masalah 4: Acer Aspire Hiji, teu dikirim ka Datashow

Dina kasus komputer Acer AspireKombinasi ngirim pintonan layar ka projector kana monitor éksternal anu kombinasi FN + F5. Ieu bisa lumangsung yén euweuh jawaban, sarta lamun anjeun boga 200 jalma di hareupeunana, éta masalah badag.

Hayu urang tingali kumaha ngajawab eta.

Lamun sagalana aya dina urutan

Salah sahiji alesan utama nyaeta ngan kenop nu asak, nu gaya maneh bakal naon portabel sejen tur boga gambaran anu nganggur kajadian. Atawa ngagunakeun kenop sejenna nu sok F5. Kedah mencet huruf bulao Fnterus F5Tapi teu tahan kenop fungsi dugi menu ngambang nu ngidinan Anjeun milih ngirim rék némbongan:

5 acer aspire salah FN

  • Ikon kahiji hartina teu ngirim nanaon, jadi ulah ngaleupaskeun tombol FN teu nanaon.
  • kadua, dikirim ka monitor kadua, ninggalkeun nempo oge dina laptop. Nu disadvantage pilihan ieu nu teu bisa boga resolusi gede ti dirojong ku laptop.
  • Hiji pihak ngirimkeun mung monitor éksternal. Ieu idéal lamun boga hiji monitor éksternal tur hoyong gaduh resolusi luhur teu dirojong ku laptop.
  • Nu kaopat dikirimkeun ukur keur projector a, dina resolusi 800 600 ×

Lamun hal anu misconfigured.

Ieu kajadian nu hiji bangor geus pegat hal, biasana geus keuna msconfig neangan pikeun ngaronjatkeun kagancangan boot.

Keur kitu, urang:

Mimitian> Jalankeun> msconfig> OK

5 acer aspire salah FN

Di dieu urang buka tab ngamimitian jeung pariksa pilihan QtZgAcer. 5 acer aspire salah FNThe diaktipkeun, lajeng pilih narimaSistim bakal merlukeun reboot.

Sakali mesin téh lajeng balikan deui kedah aya deui jadi masalah.

Nalika kami ngarobah ieu, pesen nu reminds yén kami geus keuna konfigurasi boot némbongan ka urang. Urang kudu ngaktipkeun pilihan teu apal deui.

sabab extraneous sejen, kudu tingali lamun projector henteu nyambung ka port luyu (sabagian mawa dua) atawa eta hartina leungit sarta merlukeun reboot ngakuan mesin.

Éta ogé kajadian yén kombinasi Kunci FN + F5 henteu angkat tab kanggo milih kiriman; Biasana kajadian sabab mesin parantos pareum sareng anggeus nganggo monitor sekundér atanapi nalika monitor katilu sapertos Ipad parantos diintegrasikeun sareng aplikasi Idisplay. Kaluaran pikeun klik katuhu dina desktop sareng milih sipat, teras dina tab "konfigurasi" unggal monitor dipilih sareng pilihan "pangsaosan desktop" dinonaktipkeun, teras nampi.

2 balesan pikeun "Masalah 4: Acer Aspire Hiji teu ngirim Datashow"

  1. Hatur nuhun pisan !!!! solusi ... anu !! travesurar ka meunang gancang dina sési ngamimitian proyeccción sistem dimaksud pikeun data acara

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.