The sejen tur sawaktu ...

Saolah-olah éta waktu éta saolah-olah aya waktos henteu
dinten abdi masihan sorangan masihan
mun dipikir
dina éta
waktos.

Saolah-olah éta
waktos anu sami,
Abdi masihan abdi waktos anu sanés, milari
dina haté abdi
Jalma panon
yén maranéhna ditinggalkeun
ditandaan
naon atuh masih ngarasa,
najan aya waktos deui.

Taya deui waktos anu sareng

Saprak euweuh deui waktos saolah-olah aya waktos henteu
dinten kuring indit néangan anjeun
dina spasi anu sarua
ti waktos éta,
perasaan deui
katingal amis anjeun
di dieu pisan di jero.

Sanajan geus sanés waktos deui.

Na, saolah-olah, éta lain waktu
kuadrat nyalira
aya sanes Bluff
komo henteu
sumberna
Tapi bakal sumpah
nu masih cicing di dieu
dina hawa, sareng dina angin anu sarua.

Saolah-olah éta, sami sami ...
waktos

2 Balesan pikeun "The sejen sareng waktos anu sareng ..."

  1. Teu aya ragu yén nalika pujangga diideuan, kematangan téh dialog lahir.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.