar peta 52 jeung mode salayar.

d) OpenStreetMap extracts jasa

Nimba wewengkon anu ukuranana maksimum nyaéta 960,000 km2, nyaéta wewengkon rectangular ku 1200 800 km m ngadeukeutan. Nalika kami diasupkeun pikeun kahiji kalina, éta nembongkeun kami a pangajar leutik cara ngagunakeun alat ieu:

Di dieu urang kudu nyieun sawatara observasi:

lokasi nu dipikahoyong. The crux zat. Muhun, anjeun bakal sadar, peta ditampilkeun dina website sacara standar Éta Berlin jeung sakuliling na. Kumaha lamun urang hayang kota sejen? konci anu aya dina tombol "Témbongkeun lintang jeung bujur kotak":

Mana, nalika diaktipkeun, nembongkeun kotak dipikahoyong:

Format. Nitenan taliti daptar turun-handap. format Kml teu muncul di dieu. Nyandak ieu kana rekening ...:

Tips for DUMMIES. Anggap koordinat tina nu rék tarik peta nu dipikawanoh, boh alatan mangrupa mutlak ngagagas, atawa kusabab ceuk pikir mangrupa tempat acak teu dipikawanoh, léngkah dasar nyaéta:

- Search Google koordinat tina tempat anu dianggo.

- Éta leuwih hade nganggo lintang jeung bujur nilai jeung anjeun tanda (Mun sagala) jeung solo kalawan decimal. Ulah make menit tur nilai detik. Asupkeun dua nilai dina munggaran (Kénca-handap) jeung subtract "1" atawa "2" ka tempat munggaran decimal sahiji nilai sarua keur input di baris kadua (right- pojok luhur)

- Tuturkeun léngkah tutorial disadiakeun ku program (katempo luhureun). Saatos masihan, anjeun geus ngahontal e-mail sorangan link pikeun ngundeur. conto Gancang:

Dina Google:

Dina BBBike: Anjeun ngan perlu "nampung" wewengkon ngagunakeun:

- Pencét tombol "sari"Jeung presto!

e) eunteung planet.osm

El situs download tina BBBike nyadiakeun database of OpenStreetMap Full Planét format OSM XML sarta format binér Protocolbuffer. Ogé kaasup excerpts ti leuwih ti 200 kota jeung wewengkon di sakuliah dunya.

Ieu, sacara lega diomongkeun, informasi dina BBBike. Lamun hayang nyobaan ngarasakeun bebas pikeun ngundeur "mandiri" versi ku ngadatangan web aplikasi. Dugi waktos salajengna!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.