bisi robah surat kalawan Microsoft Word tur leuwih

Gambar (6) Kecap 2007 na pita, sakumaha AutoCAD kami ninggalkeun sawatara hal kaluar kontrol dina kali kami puguh.

masalahna

Kuring ieu pilari pikeun ngarobah tulisan kana aksara leutik uppercase, nu éta hiji klik dina menu nu sateuacan. Taya gagasan mana éta, sarta lamun aya teu cukup kasabaran, jadi kuring mimiti nyobaan kombinasi kenop, shift, Ctrl, alt, sarta fungsi F2, F4, jsb

Tungtungna (engké) aranjeunna blew kuring nu geus Shift + F3.

Kecap 2007 mun uppercase

téks nu geus dipilih, teras shift + F3, sarta dina conto kahiji ditémbongkeun mung sababaraha hurup munggaran uppercase téks:

Kecap 2007 mun uppercase

Mun dilarapkeun deui shift + F3 sagalana janten ibukota:

Kecap 2007 mun uppercase

Masalah sejen

Tanpa merealisasikan naon konci éta, abdi diaktipkeun sababaraha karakter aneh bracketed Gambar, hyperlinks, footnotes, kandel ... nanaon éta sami, ngan dibawa ka kapikiran naon urang teu di layar biru tina Firman Sampurna.

Kecap 2007 mun uppercase

Ieu alatan dina Konci widang diaktipkeun. Urang kedah ningali penderitaan kuring indit ngaliwatan, sabab kuring hayang deui, kalawan sakabeh pangaweruh abdi dina geofumar luhur mah katingali teu mungkin dugi konéksi Internét.

Ngaktipkeun atanapi mareuman dipaké Alt + F9

Kecap 2007 mun uppercase

Mun rék ngarobah hal surat kalawan Excel, éta dipigawé ku fungsi handap:

Upper ngarobih hal nu

Handap pikeun pindah ka aksara leutik

Ditangtoskeun ninggalkeun capitalize hurup kahiji

Anggap sél luar A2, teras:

= Luhur (A2) Ngarobah téks ka sadayana UPPERCASE (Juan Carlos PERDOMO)
= Handap (A2) Ngarobah téks ka sadayana aksara leutik (Juan Carlos perdomo)
= Ditangtoskeun (A2) Robah téks kana judul (Juan Carlos Perdomo)

7 balesan pikeun "Robah hal surat kalawan Microsoft Word lajeng sababaraha"

  1. Hatur nuhun putting nu hyperlinks sarta gambar dina jepitan !!!, sataun katukang Kuring ieu nonton aranjeunna bracketed na nowhere kaluar kumaha carana ngarobah

  2. Alus teuing, Hatur nuhun kanggo medarkeun ieu pitulung hébat.

  3. Sareng ... ku kasempetan naon waé bakal aya jalma terang kumaha carana masihan gambar ka "Watermark"? Dina sateuacana Firman anu saderhana mah milih gambarna, milih "Format Image" sareng aya waé sareng tanpa seueur karya kuring milih "Watermark". Henteu ayeuna, ayeuna anjeun kedah angkat "groping" dugi ka ngahontal naon anu dipikahoyong. Kuring terang aya sofwér pikeun ngarobih gambar, tapi anu munggaran mah henteu kedah dianggo. Kuring terang éta gaduh "Watermark", tapi kanggo "latar halaman", éta henteu jalan sapertos.
    Mun saha weruh mana aplikasi ieu, urang ngahargaan eta.
    Salam ti Ratchets, Venezuela.

  4. Hai Monica, éta pilihan pikeun pindah ti handap ka hal luhur téh aya, tapi teu sabalikna, bisi hurup atawa capitalize hurup mimiti kecap.

  5. Lajeng Kami teh ngan hiji anu nyangka béda, Kuring keur recommending ka sadaya abdi ngabandingkeun kami, sigana fasilitas pisan intuitif jeung hébat nalika maké fungsi husus, contona, lamun aya di méja, Anjeun gaduh sakabeh pilihan dina tulbar leungeun, nu ngan lulus kursus mere Anjeun pilihan ningali hasilna, upami anjeun kalawan gambar teuing, tur jadi jeung sagalana. Sarta masalah comentabais dimodalan moal manggihan deui jadi farfetched: maneh pilih teks rék pindah ka hal luhur, jeung menu icio jero kotak Sumber, anjeun boga fechita bisa nyebarkeun, éta muka jandela dimana muncul sagala pilihan, sarta salah sahijina nyaeta gede.

  6. Ku kituna kuring, sobat dear ... Abdi nganggo Word 2003. sarta sakabeh Suite Anjeun.
    Numutkeun ka MS, parobihan suite na sateuacana, anu kuring yakin disebat 2005, didasarkeun kana "kajian ngeunaan tingkah laku pangguna ... blah blah blah".
    Kabeneran aya na "kelompok fokus" dina pendapat kuring henteu ngakibatkeun hasil anu saé. Kuring nganggo suite Office ti 95 sareng kuring biasa sareng sadaya potong kompasna anu teu kantos robih…. ka dua suite terakhir ieu.
    The hanjelu kuring kungsi lamun kuring hayang pikeun manggihan pilihan jeung teu bisa manggihan eta.
    Janten kuring direngsekeun éta ku ngamuat 2003 dina PC na. Tangtosna, upami dina patepang anu sanés aya jalma "diropéa", teu aya cara, sanaos kuring mendakan panggunaan klik anu leres anu masihan hasil kuring.

    KACINDEKAN: ieu panungtungan Suites henteu intuitif jeung maranéhna pasang aksi kedah geus geus digambar conclusions maranéhanana. Atoh ...
    Salam ti Peru
    Nancy

  7. Kuring ngarasa nyeri anjeun salaku lamun éta milik ;-), abdi oge hate anjeun jeung sagalana nungtun kuring leuwih lila ti méméh, sarta kalawan Excel jeung Aksés téh malah parah

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.