1 sirkular: 2016 Kongrés TOPCART

Illustrious Official College of Geomatics and Topography Engineering ngumumkeun XI Kongrés Internasional Geomatics sareng Scienceslmu Bumi, anu diayakeun di Istana Kongrés Toledo (El Greco), ti 26 ka 30 Oktober Oktober 2016.

topcart
Kajadian penting ieu boga tujuan pikeun ngembarkeun ku kamajuan ilmiah jeung teknis dina Geomatics sareng élmu patali anu séjén, anu diringkeskeun mimiti sareng sawatara tulisan, anu bakal diayakeun, minangka pangémon pikeun umum atanapi umum pikeun umum.

Komisi TOPCART:

C1: Cryosphere sareng perubahan iklim, Dr. Fransisco Navarro Valero.
C2: Résiko alam, Dr. Emilio Carreño Herrero.
C3: Pengamatan Téritori, Dr. Israel Quintanilla García.
C4: Cadastre sareng harta Dr. Dr. Alcázar Molina.
C5: Geoinformasi: Dr Luis Joyanes Aguilar.

Aya ogé bakal komisi di daérah anu penting sapertos sistem rujukan, karya sipil sareng kartografi.

komunikasi:

Pangakuan komunikasi pikeun presentasi dina kongres bakal mutuskeun ku panitia ilmiah dina mode pamandangan peer. Ku sabab kitu, pangarangna kedah ngirim kasimpulan atanapi "abstrak" tina folio (kira-kira karakter 2.000 kalayan padah, kaasup kecap konci na dimana luyu, rujukan bibliographic). Kaputusan diadopsi ku panitia ilmiah bakal diémbarkeun ka pihak paribasa samemeh 1 Juli tina 2016. Artikel lengkep sakuduna dikirimkeun ngaliwatan halaman wéb kongres, méméh 1 Oktober of 2016. Kertas jeung publikasi éléktronik sanésna bakal dilakukeun, sareng sadaya artikel ditarima.

Deadline pikeun kaluman abstrak ayeuna buka ngaliwatan ramatloka kongres http://www.topcart2016.com, Duanana dina basa Spanyol sareng basa Inggris.

pendaptaran:

Harga pangakuan umum nyaéta 150 euro, sabab bebas pikeun anggota COIGT. Aya entryntri sareng harga ngurangan 5 euro anu ngamungkinkeun aksés ka kongres nalika dinten Oktober 29 sareng 30 Oktober 2016. Mangsa pendaptaran ayeuna dibuka ngaliwatan loka, http://www.topcart2016.com.

Hibksisan

Pikeun anu nampilkeun sareng sponsor, aya tilu rupa partisipasi dina kongres.

  • Dasar Exhibitor (3.000 euro + PPN): 5 invitations pinuh ka kongres, putus kopi nalika ngarecah, uleman 2 ka dinner Gala, poster 2 dina paméran ilmiah, pengumuman (ukuranana A4) dina majalah TOPCART salila sataun 2016 , ketersediaan kamar konferensi di bengkel komérsial pikeun presentasi produk perusahaan (kamar 1 pikeun 45 menit), logo parusahaan dina ramatloka kongres, aksés bébas kamar VIP (dumasar kana kasadiaan), sambungan internét ku wifi na nangtung di acara dagang 3m x 3m kalayan karpét, frieze dilabélan, sambungan listrik, assembly sareng disassembly.
  • Premium Exhibitor (4.500 euro + PPN): 10 invitations pinuh ka kongres, putus kopi nalika ngarecah, uleman 2 ka dinner Gala, poster 2 dina paméran ilmiah, pengumuman (ukuranana A4) dina majalah TOPCART salila sataun 2016 , salah sahiji sisipan (maksimum 20 gr, ukuran A5) dina majalah 1UM sirkular TOPCART2016 Kongrés 4 TOPCART majalah atanapi dina newsletter I + GEO salila sataun 2016, kasadiaan ruang konferensi dina bengkel komérsial pikeun ngalebetkeun produk produk kanggo dua presentasi 2 menit), logo parusahaan dina ramatloka anu College tur pariwara dina bahan pikeun congressperson (triptych sareng logo), roll-up di panarimaan daérah anu aya di lawang tina kongres, aksés haratis pikeun dina. Kamar VIP (kasadiaan saencana), sambungan internét Wi-Fi sareng nangtung di acara dagang 45m x 3m kalayan karpét, labél frieze, sambungan éléktrik, rakitan na mesék.
  • Pelatihan komérsial anu sponsor (1.000 euro + PPN): 2 lengkep invit to kongres, liburan kopi nalika ngarecah, uleman 1 ka dinner Gala, ketersediaan kamar konferensi di bengkel komérsial pikeun nampilkeun produk parusahaan (kamar 1 salami Menit 45), kéngingkeun ruang dina rohangan 1 dina dinten Sakola, logo pausahaan dina kaca wéb Kongrés, konéksi ka Internét ku wifi.

Anjeun ayeuna tiasa ngadamel kendungan kamar sareng ningali rencana lokasi ti lapak ngaliwatan halaman wéb website http://www.topcart2016.com.

  • Travel, Tempat sareng Pariwisata:

Kota Toledo mangrupakeun hiji-hijina ibukota sajarah di dunya, anu terang kumaha carana ngagabungkeun budaya tur artistik euyeub euyeub ku modéren. Toledo kota kalér Spanyol pikeun ngahontal denominasi Ibu Gastronomic pikeun sataun 2016. Ku tawaran hotél lengkep sareng Istana Kongrés megah mana bakal diayakeun TOPCART. Kantor internasional, hatur nuhun kanggo jarak-jalan sareng bandara Barajas di Madrid (70 kilométer ku jalan raya) sareng sambungan unggulan na ka kota ku AVE (30 menit ti Madrid). Aya diskon di sababaraha hotél di kota pikeun datang TOPCART. Anjeun ayeuna tiasa mariksa sareng bukuna akomodasi anjeun ngaliwatan website http://www.topcart2016.com.

Tumbu dipikaresep:

- TOPCART Kongrés: http://www.topcart2016.com.
- Istana Kongrés di Toledo: http://www.pctoledo.es.
- Pariwisata di Toledo: http://www.toledo-turismo.com.
- resmi College of Geomatics and Topography Engineering: http://www.coigt.org.1ª sirkular TOPCART2016 Kongrés

Kaping penting:

- 1 Pébruari of 2016: Buka istilah anu dikintunkeun abstrak.
- 1 April tina 2016: Ngirim sirkular kadua.
- 1 Juli tina 2016: Ditampa ti abstrak.
- 1 Séptémber 2016: Ngirim sirkular katilu.
- 1 Oktober tina 2016: Kintunan artikel.

Panitia Organisasi:

 Dean-Présidén: Mr. Andrés Díez Galilea.
 Vicedecano: Mr. Antonio Luis González Ruiz.
 Sekretaris Jenderal: Mr. Ricardo Rodríguez Cielos.
 Bendahara Umum: Mr. José Antonio López Madinah.
 Manajemén komérsial: Mr. Jesús Sanz Vargas.
 Internasional: Mr. Luis Joyanes Aguilar.
 Kolaborator: Adrián Muñoz González.
 Sekretariat Téknis: Ibu Maite Aranda, Ibu Eugenia Pérez-Román sareng Ibu Ana Martín.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.