Daptar software Kuring geus reviewed

arcocad arcview google bumiKuring nyarios ayeuna naon hartina dina statistik ngobrol ngeunaan software, khusus Program 11 anu ngawakilan 50% tina kunjungan anu dikujudkeun ku kecap konci. Hese masihan saran parantos launna anu hadé, sabab éta gumantung kana kaayaan béda kontéks éta (sareng pérak), paling anu tiasa mah aspire nyaeta nyerat sareng masihan kesan; ku kituna batur ngabentuk sorangan. Hanjakal for kabawa blog, khusus sastrawan anu alami pikeun eusi, anu aya rasa banyolan, kesabaran, ironi, tanpa aranjeunna dunya tiasa langkung pragmatis ... tapi lain blog anu kedah ngadeukeutan (sahenteuna) ngahasilkeun pelesir eta dirancang) langkung ti keprok.

6 favorit kuring Aya genep program anu sering kuring ngobrol, sareng anu janten karesep kuring; dina sababaraha kasus langkung anu nganggo anu dianggo ku kapuasan atanapi salaku J bakal nyebutkeun, langkung kaluar tina kabiasaan ti pelesir. Pikeun nyortir urutan eusi I dijieun kaca indéks. Ieu program 6 nyaéta:

  • arcocad arcview google bumiAutoCAD (pos 178)

Pos 178 henteu waé tingal alat dasar, tapi Peta AutoCAD, 3D Sipil, Softdesk 8, AutoCAD WS, CivilCAD, Plex.Earth sareng pos sanés sejenna anu aya topik anu sanés tapi anu ngalibetkeunnana. Kusabab éta kawentar, sareng alat CAD munggaran anu kuring terang, abdi sering Resort ka program ieu. Najan loba blog sareng panglawungan dina AutoCAD, biasana ngémutan datang di dieu anu hoyong terang terang kumaha ngundeur gratis AutoCAD ...

  • arcocad arcview google bumiMicrostation (pos 175)

Kawas AutoCAD, sajaba ti alat dasar, abdi nyarios Bentley Map, Microstation Geographics, Descartes, Bentley Cadastre sareng sesa dunya. Sakapeung kuring kuring geus ngabandingkeun antara duanana merek, sababaraha sajarah sareng kritikannya.

  • arcocad arcview google bumiArcGIS (pos 92)

Kusabab popularitasnya, abdi tétéla waé, sanaos tacan mah sering milih alesan harga dina tingkat bisnis. Sahiji watek ngahormat hak cipta, abdi resep nganggo Open Source atanapi cost cost tools.

  • arcocad arcview google bumiManifold GIS (89 pos)

Kuring geus nyokot langkung mangpaatkeun alat ieu, kusabab artumanana nganggo anggeranana.

  • GvSIG (60 pos)

arcocad arcview google bumi Ieu sumping telat ka blogna, najan éta nganna ngahibur kuring. Di tingkat alat open source, abdi kedah nengetan kelestarian dina jangka sedeng, salami ngembangkeun sareng alliances ulah turun.

  • Google Earth (pos 172)

arcocad arcview google bumi Teu sigana sapertos kitu, tapi kuring nyerat langkung langkung seueur ngeunaan Google Earth ti program sanésna, sanajan sok salawasna berinteraksi sareng aranjeunna atanapi aplikasi wéb. Sanaos sanés alat GIS konvensional, leresna ngaran na bakal ngabenerkeun haseup rook éta ayeuna bakal aya dina ngaran neogéografi.

GIS lianna atanapi program pamakéan patali Salian ti eta anu saencana, kuring parantos ulasan ulasan ti program-program anu sanés, sababaraha waé éta pantes loba langkung ti kalimah basajan, aya sababaraha aplikasi anu patali jeung karya GIS:

  1. QGis, Anu pangalusna tina muka sumber
  2. uDig, Ngembangkeun alus, tapi kawates
  3. MapInfo, tahan, tapi ...
  4. Mapper global, ayeuna teh tumuwuh pisan
  5. Cadcorp, Garis produk GIS
  6. Sitch Maps ... ngundeur gambar ti Google Earth
  7. ContouringGE ... ngagambarkeun kurva tingkat di Google Earth
  8. Maptext, Aplikasi lawanna
  9. kuring Integeo, Usaha AKAL
  10. MapExport, BodhisattvaBot kalawan peta Google
  11. Fdo2fdo, Konversi format
  12. MapSuite, Garis produk GIS
  13. Erdas Titan ... ngobrol sareng ngabagikeun data
  14. MapServer, Publikasi wéb
  15. TatukGis Viewer, Panempo data hébat

Program lianna CAD Dina kasus CAD, pedaran abdi tos ngawengku:

  1. Topocad, Pohara hadé pikeun Topografi sareng desain
  2. ArchiCAD, Golongan kategori kalayan 8 pos patali
  3. BitCAD, Ti garis IntelliCAD
  4. ProgeCAD (IntelliCAD), kahoyong mah leuwih seueur dina garis ieu
  5. eCAD Lite, Pilihan pikeun Microstation
  6. QCAD, Pilihan pikeun Linux sareng Mac
  7. Geo5, CAD diterapkeun kana mékanika taneuh
  8. AnyDWG, pikeun ngarobah payil dwg
  9. Poto Modeller ... ti poto pikeun model 3D
  10. FastCAD, ti panyipta tina versi munggaran tina AutoCAD
  11. CAD Explorer, milarian file CAD sapertos na Google
  12. Ares, solusi CAD pikeun Mac jeung Linux
  13. AutoCAD WS, AutoCAD tina internét
  14. Alibre, Anu pangalusna pikeun desain mékanis 3D
  15. PlexEarth Parabot, peryogi pikeun nyambungkeun AutoCAD sareng Google Earth
  16. CivilCAD, aplikasi dina AutoCAD pikeun Téknik Sipil sareng Surveying

Program nu sami sareng Google Earth

  1. ArcGIS Explorer, Janten tapi beurat
  2. NASA Dunya Angin, sumur tapi Java (lalaunan)
  3. GeoShowswasta
  4. MapJack, alternatif pikeun Street View
  5. maya Bumi, Leuwih seueur data di sababaraha nagara

Program séjén

Nu lian geus disebutkeun ku révisi atawa cara maké basajan, di antarana:

  1. Dossier Manajer ... manajemén dokumen
  2. SodelsCot, ... pikeun ngarobah téks kana audio
  3. Live Writter ... pikeun blog gunana
  4. Vuze ... kagunaan tur perversions
  5. Google Crhome ... napigasi sareng pelesir
  6. CardRecovery ... nalika SD ieu ruksak
  7. Earthplot ... grafik dina Google Earth
  8. MapinXL, ... peta ti Excel
  9. Woopra, ngawas blog sacara real waktu
  10. Codecompare, pikeun ngabandingkeun dokumén
  11. Ngahéngékeun sagala, mun berinteraksi AutoCAD sareng Excel
  12. TeamViewer, pikeun pangrojong internét jauh
  13. Kantor MobileMapper, Pikeun postprocess data GPS

Aplikasi Ipad

Ku datangna nu pakakas ieu datang leyuran anyar, basajan tapi jétu sareng anu pasti bakal tumuwuh jumlahna.

  1. Blogsy, nulis ti Ipad
  2. GPS Gaia, Candak ruteu

Di tengah 2011, upami urang nyimpulkeun, 56 sigana seueur pisan, tapi ngan genep mimiti ngandung volume pangbadagna. Seueur anu sanésna ngagaduhan pos.

Urangsunda software %
Program anu dipilih 6 11%
Program GIS lianna 15 27%
Program lianna CAD 14 25%
Program nu sami sareng Google Earth 5 9%
Program séjén 14 25%
Aplikasi Ipad 2 4%
total 37 100%

4 Balesan pikeun "Daptar Pakakas Lunak anu geus kuring Ulang"

  1. Sacara umum éta software alus. Nalika éta henteu dipiboga ku PitneyBowes, éta dina tempat kagenep dina kategori pamakean, akhir-akhir ieu seueur perbaikan anu dilakukeun, tapi éta parangkat lunak anu teu dipikanyaho dina konteks Hispanik.

  2. Naha anjeun tiasa apal kana MapInfo GIS? Sabab dina ensiklopedia mah umumna teu aya,

  3. Anjeun tiasa ngundeur aranjeunna tina halaman Ashtech

  4. Hai, kumaha cara abdi, abdi gaduh peta mobile 6, tapi saha anu ngajual ka abdi masihan ka abdi tanpa pakakas sélah pemetian atanapi lapangan pemetaan mobile anu nempo yén éta bisa mawa program éta pikeun ngumpulkeun data sareng GPS, ngan ukur jandéla mobile tapi tapi tiasa kuring muka éta dianggo salaku GPS?
    Lamun henteu ngan ukur berpungsi jiga palm
    Hatur nuhun sareng salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.