Kursus Paramétrik PTC CREO - Desain, analisa sareng simulasi (2/3)

Creo Parametric mangrupikeun desain, manufaktur sareng rékayasa rékayasa PTC Corporation. Mangrupikeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun modél, fotorealisme, animasi desain, bursa data, diantara sipat-sipat sanés anu ngajantenkeun populér pisan di antara desainer mékanis sareng propésional anu sanés.

AulaGEO nampilkeun kursus modél 3D canggih ieu anu ngagunakeun paréntah Creo Parametric canggih. Di jerona, paréntah dijelaskeun sacara rinci sareng hiji proyek praktis bakal dilaksanakeun pikeun nguatkeun diajar. File-file latihan kalebet ogé gambar-gambar hasil tina proyék ahir.

Naon anu bakal aranjeunna pelajari?

  • PTC CREO
  • Ngumpulkeun bagian
  • Modél 3D sareng mékanisme simulasi

Prasyarat kursus?

  • Euweuh

Saha éta?

  • Birokrat
  • Modél 3D
  • Désainer bagian mékanis

inpo leuwih

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.