Lista de Software que he revisado

arcocad arcview google bumiKuring nyarios ayeuna naon hartina dina statistik ngobrol ngeunaan software, khusus Program 11 anu ngagambarkeun 50% kunjungan sumping ku kecap konci. Hésé pikeun masihan rékomendasi mana parangkat lunak anu langkung saé, sabab éta gumantung kana kaayaan kontéks anu béda (sareng artos), anu paling anu kuring ngarepkeun nyaéta nyerat sareng masihan kesan kuring; pikeun batur pikeun ngabentuk sorangan. Hanjakalna janten blog, kakhususan panulis alamiah dina eusina, sapertos rasa humor, sabar, ironis, tanpa aranjeunna dunya tiasa langkung pragmatis ... tapi sanés blog anu kedah (sahenteuna ieu) ngahasilkeun kasenangan (sabab cara éta didesain) langkung ti ngan ukur keprok.

6 favorit kuring Aya genep acara anu kuring sering nyarioskeun, sareng anu janten favorit kuring; dina sababaraha kasus langkung seueur pikeun dianggo tibatan pikeun kapuasan atanapi sakumaha anu bakal ditepikeun ku J, langkung seueur tina kabiasaan tibatan resep. Pikeun satengah mesen toko eusi mah  kaca indéks. Ieu program 6 nyaéta:

 

  • arcocad arcview google bumiAutoCAD (pos 178)

Tulisan 178 sanés ngan ukur ngarujuk kana pakakas dasarna, tapi AutoCAD Map, Civil 3D, Softdesk 8, AutoCAD WS, CivilCAD, Plex. Earth sareng postingan anu sanés aya dina topik anu sanés tapi ngalibetkeunana. Kusabab éta populér pisan, sareng alat CAD munggaran anu kuring terang, kuring sering nganggo program ieu. Sanaos seueur blog sareng forum ngeunaan AutoCAD, datang umumna kadieu anu hoyong terang kumaha cara ngaunduh AutoCAD gratis ...

 

  • arcocad arcview google bumiMicrostation (pos 175)

Sapertos AutoCAD, sajaba ti alat dasarna kuring parantos nyarioskeun ngeunaan Peta Bentley, Microstation Geographics, Descartes, Bentley Cadastre sareng sakumna dunya. Dina sababaraha waktos kuring parantos ngabandingkeun antara duanana mérek, sababaraha sajarah sareng kritik ngeunaan fungsionalitasna.

 

  • arcocad arcview google bumiArcGIS (pos 92)

Kusabab popularitasna, kuring henteu tinggaleun, sanaos henteu janten karesep kuring kusabab alesan harga di tingkat bisnis. Sareng kusabab kabiasaan ngahargaan hak cipta, kuring langkung resep nganggo Open Source atanapi alat murah.

 

  • arcocad arcview google bumiManifold GIS (89 pos)

Kuring geus nyokot langkung mangpaatkeun alat ieu, kusabab artumanana nganggo anggeranana.

 

  • GvSIG (60 pos)

arcocad arcview google bumi Anu salah ieu telat sumping kana blog, sanaos akhir-akhir ieu ngahibur kuring. Dina tingkat pakakas sumber terbuka, kuring ngahargaan kelestarian dina jangka menengah, salami pamekaran sareng kemitraan henteu nurunkeun penjagaana.

 

  • Google Earth (pos 172)

arcocad arcview google bumi Sigana mah henteu kitu, tapi kuring parantos nyerat langkung seueur ngeunaan Google Earth tibatan program anu sanés, sanaos ampir-ampiran waé saling komunikasi sareng aranjeunna atanapi sareng aplikasi wéb. Sanaos sanés alat GIS konvensional, pastina namina bakal negeskeun deui puffs anu kanggo ayeuna diperjuangkeun ku nami neogeography.

GIS lianna atanapi program pamakéan patali Salian ti eta anu saencana, kuring parantos ulasan ulasan ti program-program anu sanés, sababaraha waé éta pantes loba langkung ti kalimah basajan, aya sababaraha aplikasi anu patali jeung karya GIS:

  1. QGis, Anu pangalusna tina muka sumber
  2. uDig, Ngembangkeun alus, tapi kawates
  3. MapInfo, tahan, tapi ...
  4. Mapper global, ayeuna teh tumuwuh pisan
  5. Cadcorp, Garis produk GIS
  6. Sitch Maps ... ngundeur gambar ti Google Earth
  7. ContouringGE ... ngagambarkeun kurva tingkat di Google Earth
  8. Maptext, Aplikasi lawanna
  9. kuring Integeo, Usaha AKAL
  10. MapExport, BodhisattvaBot kalawan peta Google
  11. Fdo2fdo, Konversi format
  12. MapSuite, Garis produk GIS
  13. Erdas Titan ... ngobrol sareng ngabagikeun data
  14. MapServer, Publikasi wéb
  15. TatukGis Viewer, Panempo data hébat

Program lianna CAD Dina kasus CAD, pedaran abdi tos ngawengku:

  1. Topocad, Pohara hadé pikeun Topografi sareng desain
  2. ArchiCAD, Golongan kategori kalayan 8 pos patali
  3. BitCAD, Ti garis IntelliCAD
  4. ProgeCAD (IntelliCAD), kahoyong mah leuwih seueur dina garis ieu
  5. eCAD Lite, Pilihan pikeun Microstation
  6. QCAD, Pilihan pikeun Linux sareng Mac
  7. Geo5, CAD diterapkeun kana mékanika taneuh
  8. AnyDWG, pikeun ngarobah payil dwg
  9. Poto Modeller ... ti poto pikeun model 3D
  10. FastCAD, ti panyipta tina versi munggaran tina AutoCAD
  11. CAD Explorer, milarian file CAD sapertos na Google
  12. Ares, solusi CAD pikeun Mac jeung Linux
  13. AutoCAD WS, AutoCAD tina internét
  14. Alibre, Anu pangalusna pikeun desain mékanis 3D
  15. PlexEarth Parabot, peryogi pikeun nyambungkeun AutoCAD sareng Google Earth
  16. CivilCAD, aplikasi dina AutoCAD pikeun Téknik Sipil sareng Surveying

Program nu sami sareng Google Earth

  1. ArcGIS Explorer, Janten tapi beurat
  2. NASA Dunya Angin, sumur tapi Java (lalaunan)
  3. GeoShowswasta
  4. MapJack, alternatif pikeun Street View
  5. maya Bumi, Leuwih seueur data di sababaraha nagara

Program séjén

Nu lian geus disebutkeun ku révisi atawa cara maké basajan, di antarana:

  1. Dossier Manajer ... manajemén dokumen
  2. SodelsCot, ... pikeun ngarobah téks kana audio
  3. Live Writter ... pikeun blog gunana
  4. Vuze ... kagunaan tur perversions
  5. Google Crhome ... napigasi sareng pelesir
  6. CardRecovery ... nalika SD ieu ruksak
  7. Earthplot ... grafik dina Google Earth
  8. MapinXL, ... peta ti Excel
  9. Woopra, ngawas blog sacara real waktu
  10. Codecompare, pikeun ngabandingkeun dokumén
  11. Ngahéngékeun sagala, mun berinteraksi AutoCAD sareng Excel
  12. TeamViewer, pikeun pangrojong internét jauh
  13. Kantor MobileMapper, Pikeun postprocess data GPS

Aplikasi Ipad

Ku datangna nu pakakas ieu datang leyuran anyar, basajan tapi jétu sareng anu pasti bakal tumuwuh jumlahna.

  1. Blogsy, nulis ti Ipad
  2. GPS Gaia, Candak ruteu

Dina pertengahan 2011, upami urang nyimpulkeun, 56 sigana seueur pisan, tapi ngan genep anu munggaran anu ngandung jilid ageung konténna. Seueur anu sanésna boro-boro gaduh postingan.

Urangsunda software %
Program anu dipilih 6 11%
Program GIS lianna 15 27%
Program lianna CAD 14 25%
Program nu sami sareng Google Earth 5 9%
Program séjén 14 25%
Aplikasi Ipad 2 4%
total 37 100%

4 Balesan kana "Daptar Software Kuring parantos marios"

  1. Sacara umum éta software alus. Nalika éta henteu dipiboga ku PitneyBowes, éta dina tempat kagenep dina kategori pamakean, akhir-akhir ieu seueur perbaikan anu dilakukeun, tapi éta parangkat lunak anu teu dipikanyaho dina konteks Hispanik.

  2. Naha anjeun tiasa apal kana MapInfo GIS? Sabab dina ensiklopedia mah umumna teu aya,

  3. Anjeun tiasa ngundeur aranjeunna tina halaman Ashtech

  4. Hai, kumaha cara abdi, abdi gaduh peta mobile 6, tapi saha anu ngajual ka abdi masihan ka abdi tanpa pakakas sélah pemetian atanapi lapangan pemetaan mobile anu nempo yén éta bisa mawa program éta pikeun ngumpulkeun data sareng GPS, ngan ukur jandéla mobile tapi tapi tiasa kuring muka éta dianggo salaku GPS?
    Lamun henteu ngan ukur berpungsi jiga palm
    Hatur nuhun sareng salam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.