Kumaha carana miceun koma jeung hyperlinks tina angka di Excel

Sering lamun nyalin data Internet pikeun Excel, anu nomer gaduh koma saperti rébuan separators. Deui ngarobah format jumlah sél, téks tetep sabab Excel moal bisa neuleuman rébuan SEPARATOR sanggeus angka boga 6 digit, atawa leuwih ti hiji juta.

Kuring gé nunjukkeun hal ieu tabel statistik Internet, nu Kuring spoke sababaraha poé:

estadisticasinternet Tempo éta salaku fungsi salinan / tauco, disadiakeun maranéhna teu ngirim sél dihijikeun. Tapi angka maranéhanana balik kawas naskah.

estadisticasinternet4

jalan kaluar pikeun aranjeunna nyokot tilu léngkah basajan:

statistik internét 1. Masihan sél format teks.

Hal ieu dilakukeun ku cara milih teks, ku katuhu-klik sarta milih Format Sél. Teras we nyieun robah nu aya.

2. Panggihan tur ngaganti koma.

Ieu diaktipkeun kalawan Ctrl + b konci lamun Excel dina basa Spanyol. Pilihan pilarian dipilih koma (,) jeung kotak kosong keur ngaganti. Lajeng tombol ngamutahirkeun sadayana.

hasilna nyaeta sakabeh koma bakal dihapus. Panon, miara kudu dilaksanakeun sabab Pilihan hijina kedah kaasup nomer kami hayang robah jadi anu henteu ngaruksak bagéan file mana koma sorangan anu sah.

3. Masihan sél format angka.

lengkah 1 ieu lajeng terusan, tapi nunjukkeun yén format nyaéta Jumlah.

Kumaha dihapus hyperlinks ti sababaraha sél

asuransi Ieu no way lianna tapi leupas alatan di ujung ti basa dina taun anu sarua. Mupus hiji hiji teu masalah lantaran tombol mouse katuhu geus rengse, tapi nyieun deui leuwih sél teu bisa dipigawé atawa kalayan salin hususKusabab lamun urang menta nilai témpél hyperlink di salawasna bakal bagian diselapkeun kana sél sakumaha XML, moal téks.

Naon salah tiasa ngalakukeun éta pikeun nyalin sagalana yén kapentingan kami, hiji kolom kosong kalawan Témpél pilihan Special, Tumbu témpél.

Maranéhanana sél boga eusi tapi teu hyperlink jeung ieu tiasa nyalin jeung nilai témpél ka sél aslina.

5 balesan pikeun "Kumaha jang ngaleupaskeun koma jeung hyperlinks tina angka di Excel"

  1. Éta ngalayanan kuring berkat pisan. Henteu sapertos sadayana geeks YouTube

  2. Hai Abdi kedah ngaleungitkeun koma kalayan ngajaga 0 di tungtung perpuluhan, tapi nalika kuring nerapkeun prosedur diajar ngajar éta ngaleungitkeun. The 2.950,30 anu tetep 295030. Naon format kuring dianggo? Atanapi naon prosedur kuring diterapkeun? Hatur nuhun !!

  3. Nu kajadian ka anjeun lantaran tinimbang ninggalkeun spasi bersih, naha milih mana bakal ngaganti koma nu, nempatkeun spasi jeung spasi bar dina kibor.
    Ayeuna anjeun kudu nyokot spasi jeung ninggalkeun eta handap beresih, tur Anjeun bakal mupus spasi.

  4. ps mah béda jeung léngkah kapaksa 1,080,480 1 080 jeung aku 480 na 1080480 Kuring hayang éta, Kuring geus q do?

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.