Indit Bolivia

Éta PMN 6, sadinten kusabab kuring ngantunkeun 4 subuh di bumi kuring, kuring lirén di El Salvador sareng kuring di Lima saprak 2 siang, ngantosan penerbangan kuring ka Santa Cruz de la Sierra anu daunna dugi ka The 9 peuting.

bobo di bandara

Upami sadayana berjalan lancar, dinten tengah wengi kuring sumping ... janten kuring bakal aya kanggo sésan saminggu.

Kuring ngaharepkeun nepikeun sababaraha aspék penting tina cadastre seminar perumahan, bari kuring nyarankeun maca gancang ieu:

Forum Gabriel Ortiz

Forum forum

  • Bédana antara "geografis" sareng "geodétik"
  • Labél UTM koordinat di AutoCAD nganggo lisen
  • Nyiptakeun tempat tanpa kasalahan sareng lengkung konsisten (MDT)

Dina blog anu sanés

  • Goolzoom hoyong angkat langkung jauh
  • Unduh peta digital tina Institut Cartographic of Catalonia
  • Ngitung online IQ anjeun
  • Dimimitian ku PostGIS, bengkel praktis

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.